Аз искам брак и семейство, а той.....

• 39 655
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 975
Мамасита, меркантилна?  Joy Joy Joy

# 976
Съвсем нормално е мъжът ми да ме остави да трупам някакви резерви. Все пак ако нещо стане с него, аз не съм Филанкишията, а план Б за детето му.
А той трупа ли си резерви само за него? Не знам да има неписано правило, че само с бащите се случва нещо (да не дава Господ, но се случват и такива гадости).

# 977
Абсолютно. А и винаги е свободен да си повиши доходите, няма да му ги изхарча за парцалки, гарантирано.

А и ако бях истински меркантилна, нямаше да връзвам никого с дете- има и по-лесни начини на връзване без дете. Не използвам децата по тоя начин. Ако исках Sugardaddy, там техниката е друга.

Иначе просто се пазех от мамини муньовци, които искат сгодна женица. А аз, бидейки разведена с дете, трябва да съм благодарна, че изобщо са ме взели при каквито и да е условия.

# 978
Иначе просто се пазех от мамини муньовци, които искат сгодна женица. А аз, бидейки разведена с дете, трябва да съм благодарна, че изобщо са ме взели при каквито и да е условия.
Сериозно ли? Аз бидейки разведена с дете, станах в пъти по-претенциозна, отколкото бях да 20 когато се омъжих за пръв път.

# 979
Ако бях меркантилна, щях да се боря за някой по-богат, ама такъв, който не ме кефи чак толкова. Не е като да ги няма.

Съвсем нормално е мъжът ми да ме остави да трупам някакви резерви. Все пак ако нещо стане с него, аз не съм Филанкишията, а план Б за детето му.

Иначе- оставям ви да си сдържате дъха, чакайки да ме зареже за някоя по-идеална, която хем ще е кариеристка, хем ще гледа перфектно дъщеричката.
Демек детето му ще го гледаш, а той - майната му кой е той, да се оправя. Laughing То това негово дете не е ли и твое /или той си има негово на което ти не си майка - не следя семейното ти положение/, все пак до колкото знам имате общо дете?

# 980
Да де, имах предвид, че станах претенциозна. А наоколо има колкото искаш мъже, които смятат, че не трябва да съм претенциозна в тая ситуация.

Именно тая меркантилност се оказа идеална цедка. Но все пак- без да прекалявам, защото само с търсене на пари се минава пък в категорията "психопати и нарциси".

Та затова си казах- само мъж по модела на ССФ или нищо...

# 981
Според мен имайки дете жената 1. се освобождава от биологическата потребност да търси мъж бъдещ баща на детето й на всяка цена. 2. има друг център на вселената, а не конкретен мъж. 3. показва, че е генетически здрава 4. показва способността си да бъде майка. 5. имала е нехубав опит, който я прави по-земна и търси мъж по по-други критерии. Тоест, в някаква степен си е голям плюс това да си с дете.

Пон аз така го виждам.

Няма срамно да се иска помощ за отглеждане на деца. За това медал на никого не дават. Аз живот и здраве ще искам от всеки който дава без свян, а съм жена, а не момиче. Друг е въпросът, че съм от по-мързеливите.

# 982
Ох'Аман, това с другия център на вселената и е така, и не е. По-точно вселената ти става с няколко центъра.

# 983
Ох'Аман, това с другия център на вселената и е така, и не е. По-точно вселената ти става с няколко центъра.

Аз малко наизуст говоря Wink

# 984
Според мен имайки дете жената 1. се освобождава от биологическата потребност да търси мъж бъдещ баща на детето й на всяка цена. 2. има друг център на вселената, а не конкретен мъж. 3. показва, че е генетически здрава 4. показва способността си да бъде майка. 5. имала е нехубав опит, който я прави по-земна и търси мъж по по-други критерии. Тоест, в някаква степен си е голям плюс това да си с дете.

Пон аз така го виждам.
..
И аз така го виждам ,но ми е важно не само какво се казва, а как!

# 985
Контеса, не съм искала да обиждам когото и да е било. Просто обвинения в меркантилност към майка са неправилни. Ако жена имаща деца не е меркантилна, тя не е адекватна природно.

# 986

Не говориш наизуст, ами си се размечтала за бебче. Пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си. Hug

# 987
Контеса, не съм искала да обиждам когото и да е било. Просто обвинения в меркантилност към майка са неправилни. Ако жена имаща деца не е меркантилна, тя не е адекватна природно.
Аз се съгласих  с теб .Другото беше отметка към Сирен .

В едно изречение два заека Simple Smile

И аз станах доста различна след появата на детето и клоня към меркантилна и държаща на осигуреността от мъжа докато детето е малко.  Peace

# 988

Не говориш наизуст, ами си се размечтала за бебче. Пожелавам ти скоро да сбъднеш мечтата си. Hug
ох тотално съм се побъркала по темата....

# 989
     На практичните и разумни хора, в частност - жени, меркантилни ли им казваме вече? Пропуснала съм тази новина.

Общи условия

Активация на акаунт