Идеи за стартиране и развитие на бизнес 23

• 131 900
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
темата е много интересна, на мен от доста време ми се върти в главата идеята за магазинче за здравословни продукти  newsm78

Храна - пакетирана, зеленчуци, млечни продукти, хранителни добавки, козметика? Или комбинация?

# 661
по-скоро пакетирана храна, както и козметика, в последно време ми прави впечатление, че се намножиха магазинчетата от тоя род

# 662
Намножиха се Simple Smile На първите им потръгна, и другите видяха, и те отвориха. Доста затварят още след първите месеци. Пишете ми на лични, ако искате помощ.

# 663
Момичета,има ли някой който се занимава с продажба на бебешки храни?Имам въпрос Laughing

# 664
темата е много интересна, на мен от доста време ми се върти в главата идеята за магазинче за здравословни продукти  newsm78

Храна - пакетирана, зеленчуци, млечни продукти, хранителни добавки, козметика? Или комбинация?

Зависи от локацията. Минавам покрай едно подобно - чудя се тези хора как се издържат изобщо.
От време на време правят фреш и кафе.

# 665
какви наблюдения имате за гръцките продукти на българския пазар? Българина има ли интерес към тях?

# 666
Имам интерес към ръчно-правените сандали. С нетърпение чакам почивката, за да си купя още 2 чифта.

# 667
какви наблюдения имате за гръцките продукти на българския пазар? Българина има ли интерес към тях?
Много общо така. Имаш интерес към предлагането на гр стоки на бг пазара и се чудиш какви да бъдат или е за друго въпросът? Simple Smile

# 668
Имам интерес да предлагам гръцки хранителни и нехранителни продукти.

# 669
Преди няколко години, мой познат се беше сдружил с приятел, купиха товарен камион и внасяха плодове, зеленчуци, маслини и зехтин в Бг, а за да нямат празен курс към Гр изнасяха различни видове ядки, подправки и билки. Почнаха от 1 камион и бяха стигнали до 8-9, но се запозна с една испанка и се премести да живее в Испания. Laughing

# 670

Feliche и аз имам въпрос. Понеже спомена в един от коментарите си "работилница с продажба на място", стана ми интересно, запозната ли си с изискванията за отварянае на обект за изработка на бутикови торти, мъфини и дребни сладки? Идеята е да се продават на място, но не всичко да е с готови смеси. Яйца да се използват само за печивата.

# 671
Имам интерес да предлагам гръцки хранителни и нехранителни продукти.

В квартала има един магазин, който го държи грък. Продава основно маслини и заехтин, както и рзлични груцки бобови като фава, няколко вида леща, соя, разни подправки и консервирани гръцки храни. Знам, че доректно ги внася от гръция. Магазинът е доста посещаван, но е и добре зареден.

# 672
Здравейте, има ли някой който да се занимава с магазин за домашни потреби и сувенири (тип всичко по 1 лев Simple Smile ?

# 673
Здравейте, има ли някой който да се занимава с магазин за домашни потреби и сувенири (тип всичко по 1 лев Simple Smile ?
Моя позната държеше такъв тип магазин във Варна. А колега на баща ми държеше такъв в Габрово. Какво по-точно те интересува?

# 674
Скрит текст:
Аз се двоумя дали пак да не се захвана с маникюра. На работата нещата са доста кофти и не се търпи. Преди години бях маникюрист в салон , но бях на заплата и като цяло нямах понятие вложението колко е. Сега ми се въртят определени суми , но не съм особенно сигурна. Като цяло ще ми трябват само за материали и фирма. Някой има ли понятие ориентировъчни суми

Моя съвет е, ако имаш възможност отново да се върнеш първо на заплата. Да може да спечелиш клиенти, които като отвориш собствен салон ще търсят теб.
В малък град съм и на заплата няма къде . Плюса , който отчитам е , че реално ще ми трябват само за материали , консумативи и фирма. От мен честно казано ако зависи веднага бих се върнала, но мъжа ми е по скептичен , та сега му правя кратък бизнес план 😂

Потърси студио, където търсят маникюристка, с която да с делят разходите. Ако държиш да е твой салон за маникюр направи не кратък, а подробен бизнес план. Много подробен. За да направиш максимално точна сметка какви ще са ти постоянните разходи и първоначалната инвестиция. Имаше преди време един много хубав коментар - трябва да имаш заделени пари за първите месеци. Долу-горе колкото половината ти инвестиция.
Точно така ще е . Ще си делим разходите за ток, вода и режийни със фризьорката , наем няма да и плащам. Само за осигуровките . Сега остава да проверя как стоят нещата с патентния данък и жт септември съм на линия . ☺ Днес говорих и с адвокат да ми оправи документите и фирмата и така ☺
Да се надяваме всичко да потръгне ☺

Общи условия

Активация на акаунт