ЛОНДОН - 8

• 103 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Трябва да имаш валиден билет за деня на посещението. Аз взех отиване и връщане, така че може да се ползва по време на целия престой. По-скъпи са от Изибус, но си струва, защото пестиш доста от входове. След като си закупиш билетите влизаш на сайта с твоята регистрация и оттам си принтираш безплатно колкото ваучера искаш. Попълваш си името, атракцията и датата. Аз само датата попълвах на място, другите неща си ги бях написала от тук. Отиваш на опашката за билети, даваш ваучера и билета. Те поглеждат билета, връщат ти го, задържат ваучера и ти издават два билета - единият на съответната стойност, а вторият - 0 паунда. Плащаш цената. Вече с билетите влизаш. Не може да си купиш предварително онлайн. Отстъпката важи само на място.

# 361
Трябва да имаш валиден билет за деня на посещението. Аз взех отиване и връщане, така че може да се ползва по време на целия престой. По-скъпи са от Изибус, но си струва, защото пестиш доста от входове. След като си закупиш билетите влизаш на сайта с твоята регистрация и оттам си принтираш безплатно колкото ваучера искаш. Попълваш си името, атракцията и датата. Аз само датата попълвах на място, другите неща си ги бях написала от тук. Отиваш на опашката за билети, даваш ваучера и билета. Те поглеждат билета, връщат ти го, задържат ваучера и ти издават два билета - единият на съответната стойност, а вторият - 0 паунда. Плащаш цената. Вече с билетите влизаш. Не може да си купиш предварително онлайн. Отстъпката важи само на място.

# 362
Благодаря!
Аз няма да се връщам с тях, но на следващите ден ще пътувам с тях да Саутхямптън и надявам се т

# 363
Благодаря!
Аз няма да се връщам с тях, но на следващите ден ще пътувам с тях да Саутхямптън и надявам се т

нещо не стана май, влезнах на сайта им и се регистрирах без да купувам билет и ми пусна два ваучера без дати и име на атракцията, сега май отново трябва да повтора упражнението като закупя и билет за пътуване с тях. Но аз няма да се връщам отново до Лутън, а ще пътувам на следващият ден за Саутхяптън, това дали означава отново право на ваучер за другата атракция

# 364
Имаш ли валиден билет за съответния ден, можеш да посетиш колкото атракции искаш, като предварително си разпечаташ ваучери. Може да разпечаташ колкото искаш и за които искаш атракции.

# 365
Имаш ли валиден билет за съответния ден, можеш да посетиш колкото атракции искаш, като предварително си разпечаташ ваучери. Може да разпечаташ колкото искаш и за които искаш атракции.

Те не са ли едни и същи за всички атракции, мен ми даде да разпечатам три броя, които ще ми стигнат, аз желая лондонското око и музея на мадам тюсо. Попълването ми пише, че трябва да го направя преди да посетя атракцията, което означава според мен да изпиша с химикалка името, датата и името на атракцията, нали?

# 366
  • Варна
Чета и се чудя какво им попълвате на тези ваучери. Разпечатах  ги още в България. Сайта искаше регистрация и отгоре на ваучерите е името ми.  Никъде няма дати. Ползвахме за клипер, транспортния музей, Tower bridge, някаква пицария.

# 367
domino25, точно така. Принтираш колкото пъти искаш листа с трите ваучера и така имаш 6, 9 и т.н. Празните места попълваш с химикал.
 fani34, не зная при теб как е излязло името. Да не би твоите да са на железниците, а не на Нешънъл Експрес?

# 368
Можете ли да дадете мнение за хубави ресторанти ( подходящи за събития)

https://duckandwaffle.com/gallery/design/
Намира се последния етаж на доста висока сграда, има страхотна гледка и храната е вкусна. Задължително ви трябва резервация (понякога са резервирани за седмици напред).

http://skygarden.london/
Тук също има ресторанти - не мога да коментирам храната  Peace

# 369
  • По широкия бял свят
Цитат
https://duckandwaffle.com/gallery/design/
Намира се последния етаж на доста висока сграда, има страхотна гледка и храната е вкусна. Задължително ви трябва резервация (понякога са резервирани за седмици напред).

Славейче, имаш ли идея какви са цените в ресторанта?

# 370
Има меню на сайта с цени https://duckandwaffle.com/menus/  Peace

# 371
  • По широкия бял свят
Благодаря, не бях го забелязала. Embarassed

# 372
Здравейте имам въпрос относно NationalExpress и ваучерите за атракциите.
Трябва ли билетите от летището предварително онлайн да ги купим, за да важат ваучърите?

Друг въпрос е тъй като си купуваме билети на National Express на 9 май пътуване и на 12 връщане, тези ваучери за атракциите важат ли на 10-11 май? Някой, който на място от летището си е купувал билети за автобуса на National Express дали е имал проблеми (всички места да са заети и т.н.)?

# 373
  • София
Здравейте имам въпрос относно NationalExpress и ваучерите за атракциите.
Трябва ли билетите от летището предварително онлайн да ги купим, за да важат ваучърите?

Друг въпрос е тъй като си купуваме билети на National Express на 9 май пътуване и на 12 връщане, тези ваучери за атракциите важат ли на 10-11 май? Някой, който на място от летището си е купувал билети за автобуса на National Express дали е имал проблеми (всички места да са заети и т.н.)?
Препоръчително е билетите да си ги закупите онлайн и така ще можете да разпечатате и ваучерите, които после само трябва да попълните. Да, можете да ползвате ваучерите на 10 и 11 май. Пътуването с NationalExpress е много приятно и комфортно. Не съм купувала билети от летището и за това не мога да дам мнение.Винаги резервирам предварително онлайн.

# 374
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Има ли някаква...програма, където мога да си въведа адреса в Лондон и тя да ми даде маршрут?
И Нешънъл експрес от Лутън само до Виктория ли ходи?
( не съм ровила подробно, така че се извинявам, ако е обсъждано)

Общи условия

Активация на акаунт