На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 240
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, няма ли ходили тази събота или този петък, които да споделят какво са пазарували и има ли новогодишни намаления Simple Smile Предстой ми пътуване до Одрин на 26.12, моля ви споделете как се минава границата, много ли се чака, става въпрос за ходене с кола....

# 376
  • Бургас
Здравейте, няма ли ходили тази събота или този петък, които да споделят какво са пазарували и има ли новогодишни намаления Simple Smile Предстой ми пътуване до Одрин на 26.12, моля ви споделете как се минава границата, много ли се чака, става въпрос за ходене с кола....
Прочете ли предпоследния коментар и тези преди него Confused

# 377

Естествено, че съм ги прочела.............

# 378
  • у нас

Естествено, че съм ги прочела.............

Значи може да си отговориш сама на въпросите, които задаваш.

# 379
Здравейте, работят ли аптеките в събота?

# 380
  • На юг от тук
Да,но някои до 14 ч.

# 381
KKATINNA,благодаря ти!Досега винаги съм ходила в неделя и затова не знаех.

# 382
Някой да каже нещо за цените,качеството и марка на памперсите (за деца) и от къде?

# 383
  • Бургас..морето
3г.моя син е с памперси от там.Купувам от оранжевия памперс от борсата.Не съм сравнявала с тези от българия ,защото не ми се е налагало(всичко си им е ок).Първите години ходих и проверявах изгодно ли съм ги купила,обедих се и спрях да сверявам Simple Smile

# 384
Знаете ли дали в Одрин ще работят магазините и пазара на 31.12 и на 01.01.?
Турците не  празнуват Нова година, така че не би трябвало да почиват освен в неделята.

# 385
Знаете ли дали в Одрин ще работят магазините и пазара на 31.12 и на 01.01.?
Турците не  празнуват Нова година, така че не би трябвало да почиват освен в неделята.

Турците празнуват Нова година ( не празнуват  Коледа,защото той е християнски празник ) и предполагам,че на 1 януари ще почиват ,ако не всички, то  повечето .

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 11:29 от daniela.qnkova

# 386
Момичета утре сме на Одрин и вечерта ще докладвам за обстановката   newsm44 smile3501 smile3534 cheers Drunk family lovekissВесело изкарване на коледа и щастлива нова година

# 387
Някой да каже нещо за цените,качеството и марка на памперсите (за деца) и от къде?
На мен ми се струват много парфюмирани, иначе са си ок Simple Smile

# 388
# 389
Това означава ли че и цената е добра?

Общи условия

Активация на акаунт