Аз искам брак и семейство, а той.....

• 40 034
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 360
Спокойно, мъжа е намерен, позициите са налице, а апартамента се изчаква, само защото не сме решили държавата. Така че нямам никакво намерение да ти крада мъжа, от когото зависиш, може да спиш спокойно, искрено ме съмнява да ми пасне,даже и въобще да бях склонна на подобни постъпки. Да не говорим, че не съм толкова вманиачена по идеята за деца, че да почна да полудявам, ако наистина позакъснея. Да хубаво би било да си имам, ако са с правилния човек, но и да се случи да нямам,не мисля, че живота ми ще свърши.

Абе, заблуждаваш се  Mr. Green Не ти ли е ясно  Laughing

# 361

И аз обичам много филми - особено за психопати и убийци - и всичките са деца на някого  Laughing

# 362
На мен ми е интересен тоя интерес на заклетите "аз съм интелигентна и ще родя в идеалния момент или въобще няма да раждам" към майчинството. Много ми е интересен. Все в тия теми висите и държите да обясните как имате по-висши цели.

Like_Smoke, да не би ти да не си дете на някого? Родила си се от пяната на чаша кафе Старбъкс? Или си специално клонирана от тайна организация, за да замениш стария модел жена с по-усъвършенстван?

# 363
Говорим си, споделяме мнение /поне аз/, много лично го приехте някои и скачате като ужилени. Дали ще родите или не, малко ме грее мен. Както и вас не ви грее дали аз съм родила и кога. А за "прочутата безименна", ако искате три имена, ЕГН и снимка да дам? Авторката иска дете и семейство, темата е за деца. По-кротко приемайте темата за децата, не бъдете толкова докачливи. Нали не ви пука?  Wink

# 364

Пука им. Много, много им пука. Затова висят в такива теми най-редовно.

# 365
А за "прочутата безименна", ако искате три имена, ЕГН и снимка да дам?

Да, дай. Ама няма да дадеш Dara88. Ще почнеш да офлянкваш, ма било лично, ма не било редно - и ние няма да научим коя е тая жена.

А причината е проста - че ако я изтипосаш публично и тя разбере, вероятно ще има напълно различно мнение от това, което и приписваш - как седи сама, рони сълзи и страда.

# 366

Ахаха, то и за Хари Потър има тамън 8 ама.. изобщо струва ми се, че ти леко съжаляваш за избора който си взела и го рационализираш чрез отричане на всякакво мнение, различаващо се от твоето. Разни хора, разни идеали, както казах и на майка ми, ако ти си щастлива да си домакиня, това те удовлетворява и не изпитваш нужда да работиш, стой си вкъщи, гледай си Fine living и грам да не те е еня, какво мислят другите  по въпроса. И обратно, това че аз съм решила, че искам кариера, независимост и самостоятелност и не смятам да раждам три деца веднага и непременно си е мой избор и каквото и да ми се обяснява, за мен си е правилен. И висенето ми по темите е от няколко дни и вероятно ще приключи след няколко, понеже съм между проекти и приключих с интериорния дизайн вкъщи, а за сертификат не ми се почва да уча веднага, та реших да си почина малко. Виж като гледам по колко коментара имат някои от вас, явно не са много заети по цял ден в къщи, нормално Simple Smile

# 367
А за "прочутата безименна", ако искате три имена, ЕГН и снимка да дам?

Да, дай. Ама няма да дадеш Dara88. Ще почнеш да офлянкваш, ма било лично, ма не било редно - и ние няма да научим коя е тая жена.

А причината е проста - че ако я изтипосаш публично и тя разбере, вероятно ще има напълно различно мнение от това, което и приписваш - как седи сама, рони сълзи и страда.

Това не е моето мнение за нея. Тя ми е споделяла.  Peace И не седи сама, има си съпруг.

# 368
Спокойно, мъжа е намерен, позициите са налице, а апартамента се изчаква, само защото не сме решили държавата. Така че нямам никакво намерение да ти крада мъжа, от когото зависиш, може да спиш спокойно, искрено ме съмнява да ми пасне,даже и въобще да бях склонна на подобни постъпки. Да не говорим, че не съм толкова вманиачена по идеята за деца, че да почна да полудявам, ако наистина позакъснея. Да хубаво би било да си имам, ако са с правилния човек, но и да се случи да нямам,не мисля, че живота ми ще свърши.

Абе, заблуждаваш се  Mr. Green Не ти ли е ясно  Laughing

Мда, сигурно халюцинирам от пренасищане с естроген, причинено от застарелите ми яйчници, страстно желаещи да възпроизведат зигота най-после.

# 369
  • София
И на тоя прочут пример на безименната закъсняла жена (как пък веднъж не влезе една такава, да пусне тема ЗАКЪСНЯХ!) се градят цели теории колко зле са жените без деца. Теории, винаги градени от жени с деца.
Оставете тези без деца да говорят за себе си. Повечето такива тук, от първо лице казват, че им е добре с това решение. "Една приятелка" всички имаме.

Честно, отстрани звучи като: мен ме е яд, че от мен нищо не стана, но дай поне да сипя на тези, нераждалите  Wink
Как да влезе тук и да каже че е изтървала влака, след като първо се е фукала с неготовността си и нежеланието си да роди, щото гради кариера, значима, разбираш ли и е на път да открие хапче против рака? Joy
Децата са отговорност, а като не си дорасла да я поемеш и да се грижиш за друг и да го обичаш поне колкото себе си, е нормално да се уловиш за кариерата като удавник за сламка.
Но да обвиниш другите, които се опитват да ти обяснят, че не узрееш ли умствено навреме, ще страдаш, в яд и в нищонеставане, е много меко казано глупаво. Peace

# 370
Оф, ама като почнете с тая "кариера, та кариера" ......
Ама каква кариера, бе, в 90 % се виси по цял ден в затворения офис....дали си офис-мениджър или генерален директор, все е офис и все е РАБОТА.
Кариера...      Joy
Кариера имат и градят певци, артисти, музиканти, спортисти, писатели....
Останалите просто РАБОТЯТ.Дали ще продават домати и краставици, дали ще защитават убиец, дали ще "мислят" програмни продукти, дали ще изписват хапове, това е просто РАБОТА.
Аман от "кариеристки" във форума....    Laughing
Настанили ги на бюро и офисен стол и вече-кариеристки.    Grinning

# 371
Вие съвсем в крайности отидохте. Има и някаква варианти по средата, в които жените работят, след това раждат, после пак работят, освен това до тях има и нормални мъже, с които някак си успяват да градят семейство и да си гледат детето/децата.
аз познавам много такива

# 372
И на тоя прочут пример на безименната закъсняла жена (как пък веднъж не влезе една такава, да пусне тема ЗАКЪСНЯХ!) се градят цели теории колко зле са жените без деца. Теории, винаги градени от жени с деца.
Оставете тези без деца да говорят за себе си. Повечето такива тук, от първо лице казват, че им е добре с това решение. "Една приятелка" всички имаме.

Честно, отстрани звучи като: мен ме е яд, че от мен нищо не стана, но дай поне да сипя на тези, нераждалите  Wink
Как да влезе тук и да каже че е изтървала влака, след като първо се е фукала с неготовността си и нежеланието си да роди, щото гради кариера, значима, разбираш ли и е на път да открие хапче против рака? Joy
Децата са отговорност, а като не си дорасла да я поемеш и да се грижиш за друг и да го обичаш поне колкото себе си, е нормално да се уловиш за кариерата като удавник за сламка.
Но да обвиниш другите, които се опитват да ти обяснят, че не узрееш ли умствено навреме, ще страдаш, в яд и в нищонеставане, е много меко казано глупаво. Peace

Аз не видях някъде да съм обвинявала някого в нищонеставане,  май гузен негонен..
И как пък никой не повдига обратния вариант-момичета, които са родили без да са готови нито социално, нито психически за това, щото всички така правят, и да не стане късно и алабала и проблемите, до които това води. Мисля, че на всяка отложила раждането жена, която не е успяла да роди се падат десетки, родили деца, на които не могат да покрият елементарните нужди, които даже не искат особено, ама нали зависят от мъжа а той иска и т.н. Това по-отговорно ли е? Според мен не.

# 373
  • София
Оф, ама като почнете с тая "кариера, та кариера" ......
Ама каква кариера, бе, в 90 % се виси по цял ден в затворения офис....дали си офис-мениджър или генерален директор, все е офис и все е РАБОТА.
Кариера...      Joy
Кариера имат и градят певци, артисти, музиканти, спортисти, писатели....
Останалите просто РАБОТЯТ.Дали ще продават домати и краставици, дали ще защитават убиец, дали ще "мислят" програмни продукти, дали ще изписват хапове, това е просто РАБОТА.
Аман от "кариеристки" във форума....    Laughing
Настанили ги на бюро и офисен стол и вече-кариеристки.    Grinning
Ти го написа вместо мен, при това по- стегнато и ясно!
Бих приканила "кариеристките" да споделят в какво се състои кариерата, на която така всеотдайно са се посветили, но се съмнявам да откликнат. Joy

# 374
  • София
Скрит текст:

Аз не видях някъде да съм обвинявала някого в нищонеставане,  май гузен негонен..
И как пък никой не повдига обратния вариант-момичета, които са родили без да са готови нито социално, нито психически за това, щото всички така правят, и да не стане късно и алабала и проблемите, до които това води.
Мисля, че на всяка отложила раждането жена, която не е успяла да роди се падат десетки, родили деца, на които не могат да покрият елементарните нужди, които даже не искат особено, ама нали зависят от мъжа а той иска и т.н. Това по-отговорно ли е? Според мен не.

За мен е силно безотговорно да родиш дете, а да не можеш да полагаш елементарни финансови грижи за него, а в немалко случаи - и за себе си. Не може да поеме собствените си разходи, а тръгнала да ражда  Stop Не говоря за циганки, там е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт