Фермата- сезон 1, тема 4

• 55 960
  • 865
  •   1
Отговори
# 75

Искам Мария и Альона на дуел Peace
Аз също, но това няма как да стане докато мурките са все още в играта. Альона направо ще размаже Мара, стига разбира се да не реши да й легне като Янина.  ooooh!

Нямам търпение да видя чия страна ще вземе Мустафа.

# 76
Но жените се справиха със задачите тогава (при размяната на ролите) - люлка, свинарник и още нещо, не се сещам в момента. Защо се отрича това Shocked ?

Не мисля, че построиха свинарника без чужда мъжка помощ.

И аз така си мисля. Най-малкото мъжете са им казали къде, какво и как, но не са го излъчили.

# 77
Определено и на мен ми мирише на сценарий вече, почнаха участниците да правят твърде нетипични за характерите си неща, което говори за външна намеса.
Добре дошла в моя свят Joy
Аз си гледам едно спектакълче, наречено реалити и не адмирирам никого.
Понякога сценаристите имат гениални ходове, като сегашния, понякога се виждат белите конци - като връщането на Асен.
Мустафа е интересен образ, с двата крака е в "религията", но жените като му напомниха, че живота е тежък без участието и на работеща жена в семейството, се съгласи , че времето променя всичко.
Няма да има кураж да издърпа Мара, а към Нора показа уважение. Ще има мъжки дуелист и няма да е Митко.
Я да пуснем залози, позналата ще получи  cook, каквото и да е това. Joy

# 78
  • Велико Търново
Аз се надявам да поразмърдат вече Нора и Симеон - нито ратаи са били, нито са се дуелирали, останалите са минали по единия или другия ред.
Отдавна чакам Нора да се изправи на дуел Wink

# 79
Вярно, да пуснем анкета за ратаи и вероятен дуелист  Laughing

# 80
Аз мисля, че Мустафа ще избере Алла за ратай, тъй като намекна нещо, че ще е добре в кухнята да е някой работлив.
От мъжете може би ще избере Симеон.
А може и Нора и Симеон.

# 81
  • Другата България
Жените са противни по много причини. Мързеливи са, с огромно самочувствие без покритие и са страшни мърли, направо ме изумяват в каква мизерия и кочина са съгласни да живеят.
Освен това са абсолютни лигли и интригантки, и аз също съм сигурна, че онзи свинарник не са го направили сами. Да, не са показали обратното, но не са показали и, че го правят от - до, едната млатеше с една мотика нагоре - надолу, другата се пазеше и квичеше да не ѝ отнесе главата, после третата биеше с един чук и си трясна пръста, а четвъртата пък изобщо не се и мярна на хоризонта, а се въргаляше в леглото - обичайното ѝ състояние - това видяхме, ако така се прави свинарник, то аз ще направя краварник. Stop
Снощи стана малко като онази реклама със сладура с тъщата, дето връщаше кадрите - "и пак, и пак, и пак...", така и аз връщах три пъти, за да се наслаждавам на физиономията на Мара, така сигурна в изборът на любимото си гейче Гоги бележката. Mr. Green Разбира се, никаква намеса не намирам тук продуцентска, защото в предния епизод флегмата измрънка нещо от сорта, че Гого бил казал, че може да посочи Мустафа, дори тук в темата някой го написа мисля, тоест, той си е имал такива намерения някакви. По - странното за мен, и типично вв негов стил е това "най - накрая трябва да вземеш страна" Tired. И защо, ако смея да запитам? Значи задължително трябва да има два лагера с участници в тях, не може да има индивидуалисти, хора, които се разграничават от интриги и постоянно делене на наши и ваши? Хора тарикати, с акъл, които съумяват да запазят дистанция от враждуващи отбори, опитвайки да балансират между тях? Аз не харесвам Мустафа, за мен той е прекалено хитър и лукав, и се нагажда мазно - мазно, но точно това му дава предимство дотук именно - да е неутрален доколкото може, да си върши задълженията и същевременно да е на "ти" и с двата враждуващи отбора. Сега Гоги иска да го набута насила в единия, за да си създаде открити врагове, ако досега са били потайни. Аз ако съм пък ще си създам трети лагер, напук на пед@лските замисли и страсти. Типична Гоговска проява си е това с Мустафа, но Мара и сие нямат достатъчно акъл, за да го проумеят. Мустафа е сигурен финалист освен ако не стане някаква голяма издънка.
Райно обаче се оказа .... Sick.
Не се наемам да правя прогноза за ратаи, много е лукав турчина, това си е национална черта тяхна, като нищо ще си разчисти пътя или поне ще опита.
Въпреки, че и аз съм за Нора и Симеон, не са били досега.
И още нещо, което ми направи впечатление - жертвоготовността на Райчето да ратайства. Какви са тия жени бре, с тотално промити мозъци, преди Альона, че на джуката щяло да ѝ е студено милата тя, сега Рая - защо, защото на Норчето ще ѝ е жежко сигурно?  Mr. Green

# 82
Аз ако имам две жени да ми помагат, не свинарник, люлка и кво беше друго, а ще направя и цяло бунгало, ако трябва, нищо че работата ми е фина и прецизна, важно е виждане да имаш (и доза сръчност). Та затова не мога да твърдя, че не са направили нищо сами жените.
Това не значи, че симпатизирам на жените във фермата hahaha , както и на мъжете, никой не успявам да избера за фаворит, всеки ми е противничък по някакъв начин.
Но на Нора и Симеон им е време да станат ратаи най-сетне, всички бяха, ааа ма ха  Crossing Arms

# 83
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Озадачен съм.Останах с впечатление, че един от участниците в това ТВ фиаско, наречено Фермата, си позволява да говори от името на Всевишния Shocked. Това ми се стори неразумно, а изречените слова - нелепи.
Значи, никой не може да ме убеди, че Исляма не учи на смирение.Ами тогава нямаше да има арабски мистици, дервиши, суфи.Откъде накъде един смирен човек ще тръгне да налага насилствено правила на други хора.Разбира се, не казвам, че Мустафа си налага светогледа, просто той напълно подкрепя тази  нетолерантност и дискриминация.Така мисля.
Като беше ратай с Альона разпъна едни паравани, ако можеше щеше да построи наново Берлинската стена между неговото легло и това на руската палавница Joy Той още във визитката си разправяше, че жените трябвало да са покрити като космонавти.Объркан съм...Как ще устоиш на изкушението, ако то почти не съществува, забранено е със закон - жените разговарят само със собствените си мъже, за изневяра не ми се мисли какво е наказанието.Да не говорим, че след като имаш жена(или съответно мъж), ти вече си се поддал на изкушението - Това е друга тема обаче.
Веско като пийна няколко чашки и каза някои неща на Варсамов,което разбира се доведе до пореден скандал -  Мустафа веднага се изказа авторитетно, че ето защо алкохола е строго забранен в Исляма. Добре, не ти ли идва на акъла, че алкохола съществува именно по Божията воля (както и палавите рускини).Въобще човек има право на грешни избори, нарича се свободна воля.Има и кой да го съди за грешките...и така.
Скрит текст:
Наредих го човека, но все пак да отбележа, че за мен Мустафа е човек с премного добродетели.Като цяло положителен образ.
Много мога да говоря за други участници като харесваната от някои от вас Дони, като Митко, харесван от почти всички...
Дони за мен е нагла жена.Наистина не разбирам причините да търси съжаление и състрадание.Това е подигравка с хората, които наистина имат много тежки проблеми.Освен това е толкова комплексирана, с такова желание да си предаде важност и да се "експонира".Ами тя поканила половината "Пайнер" да и пее на рождения ден, плюс Евгени Минчев за да е по-аристократична обстановката Joy Забелязах също и склонност и в реалния живот, и във фермата, че тя веднага се прикрепва към силните мъже.Разбира се това не е с користни цели, бих казал, че е случайност, наистина Joy
Сега за Митко -  налага му се да прави интриги за да се осъществят схемите му.Определено е манипулатор.Помните какво пишеше в бележката. Помните как ограждаше жените да не си говорят помежду си и предаваше информация - какво казали едните за другите.Достоен Римлянин - "Разделяй и владей". Ами как ги привикваше на разговор един по един в покоите си и ги връщаше в правата вяра JoyКласик Joy

Това, разбира се, е напълно допустимо като поведение в рамките на играта.Половината свят е във възторг от социопата Ръсел от Сървайвър Joy
Като казах Сървайвър - миналата година фаворити ми бяха Митко, Финдо, Ваня, Доктора, поп-фолк дивата Крумчо, малката Силвия...Във Фермата нямам фаворит, като че ли Thinking
Айде публикувам, че ми мина живота докато го измисля този коментар - едни мъдрости, едно чудо Joy

