Аз искам брак и семейство, а той.....

• 39 660
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 960
Пък и за експресна услуга се плаща- иска дете веднага, поема понижените ми доходи. Иначе- чака да си ги повиша, незнайно докога.

Каква експресна услуга? Ти самата си писала, че дъщеричката ви е "леко инцидентно създадена" (това са твои думи, но не ми се рови за съвсем точен цитат). Преведено, означава, че си забременяла "леко инцидентно", а не планирано, т.е. отпада версията "иска дете веднага".

# 961
Помисли си- щях ли да забременея, ако ТОЙ не искаше? Не е като да съм го упоила или принудила с оръжие. Ако на 30 не знаеш как стават децата...

Семейно жилище= това, в което живеем всички.

Инвестиционни имоти (мои и негови)- кой каквото може, когато и както може.

Бе изобщо, гледай си стотинките за 3 в 1 и ме остави да си гледам моите "лежерни" никакви доходи..

# 962
Не бе, аз само крася дивана...а, и поддържам децата живи.

Кукумицинка, не ми прави сметки на дребно, гледай си своите дребни сметки. За мен парите са средство и знак за сериозност, никого не съм оставила да мизерства, докато аз си харча егоистично.

Да не говорим, че има качествена разлика между роднина и съпруга.

Пък и за експресна услуга се плаща- иска дете веднага, поема понижените ми доходи. Иначе- чака да си ги повиша, незнайно докога.

hahahaВъхх тЪй ли му са' вика вечИ - сериозност?!  Joy

Тея деца за да ги поддъраш живи се искат пари, не само да им се усмихваш и да ги галиш по главичките.

# 963
По-малко пари, отколкото си мислиш- и повече акъл и способности, отколкото си мислиш.

Най-вече: сериозен човек налице, "водещ родител" на линия. Това е може би най-скъпото удоволствие около децата, загубените доходи и времето, прекарано с тях. Другото са дреболии, особено в ранните години.

# 964
Помисли си- щях ли да забременея, ако ТОЙ не искаше? Не е като да съм го упоила или принудила с оръжие. Ако на 30 не знаеш как стават децата...

Бе изобщо, гледай си стотинките за 3 в 1 и ме остави да си гледам моите "лежерни" никакви доходи..

Ами, нагла и проста си, ама много, обаче с претенции. Аз не съм се завряла на издръжка при родителите ми, дори когато не съм взимала достатъчно, че да не ми натежи да издържам още един човек за няколко дни на хотел.
Кафетата ги дадох за пример, че наистина са стотинки и пак ги беше прибрала - да си имала.

# 965

В интерес на истината, има не един и два начина да забременееш, без мъжът да го иска. Сигурна съм, че всяка средно образована жена ги знае.
Вметката за стотинките за 3 в 1 не я разбрах- липсва каквато и да било класа, както на 3 в 1, така и на въпросната вметка, независимо към кого е насочена.

# 966
Не, не ги знам тия методи, не ми се е налагало да мисля за това, нито да лъжа. Ако не искаше, нямаше да има дъщеря.

# 967
Не, не ги знам тия методи, не ми се е налагало да мисля за това, нито да лъжа. Ако не искаше, нямаше да има дъщеря.
О,аз не съм казала, че не е искал дете изобщо, а че от думите ти правя извод, че не искал "експресна доставка". Понеже ти отвори дума за експресните доставки.

# 968
Не е като да е казал- давай, кариера, още 2 магистратури и към 38 г. може...

# 969
Това е все едно да кажеш такова нещо на някоя от тия 16-годишните кандидат-майки, плъзнали из бг-мама. Разведена с малко дете и живееща при родителите си очевидно не е кой знае каква кариеристка.

Предполагам, че като всеки човек, би му се искало да има възможност известно време да опознае човека до себе си и после да се реши на дете, но при свършен факт какво да коментира. Станалото - станало. Нито е първият изненадан баща, нито сте първите, които не са успели да се опазят.

# 970
Разведена с малко дете и живееща при родителите си очевидно не е кой знае каква кариеристка.

Но вече с поотраснали деца- не се знае. Преди децата си бях.

# 971
Разведена с малко дете и живееща при родителите си очевидно не е кой знае каква кариеристка.

Но вече с поотраснали деца- не се знае. Преди децата си бях.

Към момента на запознанството си му изглеждала по-скоро домакиня и все още си. Всъщност той не те познава като кариеристка, дори и да си била някога такава.

# 972
Ся, работата е там, че аз с лежерна работа изкарвам колкото доста отрудени женици с яко бачкане, но просто въпрос на късмет/малко побутване в тази насока. 

Значи първо и лежерно изкарваш много повече от много работещите жени... но пък мъжо ти трябва да ти плаща допълнително, за това, че ти си на лежерна работа Simple Smile Нали достатъчно много изкарваш и без това... значи мъжа ти плаща за да си спестяваш за твой си апартамент?
Колко си тежко меркантилна... чак ме кефиш Simple Smile

# 973
Колко си тежко меркантилна... чак ме кефиш Simple Smile
Не, по-скоро се оплете в многообразните опити за рационализиране на житието-битието си.

# 974
Ако бях меркантилна, щях да се боря за някой по-богат, ама такъв, който не ме кефи чак толкова. Не е като да ги няма.

Съвсем нормално е мъжът ми да ме остави да трупам някакви резерви. Все пак ако нещо стане с него, аз не съм Филанкишията, а план Б за детето му.

Иначе- оставям ви да си сдържате дъха, чакайки да ме зареже за някоя по-идеална, която хем ще е кариеристка, хем ще гледа перфектно дъщеричката.

Общи условия

Активация на акаунт