Някои от вас май мислят само за кариерата си, парите, пътешествията и откриването на света и на себе си, когато планират кога да раждат - но не забравяйте и едно друго много важно нещо, а именно - как ще се отрази това на тялото ви.
Ако родите на 20-25-30, след няколко месеца пак ще сте във форма, а между 30-40 родите ли после е много вероятно да си останете с 10 кила отгоре, с отпуснати гърди, корем и задник. Дори да не ви е грижа как ще възприеме това мъжа ви (така де, като ви е взел веднъж трябва да ви търпи такива, каквито сте) то децата ви също ще са горди да имат млада и красива майка.
Ако все пак мислите и за мъжа си, нека да ви кажа, че сред моите приятели нямам нито един, който се хвали с това какъв голям началник е жена му, но пък тези, които имат млади и красиви жени и майки на децата си са горди и щастливи от това. Уж се движа в интелигентни среди, но защо са толкова плиткоумни и визуално ориентирани мъжете - ама какво ви говоря, вие добре знаете и коментирате какви прасета били мъжете, които взели да си пишат СМС-и с някоя колежка или даже се развели заради по-млада жена (чудно защо ли, гледай какви са будали - ами че тя нали ще е по-назад с кариерата?)
Никой жив не остава на 24 вечно. Има момичета на 19 с разплути тела, както и раждали на 25 пак с такива. Има и родили на 35 или 40 с превъзходни фигури. Пък тия дето си пишат смс-ите все ще намерят оправдание за това.
Съгалсна съм обаче, че и аз не съм чувала мъж да се хвали с "началството" на жена си, само. Но и не съм чула мъж да се хвали с жена си, че е безперспективна на пазара на труда.