# 84
  • Другата България
А, и още нещо се сетих.
Мрънкането на Рая, че видиш ли, никой не признава това, което правят - готвят и мият чинии. Shocked Tired
Да се смееш ли, да ревеш ли, да се почешеш мъдро ли....значи тогава у дома трябва моите да ходят по мен по цял ден и да ми благодарят, че аз освен чиниите, мия и тоалетната, и банята, и гащите им пера, и ги гладя, и дори ги сгъвам и прибирам в шкафовете....значи тогава тя и Нора трябва да благодарят на Мустафа и Райно, и на Веско, че стават рано и се занимават с животните всеки ден
, абсолютно всеки. Това момиче много си повярва нещо.
И видяхте ли, че по време на този важен и фундаментален момент - готвенето и миене на чинии Мара агейн отсъстваше? Бяха трите клакьорки, шефката я нямаше. smile3532
Сто процента е била преуморена и е отишла да си почине жената.

Сега за Митко -  налага му се да прави интриги за да се осъществят схемите му.Определено е манипулатор.Помните какво пишеше в бележката. Помните как ограждаше жените да не си говорят помежду си и предаваше информация - какво казали едните за другите.Достоен Римлянин - "Разделяй и владей". Ами как ги привикваше на разговор един по един в покоите си и ги връщаше в правата вяра JoyКласик Joy

И това са интриги според теб? Не съм съгласна. Не помня за бележката, наистина, не гледах онази седмица, но това с жените не беше точно така. С тях и с бележката се изгаври Гоги, дори и Варсамов го каза в студиото - от него тръгна всичко. И Варсамов привика Мара на приказки, и Веселин по време на първото си фермерство ги събра и дори с тях си оправда изборът на Алехандро - помниш ли как се изпързули с тях? Защо за него никой нищо не каза, или го каза тогава и това си беше, това си остана?То всеки шушука с всеки, ако ще говорим за това Мустафа с неговото "ще ти кажа нещо, ама тук да си остане"? ooooh! За мен той е в пъти по - голям хитрец от Димитър, но понеже знае как да го направи така, че да е "сух", неговото не се вижда.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 12:29 от Merri_An

# 85
  • Ню Йорк
Аз също имам спомен, че Варсамов предаваше разни реплики между жените, коя какво била казала за другата. Митко изобщо не участваше в схемата. И пак идваме до въпроса: какви интриги направи Митко, кого вербува, кого манипулира?! Мине не мине и се появява някой и започва да го повтаря. Все едно как ви Мара ви е промила мозъка, както на ония тричките.
Първия ми любимец във фермата беше Веско, на българина желязна дисциплина му трябва и тук той ме спечели. Откакто нарочиха Митко за изкупителна жертва почна той да ми става все по-любим. Железни нерви трябва да има тоя човек, за да изтърпи всичко това и предполагам, че точно любовта към сина му и желанието да му помогне го крепят все още. С 2 думи знае за какво търпи.
Виж, злобата на Мара ми е странна и непонятна. Защо толкова иска да спечели, пари ли я блазнят, слава ли, пред Ляката ли се докарва отново, хич не мога я разбера  newsm78 Обаче както забеляза и  Merri_An тя винаги отсъства, когато се работи в женския лагер. С едно изключение всъщност, когато бяха разменени и след това орева света как само тя работела, а инфантилките нищо не правели. Но разбира се категорично отрече да е казвала нещо по-късно, когато беше попитана.

# 86
  • Велико Търново
Много ми беше смешна Рая/между другото, и тя взе да заваля напоследък като Нора ooooh!/ като Андрей цитираше писмото на Жорко в частта "избирам най-достойния, най-справедливия....и т.н. сред мъжете", и тя : "Ама то, и ние бяхме мъже" hahaha

# 87
Снимка от фейсбука на бившата адреналинка на Господарите, в която стиска палци на
Скрит текст:
Митко да спечели . Снимката е от 25.10 и си правя изводите, че вероятно тогава победителят все още не е бил ясен.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206758161926961&se … ype=3&theater

# 88
  • Mediterraneo
Пуснах анкета, но не ми позволява да направя 2 гласа на човек... Ще пиша на модератор.

# 89
Аз искам Симеон и Нора да са ратаи и гласувах за тях - време им е Whistling

Общи условия

Активация на акаунт