Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето и др. - 43

• 35 320
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Фену Heart Eyes, добре дошла bouquet
браво, 4е хубаво си изкарала!
Статуса беше забавен, имаше смешни моменти, ама чак пък да си изпуснала, нали може да си го пуснеш в нета Wink
Медиха стана пънкарка и захаресва Айш, не разбрах защо, ама е факт Whistling
за съжаление, ве4е в оная тема няма преводи онлайн Confused

# 571
Айри  Heart EyesДобре заварила! Да, за съжаление в други теми не го превеждат  ooooh! Утре ще го видя. Сега съм уморена  Laughing

# 572
Фенче Heart Eyes, почивай Simple Smile
ох сега чета в темата на БЕ, че Берен не можела да се целува на екран Whistling Whistling
Ейде бе!!!
С едни се целува перфектно Crazy, с други не толкова Tired
кой както я предразположи Mr. Green

Лека ве4ер Hug

# 573
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
новичко
https://www.facebook.com/KivancTatlitugKingdom/videos/1020016404727493/

а това е интересно  Laughing

Не умеела да се целува Берен ли ? Ами ... и тя е човек, зависи с кой и се налага да го прави  hahaha С Киво се целуваше бая добре  Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 09:30 от queen_fenka

# 574
Добрутроо Hug
Фенче Heart Eyes и аз ги гледах тия видеа, Киво изглежда страхотно! Любовта и почивката му действат добре Wink
Спомням си след края на КСШ колко изморен вид имаше Confused
а да го сравняват с Толгахан е малко смешно Peace

Скрит текст:

# 575
Aйре  Heart Eyes Hug wavey
Е, за нас може и да е смешно, аз лично дори не съм го гледала този Толгахан, но явно в Турция си го харесват, но въпроса кой е по-популярен от двамата наистина е смешен hahaha
Да, патроня изглежда наистина свежарка и готииин, време му е да поработи вече  Joy Joy Joy Прочетох разни простотии, че Киво късал с киното  ooooh! hahaha Това, че не снима една година значи ли, че се отказва от професията, която сам е казвал, че му е любима? Други не са снимали и по-дълго и какво ? Тъпизми! Mr. Green
за всички, които обичат КГ

# 576
Аз съм го гледала Толгахан и в Сезоните и в 2 игрални филма-романтични комедии с Берг и ФЕ.
За простотиите-даже няма нужда да им се обръща внимание, щото са много големи Whistling
има актъори, които с години не снимат, (примерно Ийт Йозшенер) ама не са се отказали от професията си Peace

Быстро прошедшее увлечение!

Кыванч Татлытуг, перед началом съемок сериала "Курт Сеит и Шура", начал учится верховой езде. После актер увлекся верховой езде и частенько свой стресс снимал катанием на лошади. После окончания сериала Кыванч забросил свое увлечение. Стало известно, что он перестал навещать и ухаживать за своей лошадью арабской породы. Поговаривают, что за лошадью ухаживают работники конефермы.

# 577
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз съм се залепила за един сериал, който в началото не ме грабна много, гледах го точно заради един мой любимец, който не беше снимал дълго в Турция (иначе си снима  други продукции и режисира), но с всеки епизод става все по-интересен - 7 са снимани досега. Казва се "Завръщане у дома ("Eve donus"), превеждят го само на руски обаче. А любимецът ми е Джансел Елчин, стар любимец, един от първите ми, още от Спомни си, любима, където бяха невероятни с Берен. Има психологизъм в този сериал, интересно развитие на характерите и неочаквани обрати в действието - аз харесвам такива неща. И страхотна игра.
Киво срещу Толгахан? Смешно и нелепо.

# 578
Светле  Heart Eyes Hug този Джансел Елчин така да не ме кефи на визия, че чак не ми се гледа нещо с него ... а сигурно е добър, вярвам на твоя вкус.
За хубав и успешен ден

До довечера!  Hug

# 579
Светле Hug
уф и аз хич не го харесвам Джансел, гледала съм го в Пленителката на сърца, беше ми много еднотипен като игра Confused може в Спомни си любима да е бил по-различен Peace
Фену, страхотен клип Heart Eyes

хубав ден Hug

# 580
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много го харесвам аз. Интелигентен е, интересен творец е - прави и игрални филми - и режисьор, и актьор е, и сценариите си пише. Излъчването му е меко, нежно и човечно. И му личи, че е французин Joy Joy На мен ми е страшно симпатичен, но ако предпочитате мачовския тип, не е той човекът. Аз никак не държа на мускулите и на изписаната красота (не че не ги харесвам, но не държа да ги има) и той ми е много приятен за гледане.

# 581

Здранейте, хубавици!

Какви са тези клюкини, които чета, че се носят насам-натам!?  Но то жълтините ходят по известните хора. Снима, не снима Къванч. но не слиза от хорските сърца и уста.
    Фен, не разбрах много за какво беше тази анкета от видеоклипа., но разбрах, че и момичета и момчета харесват актьора Къванч Татлату. А това, дето го пишат подругите, че се отказал от коня си не знам как да го коментирам или възприемам. И негов да е коня, нормално е да се предостави на грижите на квалифицирани лица. На мен по-скоро ми прави друго впечатление: как бързо се е научил да язди и то добре да язди заради сериала.
   А Толгахан ми е приятничък, но не може да се мери с Къванч. И става въпрос за игра, а не за външност. Въпреки, че и там не може да се мери, естествено.
   Светле, как е синът ти? Върви ли към оздравяване вече? Не съм голяма фенка на Джансел, но го оценявам като сценично присъствие. Но ще гледам нещо, когато го дадат по телевизията.

Айрич, много хубав и нежен клип. Като любовта им.  
   Фен, блазе ти за разходката до съседите. Винаги съм казвала, че хората океани прекосяват, за да видят люлката на цивилизацията, а на нас ни буквално под ....лицето.
   Предлагам като се запролети да се запишем на една еднодневна я до Солун, а до Кавала. Няма да е лошо.

# 582
Светле, не говоря за външен вид, просто ми беше скучен като игра в сериала с Туба. Сега специално заради теб му прочетох биографията, да доста е интересна Peace
Орси, това за коня не го пишат подругите, а превеждат турски писания.
В момента пък всички са полудели по Баръш Ардуч, и мен ме кефеше много в началото на Ашка, но сега пове4е ме кефи Берк май (и като игра и като визия) Wink

Накануне вечером Кыванч и Башак были в торговом комплексе Акмеркез. "У моего племянника день рождения. Мы пришли выбрать для него подарок" сказал Кыванч журналистам. Кыванч и Башак задержались в отделе подарков довольно долго, вышли со множеством пакетов и уехали на автомобиле VIP класса

# 583
Хай, дружки!  Hug
Орсич  Heart Eyes аз съм ходила два пъти до Кавала и един до Солун, не ми се ходи вече там. А и за един ден не си заслужава биенето на път. В Серес имаше страшно много българи, а и как не - това си е била наша територия. Та не знам къде е люлката на цивилизацията  hahaha
Светле  Heart Eyes ами никак не ми прилича на французин този Джансел, чист турчин си е за мен  hahaha А иначе евала му за всичко, което върши. Но, не ме тегли да го гледам все пак  Laughing
Аз  харесвам  високи, стройни мъже, не непременно с много мускули,  но да не са и отпуснати като някоя торба . Ако това е мачовския тип, значи си падам по мачовци  hahaha
Айре  Heart Eyes и на мен Берк ми е много симпатичен, но ми е далече от хубав... чаровен по-скоро. Баръш е малко по-готин от него  Laughing и то на моменти. Аз пък в началото не можех да го възприема, а сега заради образа му ми е много приятен. И двамата играят страхотно, харесва ми да ги гледам, но само толкова, мен не ме  подлудяват  hahaha
Благодаря ти за всичко споделено за патрона - виж, той ме интересува живо и ме е подлудил отдавна  hahaha
И още един страхотен клип

Ауу, по повод тази снимка, вижте какво пишат newsm78

http://www.-spam251-/2015/12/247-62-30-6-2015.html
4) Къванч Татлъту сключи брак със своята дългогодишна половинка Башак Дизер! Преди дни двамата се врекоха във вечна любов по време на граждански брак, от който наскоро изтекоха ексклузивни снимки в турските медии! Актьорът и дизайнерката официално станаха семейство при малка и скромна церемония, на която присъстваха само най-близките им хора. Голямо впечатление на всички направиха брачните пръстени, които Къванч и Башак си сложиха взаимно. Те бяха доста по-необикновени от общопризнатите, тъй като на пръстена на Татлъту бе изписана буквата "Б", символизираща името "Башак", а на този на Дизер - буквата "К", символизираща името "Къванч"! Дали скоро обичаният актьор и известната дизайнерка ще вдигнат голямо и пищно сватбени тържество, подобно на редица свои колеги, предстои да разберем!

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 20:18 от queen_fenka

# 584
Фену Heart Eyes
що бе хубав си е Берк, не съм казала красив, но за мен е хубав. И Баръш също го харесвам, ама в началото пове4е. Много припадат и по БУ, мен нещо не може да ми въздейства Rolling Eyes

нашия наркотик Crazy

Общи условия

Активация на акаунт