Фермата- сезон 1, тема 4

• 55 957
  • 865
  •   1
Отговори
# 60
  • Ню Йорк
Плетенето на чорапи не ми се струва сериозен критерий.

# 61
Но жените се справиха със задачите тогава (при размяната на ролите) - люлка, свинарник и още нещо, не се сещам в момента. Защо се отрича това Shocked ?

# 62
  • Разпиляна във въображението
Но жените се справиха със задачите тогава (при размяната на ролите) - люлка, свинарник и още нещо, не се сещам в момента. Защо се отрича това Shocked ?

Не мисля, че построиха свинарника без чужда мъжка помощ.

# 63

Не мисля, че построиха свинарника без чужда мъжка помощ.
Не им пречи, не е толкова сложно, пък и само предполагаш.

# 64
Някой, който не гледа през пръсти като мен, ще дойде и ще припомни как е Wink Но реално погледнато основната работа изнесоха мъжете, а жените все се оплакват. Хванали се веднъж за работа и голямо чудо, че другите си легнали. Това, че веднъж са се справили за един ден, не заличава мързелът от останалите дни.

# 65
 Хубаво, всичко ще се изопачава, защото жените са противни за повечето тук, прекалено е. Но, все ми е едно.

# 66
Освен от Версамов, по-груб и циничен език от този, който използваха жените, не съм чувала от мъжете. Само защото сме жени, не означава да си затваряме очите. Рая се скатаваше, после стана фермер и голямо важно.

# 67
Физиономията на Мара, когато разбра, че не е избрана за фермер-безценна!   Twisted Evil
Още не мога да реша дали постъпката на Жорко беше мъжка или пе*алска, но определено изненада всички.
Смятам, че Мустафа ще постъпи тактически и ще изпрати мъж на дуел. Също така мисля, че ще послуша Жорко и няма да избере Мара за ратай. Може би Алла.

# 68
Струва ми се, че Мустафа ще прави мъжки дуел, за да си разчиства пътя.
И аз така мисля, Мустафа действа много хитро!

# 69
Дали е от късния час или от  beer, но пак ми се привижда ръката на сценариста в избора на новия фермер.Жорката това не може да го измисли пък и в живота не става така. Щом си с "групата" даваш шанс на твоите хора да смачкат противника, забравихте ли какви ги редеше на двубоя срещу Димитър? Нооо, играта става кървава и предсказуема, затова се намесват "консултантите", успокояват топката и още 2-3 седмици гледаме как главатарите Димитър и Мария си съскат, а край тях дребосъка хвърчи навън. Може и да не съм права, но ми намирисва на външна намеса.
Но пък Алехандро ми става все по любим, уредил се Жорко да му оскубе веждите Joy
Обяснете ми какво прави във формата човек, който и според Алла не се интересува от фермата, не работи.... Защо такъв човек ще се явява на кастинг с 10 хиляди жадни за труд и слава????? Защото е поддръжка на главния геройййййй...хайде викайте санитарите за мен, че потънах в конспирации newsm52
Изненаданата физиономия на Мара беше гледка за милион долара Joy Тъкмо си мислеше, че всичко е наредила и преценила и хоп - изненадааа. Също като в сапунка.
Скрит текст:
Религията е деликатна тема, но мюсюлманската е особено неприятна за жените. Както и вярванията на някои племена в Африка. Това системно подтискане на жените и връзването им с децата и къщата е породено само от страховете на мъжете. Знаят си, че освободената жена ще се справи по-добре от тях, че ще има изисквания към самите тях и дай да мачкаме жените, дано не разберат , че са по-умни.
Така муслимите се чустват господари, но губят най-важното - жената до тях да им бъде другар и съратник. И отношението им към алкохола е сбъркано. Забулени жени , липса на алкохол....нищо чудно, че ги избива на джихад и камикадзета.
Алла и майора май си станаха отбор, първо се проучваха, после се повдигат....мацката поиска ябълка, кавалерът е готов да и я откъсне, само дето тя трябваше да го повдигне Joy
Чакам новите ратаи , да видя как ще паснат в конспиративния ми пъзел newsm78

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 02:13 от Tary

# 70
  • София
На мене ми е много непредсказуем Мустафа, с този лисичи поглед и лукава усмивка може да избере всеки за ратай.  Thinking

# 71
Хубаво, всичко ще се изопачава, защото жените са противни за повечето тук, прекалено е. Но, все ми е едно.
Противни са, за жалост (то и мъжете не са китки) Flutter. Обаче и аз мисля, че се справиха със смяната на ролите и не само. Смятам, че Альона доста се раздава, доколкото разбирам от коментарите на останалите, често и готви и то вкусно по думите им "от нищо нещо". Мария ми изглежда скатавка, но все нещо е вършила, няма как. Двете младежки бая време си полежаваха и се правеха, че не са от там, но като са мотивирани да се доказват (Рая), се вижда, че можело и иначе.

Тъпото е, че ние виждаме супер малко и естествено, всеки може да е хванат в някаква трудова поза и дейност, както и всеки може да е хванат да спи или просто да се припича на слънце.
Все пак, мисля че като лично самосъзнание и отговорност към животните и задачите въобще са Райно, Мустафа и Веселин.

Вчера ми стана много смешно, когато Мустафата каза, едва ли не като първа задача да проветрят къщата, е, толкова ли не се сещат да го направят и без заповед от фермера на седмицата... hahaha Joy

# 72
На Мара ѝ увиснаха джуките, но и на Мустафа му се смръзна физиономията, като разбра, че му натресоха решение, което не иска да взема. Затова и снощи се лута и пита всички по ред на номерата кои да са ратаите. Най-нетруално за него би било да избере един от единия лагер и един от другия - например Мара и Митко. Но с избора на дуелист пак ще трябва да вземе страна. Интересно ми е да видя как ще го изиграе.

# 73
  • Ню Йорк
Жените са противни по много причини. Мързеливи са, с огромно самочувствие без покритие и са страшни мърли, направо ме изумяват в каква мизерия и кочина са съгласни да живеят. Аз ако бях там сигурно щях да съм облизала къщата 100 пъти, а те си лягат сред л****та /с извинение/.
Определено и на мен ми мирише на сценарий вече, почнаха участниците да правят твърде нетипични за характерите си неща, което говори за външна намеса.

# 74
Снощи не гледах предаването, но сега изгледах клипчетата в сайта hahaha На Мара направо й се стъжни като чу кой ще е фермер на седмицата.
Искам Мария и Альона на дуел Peace

Общи условия

Активация на акаунт