Аз искам брак и семейство, а той.....

• 39 699
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 900
Не бе, нали е имало закон, че може да имате само едно жилище за семейството. А примерно семейство с много имоти, което иска да си ги запази, но няма толкова деца...се развежда, за да може всяко домакинство да е с имот.

# 901
Един брак трае доста дълги години- като се почне от 50-те на 20-ти век, та се стигне до епохата на зрелия социализъм.

Та една от причините за разводите са били имотните въпроси.

Даже имаме едни познати, които и след промените си се водят съвсем разведени- не са намирали време да подпишат пак. Това- за да си опазят имотите.

Както и да го усукваш, ако на баба ти и дядо ти (всъщност няма как да са 40-те години родени, предвид твоите години и тези на родителите ти) след 20-30-40 години брак някой ги е попитал няма ли да се развеждат, това не е "по времето на баба ти и дядо ти", макар и да са били живи тогава, тъй като по това време вече са имали пълнолетни наследници, че и внуци, поколението на баба ти и дядо ти.

# 902
Абе не е като да не е имало разведени сред приятелките на баба ми, и то в активни години, не след 30 години брак. Общо взето с узряването на социализма са се поразвеждали хората, и то без моралната оценка на по-старите поколения.

# 903
faiona,за мен не се притеснявай-взели са ме,ами помисли за себе си,защото старите моми и ергени са толкова досадни,че чак нема накъде.Чудно ми е от позицията на какъв опит говориш пиле младо,а може и да не си толкова млада.
Айде, душице, уточни се, тя стара мома ли е или пиле младо?

Ти пък от какъв опит говориш? Да не би да е от опита на детето, довело при мама и тате жена си, за да ги отглеждат барабар с потомството им? Или е опитът на сам издържащ себе си и семейството си човек?

# 904
  • София
Оф, Душата няма ли най-накрая да се омъжи?  Tired

# 905
Оф, Душата няма ли най-накрая да се омъжиTired
hahaha

# 906
от какъв опит говоря ли-всеки случай нито на 1,2,n брой пъти разведен,нито на инфантил стар ерген,мома.  А девойката единствена се жегна много сериозно от моето мнение,което е достатъчно красноречиво,че я мъчи нещо. А относно коментара на milenaka -жест на безсилие и иззлобяваща реплика.Случвало ми се е в работата,случвало ми се е на улицата-случва ми се и тук.

Просто кукавеенето на години без семейство и деца създава доста отклонения и дефицити.

# 907
  • София
О, тук си прав - напълно безсилна съм и немея пред коментарите ти.

# 908
заприличва на затапване след затапване-не сме деца,за да продължавам.Приятна вечер.

# 909
Душата... ти ако имаше хубаво щастливо семейство с деца, за които се грижиш, дали щеше да пишеш тук в този форум, че и в този раздел най-вече.
И вие със жена си не си говроите вечер след 15 ли 18 години брак, за това разцъкваш форума Simple Smile

# 910
Душата... ти ако имаше хубаво щастливо семейство с деца, за които се грижиш, дали щеше да пишеш тук в този форум, че и в този раздел най-вече.
И вие със жена си не си говроите вечер след 15 ли 18 години брак, за това разцъкваш форума Simple Smile

Душата май беше женен от сравнително скоро, с малки деца е.

# 911
От 2000-та година били заедно с жена си... сега женени неженени... заедно са си били май Simple Smile

# 912
ще го приема като съвет-вместо да виса по форуми да играя,общувам повече с децата.Да не се превръщаме в зомбита с таблети,телефони и компютри.

# 913
  • София
Като се замисля, хич не е зле да се съберете с някого и млади, като си живеете без деца повечко години. Разбира се, ако и двамата сте "млади" и се знае, че ставате за връзки и брак, тоест без неудачници и кифли.

Проблемът е, че днешните млади поколения така се гледат и израстват, че не стават добри партньори, не и докато не им уври главата от кофти връзки- а това вече е някак тъжно.
Абе, не е толкова добре.
Да живееш с някого 10 години, пък после да раждаш, си е риск отвсякъде.
Хем сте си поомръзнали, хем сте свикнали егоистично да задоволявате само своите щения и изведнъж се явява бебе, което измества фокуса към себе си.

# 914
Като се замисля, хич не е зле да се съберете с някого и млади, като си живеете без деца повечко години. Разбира се, ако и двамата сте "млади" и се знае, че ставате за връзки и брак, тоест без неудачници и кифли.

Проблемът е, че днешните млади поколения така се гледат и израстват, че не стават добри партньори, не и докато не им уври главата от кофти връзки- а това вече е някак тъжно.
Абе, не е толкова добре.
Да живееш с някого 10 години, пък после да раждаш, си е риск отвсякъде.
Хем сте си поомръзнали, хем сте свикнали егоистично да задоволявате само своите щения и изведнъж се явява бебе, което измества фокуса към себе си.

Аха, ще си запиша, хубаво е да имаш бебе с непознат, за да няма шанс да сте си омръзнали, ок.
Пък докато стигнете десетата година, че да си омръзнете, поне ще имате и деца, които да носят последствията наравно с вас, което явно е неегоистично. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт