Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето и др. - 43

• 35 073
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Добрутроо Hug Hug

Фенче Heart Eyes Hug, нашите па с тоя кон ooooh!

Кыванч Татлытуг и Башак Дизер купили дом!

По слухам одна из самых обсуждаемых пар Турции Кыванч Татлытуг и Башак Дизер покидают район Улус. Они купили дом в Бабек, где будут жить после свадьбы, которая состоится совсем скоро. Примерно два года они встречаются, а совсем недавно обручились, надев на пальцы друг друга кольца с заглавными буквами своих имен. На помолвке были и их родители.
Каждым своим поступком они все больше доказывают свою любовь и приближаются к свадьбе. Они купили дом в Бабек с видом на море. Еще неизвестно, когда они поженятся; но уже начали присматривать себе новый дом. Они решили покинуть Улус и переехали в Джихангир. Они обратились к многим риалтэрам, но ни один из предложенных вариантов им не понравился, в конечном итоге, пара поселилась в Бабек. Они искали дом с видом на море и нашли по своему вкусу. Обстановкой и декорациями дома займется сама Башак.

# 676
Айрич  Heart Eyes Hug wavey
Благодаря за новинките! Да видим дали клюките ще излязат верни  newsm78
И аз искам дом с изглед към морето пък  Crossing Arms Joy Joy Joy
и едно клипче, което не сме гледали

# 677

Здравейте момичета!
   Болничка съм и повече от 5 минути не се застоявам тук. Малко в повече ми дойдоха тези двудневни математически състезания на внука ми о среднощните купони на родителите им.
   Прочетох ви, прослушах ви и се изкефих на новините.

# 678
Орси  Heart Eyes Hug wavey да оздравяваш бързо!  spoko hug Айрето  Heart Eyes ще ти прати д-р Кивчо и шти мине  Laughing
 hahaha
Скрит текст:

# 679

Здравейте момичета!
   Болничка съм и повече от 5 минути не се застоявам тук. Малко в повече ми дойдоха тези двудневни математически състезания на внука ми о среднощните купони на родителите им.
   Прочетох ви, прослушах ви и се изкефих на новините.

Орсич spoko spoko
бързо оздравявай Hug
то и аз не съм във форма последните дни, ама поне компа ми е на топло Peace
Фенче Heart Eyes, много къщи купиха тия хора, ще видим колко е вярно Wink
а ти ако искаш къща с изглед към морето, няма да живееш в Софето  Naughty

брей и в рима стана hahaha

вицът много готин Joy Joy
да сложа хороскопа за Камелка, че тя си го чака Wink

Скрит текст:

много е хубаво клипчето!

# 680
Айре  Heart Eyes да бе ... как не ни дадат една къща на нас  hahaha съгласна съм да не живея в Софето, само да гледам Босфора  Joy Joy Joy
Тя, Камелка ни отписа, мани ... ама неин си проблем. Peace
да си припомним сладкия Халил  Heart Eyes

Хубав ден, сладурчета! До довечера!  Hug

# 681
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ето и другата песен, с прекрасните стихове на Омар Хаям:

# 682
Светле клипът, много красив Peace

ауу и Киво в новата реклама ,страхотен!! Heart Eyes

# 683
Ехооо!  Hug
Светле  Heart Eyes много ти благодаря за прекрасната песен!  bouquet Запомних я още в Меджезир - Прилив и отлив, пееше я Баръш Фалай, дори като я чух в серията на Ашка си помислих, че той я пее - същия тембър и фъфли като него този Мехмет Гюрел  hahaha
Айрич  Heart Eyes ох, че е хубав Киво в рекламата ... голям тандем са с този актьор  Heart Eyes
и тук е страхотен!  Heart Eyes

# 684
Фенче Heart Eyes, да се насладим на нашта красотичка Heart Eyes Heart Eyes

# 685
Айре  Heart Eyes супер си!  Hug Голяма красотичка ни е сапфирчето  Heart Eyes
нашите сладури

и Йойкю като Ипек, много добре се справи момичето

Скрит текст:
Днес ми оперираха кучо , слава богу, всичко е наред, ама още е като пиян от упойката ... Извадиха му тумор като топка  ooooh! ooooh! ooooh! Дано ми е жив и здрав още, че не знам ... красавеца ми той

# 686
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, Фенче, съчувствам ти! Аз съм се напатила с подобни теглила, не ща да си спомням даже.

Нашият човек много свеж и усмихнат, много ми харесва.

Момичета, много е хубава тази песен, особено с текста - жалко, че не  намерих клип с превод, но днес, докато я търсих, прочетох пак думите от епизода и много им се изкефих.

Аз токущо си изгледах епизода от сериала с Джансел, остава ми само поредният епизод от Статуса и съм готова за следващата порция  епизоди от тази седмица. Joy

# 687
Фенче, дано да се оправи spoko
Светле, отличничка Wink Wink

попаднах на интересантен клип Whistling

лека виии smile3524
Бехлюляка ма чака Crazy Laughing

# 688
Светле  Heart Eyes
Скрит текст:
за 13 години не ми е създавал никакви проблеми , ама на ... бучката беше колкото орех и мислехме, че е нещо мастна тъкан, доктора каза да изчакаме да пробие, а то за половин месец стана ... Сега е обръснат на мястото и с такъв голям шеф,направо ми е жал да го гледам. Ама дано си има още годинки душичката  Praynig
Нашият човек е перфектен, както винаги!

Аз отдавна съм готова за поредната порция епизоди тази седмица, нямам търпение да дойде петък и събота, че и сряда  Laughing
Айре  Heart Eyes дано!  Praynig Аз съм по-голяма отличничка от Светлето  Joy Joy Joy
Клипа наистина е интересантен  hahaha Peace благодаря! Лека ! Не карай Бехлю да те чака  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 23:23 от queen_fenka

# 689
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт