На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 369
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте ще пътувам тези дни с едното дете взех декларация от нотариус но той описа в нея направо и за двете деца като написа че може да пътуват и поотделно дали ще имам проблем на границата някой има ли опит

# 271
Здравейте ще пътувам тези дни с едното дете взех декларация от нотариус но той описа в нея направо и за двете деца като написа че може да пътуват и поотделно дали ще имам проблем на границата някой има ли опит
Така е правилно, няма да имате проблем Joy

# 272
Благодаря

# 273
  • here and now
Добре е да имате заверен превод на английски на декларацията.

# 274
  • Пловдив
Декларацията за дъщеря ми е на български, пътували сме до Турция, Гърция, Румъния, през Сърбия до Италия и Чехия и никога не е имало проблеми. Тя трябва само на българската граница и не е нужно да е на друг език.

# 275
Малко нестандартен въпрос, но моля за съвет, защото ми е важно.
Ще пътувам до Турция за пазаруване около Коледа на лакомства.
Но имам нужда и ще си напазарувам прогестеронови инжекции за предстоящо инвитро.
Имам рецепта.
Притеснявам се, че може на границата дами ги вземат , защото са за два месеца или да решат, че съм ги купила с търговска цел. А инжекциите са ми много важни.
 newsm78

# 276
  • София
Добре е да имате заверен превод на английски на декларацията.

Не е вярно. Декларацията се иска само на излизане от България, за нашите служители и трябва да е само на български.

# 277
  • here and now
Кое не е вярно? Не съм написала "трябва", а "добре е" . Препоръча ми го служител в гранична полиция. Щом не е необходимо още по-добре.

# 278
  • Бургас
Малко нестандартен въпрос, но моля за съвет, защото ми е важно.
Ще пътувам до Турция за пазаруване около Коледа на лакомства.
Но имам нужда и ще си напазарувам прогестеронови инжекции за предстоящо инвитро.
Имам рецепта.
Притеснявам се, че може на границата дами ги вземат , защото са за два месеца или да решат, че съм ги купила с търговска цел. А инжекциите са ми много важни.
 newsm78

Не се притеснявай. Никой не ти бърка в багажа. Ако се притесняваш може да ги сложиш в непрозрачна торбичка и да ги мушнеш в останалите покупки. А и митничарите са пределно наясно, че хората пазаруват лекарства.
Само имай предвид, че през уикенда аптеките не работят. През уикенда има работещи дежурни аптеки, но трябва да ги търсиш. Обикновено на витрините на аптеките има списък с дежурните аптеки.

# 279
В Марги аутлета и в Кипа аптеките  сигурно ще работят  в събота Как мислите?
Че тези лекарства са много важни. Embarassed

# 280
  • Бургас
В Марги аутлета и в Кипа аптеките  сигурно ще работят  в събота Как мислите?
Че тези лекарства са много важни. Embarassed
Не. В Марги не си спомням да има аптека, а тази в Кипата ако не е дежурна, няма да работи.

# 281
Струва ми се, че в Марги имаше голяма аптека на първия етаж добре заредена. Дано имам късмет с аптеките.

# 282
  • Пловдив
В Марги не са ли всички магазини на един етаж? Аз поне съм останала с такъв спомен.
Аптека, която работи в събота има зад базара до Селимие - срещу изходът от другата страна.

# 283
Ще я търся тази аптека зад Селимие, но ако може малко по-подробно.

# 284
Доколкото си спомням, в Турция събота до обяд е работен ден, би трябвало аптеките да работаят. Или нещо бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт