Идеи за стартиране и развитие на бизнес 23

• 131 801
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
bialata3, след като мислиш, че там няма да намериш клиенти, явно няма да намериш.
Няма как да сте само колеги, тъй като аз самата имам регистрация там, а не съм счетоводител.Simple Smile

# 61
Привет отново.
Да дам отчет, че си поръчах визитки, а в сряда ще ходя в едно училище, за да си предлагам услугите като фотограф за абитуриентския бал. Разгледах доста албуми, разпитах за цените. Залагам на креативността и по-разчупената визия, цени няма да подбивам, а ще предложа още нещо и още един вариант, малко по-скъп с повече благинки, които не съм виждала в други албуми. Пожелайте ми успех!
Писах на лично съобщение на няколко от пишещите тук като дадох линк към страницата ми, но отговор не получих. Бих искала да запазя анонимността си, затова не съм го постнала в темата.

# 62
  • в 1001-та нощ
...Пожелайте ми успех!
Писах на лично съобщение на няколко от пишещите тук като дадох линк към страницата ми, но отговор не получих. Бих искала да запазя анонимността си, затова не съм го постнала в темата.

Хайде успех  Peace

Аз не съм получила такова ЛС, ако искаш пусни линк, ще ти върна коментар  Peace

# 63
Лято, успех от мен! Сложи си офертите и на сайта, ако вече не си де. Офертата ще е на бланка, а не черно-бели таблички на бял фон, нали? За мен презентацията е много важна и показва отношение към бизнеса.

На мен пратила ли си ми линк, защото не се сещам да съм получавала такъв? Thinking

# 64
Лято, успех от мен! Сложи си офертите и на сайта, ако вече не си де. Офертата ще е на бланка, а не черно-бели таблички на бял фон, нали? За мен презентацията е много важна и показва отношение към бизнеса.

На мен пратила ли си ми линк, защото не се сещам да съм получавала такъв? Thinking
Не съм сложила цени в страничката ми. Като че ли ми липсва самочувствие да обявя публично ooooh!.

Балерина, на теб два пъти писах: веднъж с линк към страницата ми и след това питах за мнение за нея.

# 65
  • София
Без никаква ирония и подигравка,  но дали покрай събитията по света относно терора. Ако някой се захване със школа.по самоотбрана и реагиране в екстремни ситуации , ще.му провърви?

# 66
  • Earth
Без никаква ирония и подигравка,  но дали покрай събитията по света относно терора. Ако някой се захване със школа.по самоотбрана и реагиране в екстремни ситуации , ще.му провърви?

За България съм доста скептична. Ето тук http://club.atama.bg/Uslugi/wellness.html се отитват да сформират курс по самоотбрана вече 3-ти месец.

# 67
  • в 1001-та нощ

Не съм сложила цени в страничката ми. Като че ли ми липсва самочувствие да обявя публично ooooh!.

Балерина, на теб два пъти писах: веднъж с линк към страницата ми и след това питах за мнение за нея.

Благодаря за линка и доверието. Нямам достъп до ФБ от офиса - ще гледам довечера. Но без цени винаги ми изглежда прикрито и съмнително .... и оставам с очакване, че цените са толкова високи, че не са за показване или че "цената е според будалата".

Коментирам казуса "по принцип", без да съм видяла страницата - но се дразня от сайтове с услуги и без обявени цени. Винаги може да има и договаряне, което може да бъде и посочено Simple Smile

# 68
  • София
Имате ли идея какво си изисква за отваряне на сладкарница /разходи, разрешителни/и има ли фирми занимаваща се с формалната част?

# 69
  • Бургас

Според мен е голяма грешка. Обяви си всичко в страничката. ВСИЧКО.  Ето аз например сега съм в търсене на фотограф за детска коледна фотосесия. Има много фотографи в нашия град. Някои са си качили офертите в страниците, други не. Избрах измежду тези с качената информация, не ми се пишеше на другите един по един да ги питам кое какво как и колко.

# 70
  • Earth
Имате ли идея какво си изисква за отваряне на сладкарница /разходи, разрешителни/и има ли фирми занимаваща се с формалната част?
http://metasoft-ltd.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1% … 0%B8%D1%86%D0%B0/

# 71
  • София

Счетоводител съм и ще Ви посъветвам още при откриването на фирмата да сте решили дали да е на патент или ще се облага по ЗКПО /данък печалба/.
Ако сте на патент трябва задължително да сте ЕТ и да нямате регистрация по ЗДДС.
Кой вариант ще изберете зависи от оборот и печалба.

# 72
Благодаря ви за съветите! Ще сложа цени.
Днес нищо не стана.
Бяха останали 7 ученика. Още с влизането класната се държеше нападателно, прекъсваше ме постоянно. Понеже досега не съм снимала абитуриенти за албуми, няма как да покажа какво представлява един мой такъв албум. Все пак носих 2 вида, една колежка му услужи с нейните, като им казах, че спокойно можех да им кажа, че албумите са мои, но не смятам за честно началото на нашето познанство да се основава на лъжа. Не знам правилно ли постъпих, предвид, че класната поне 4 пъти повтори, че нямам албуми и това е огромен минус. Бях подбрала доста и различни снимки и като ситуации, и като обработка, изобщо не ми дадоха възможност да ги покажа. Класната каза, че учениците се интересували от албуми, не от снимки, не ми даде възможност да си напиша и името на страницата на дъската, за да разгледат работата ми. Едно момче, с което се свързах, от класа, обеща, че ще я разпрати. Казах, ме ако имат въпроси някакви, да не се притесняват да ми пишат, независимо от това, дали ще ми станат клиенти, или не, ще помогна с идеи.
Казах, че тъй като сега прохождам, искам да се фокусирам само върху един, най-много два класа, за да останат учениците наистина доволни.
На тръгване госпожата ми каза нещо от рода да чакам да се свържат с мен ако ЕВЕНТУАЛНО ще ги снимам, аз отговорих, че съм минала през няколко училища и който клас пръв ме ангажира, него ще снимам, не мога да обещая, че ако ме потърсят след седмица или две ще бъда свободна. Не исках да изглеждам отчаяна, макар че те бяха първият клас, през който минах.
Ще се пробвам с друг. От проба глава не боли.

# 73
Лятo, от години едни и същи снимат албумите на учениците (поне в нашия град). Може би учителите имат някаква изгода и затова тази се е държала така грубо.
Помисли къде са ти били слабите страни в разговора с учениците. Стискам палци.

# 74
Не може би, а наистина си имат изгода.
Голяма далавера си е и албума, и ресторанта за бала.
Поне в София печелят от директор надолу и трудно се пробива.
Точно заради такива игрички класа на детето ми остана без албум. Прибраха парите, после фотографите и у-щето нещо не се разбрали за подмасовия %.

Общи условия

Активация на акаунт