На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 228
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Снощи се върнахме от Одрин.На границата всичко беше спокойно.На връщане хем привихме сметка да избегнем смяната на митничарите и пак я хванехме та на бг границата почакахме.Доста по спокойно беше по магазините и определено вече ще избягвам ходенето в събота.За баклавата от шамфъстък имаше на няколко места и цената беше 40л

# 406
  • Бургас
Работното време на Кипата в неделя пак ли е от 9 до 22 ч. Сякаш имам спомен, че е до 21ч.

# 407
Работното време на Кипата в неделя пак ли е от 9 до 22 ч. Сякаш имам спомен, че е до 21ч.

И аз се интерусувам! До сега рових и не открих...Карфур и останалите големи магазини също работят нали без пазара? Thinking

# 408
  • Бургас
Явно работното време на Кипа си е от 9 до 22ч и през уикенда.
Вчера ходихме до Одрин. И на отиване, и на връщане минахме границата за 5 минути. Беше много спокойно и нямаше никакви коли. Ходихме само до Кипа и Марги аутлет. В Марги имаше намаления до 50%. В Кипата също имаше доста добри промоции.

# 409
  • Пловдив
В Кипата супермаркета може да го отварят в 9 часа (не съм сигурна), но останалите магазини работят от 10. Последните два пъти като ходихме там отивахме по това време и ги отключваха.

# 410
Здравейте,

Другата седмица мисля да ходя до Лозенград, но незнам как да стигна до зеленчуковите им борси.
Има ли идея някой, как мога да стигна до там и дали ще се оправя там без турски език.
Също така дали издават фактури по техните борси и дали работят всеки ден или в неделя почиват.

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 18:28 от minkova_ns

# 411
Здравейте, ние предимно ходим до Лозенград, че ни е познато всичко. Сега за разнообразие мислим да отидем до Одрин, бяхме миналата година само за една нощ. Реално там знаем само къде е центъра (голямата джамия и пешеходната улица) и КИПА по пътя към Истанбул.
Сега разбрах, че има две български църкви и искаме да ги видим. Видях, че има координатите им, което е супер. Само че знаете ли дали са отворени за посещение всеки ден? Ние ще ходим в неделя.
Освен това казаха ми, че има някаква голяма крепост до Одрин, но не намирам никаква информация за нея.

Здравей, а може ли да ме упътиш до зеленчуковите борси в Лозенгрдад? Смятам да ходя до там на 14-15.01.
Благодаря предварително.

# 412
Здравейте,  ходили сме само лятото от морето,сега мисля да отидем в неделя ранния следобед до понеделник на обяд. Дали ще работят магазините по главната улица,интересува ме един магазин за ортопедични обувки - Мамма миа. Благодаря,  ако някой ми напише, също в марги дали има вече дрехи намалени,

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 21:20 от bubanka

# 413
Февруари има ли намаления? Дъщеря ми има тогава рожден ден и се чудя дали да не направим едно пътуване?

# 414
  • Varna
hoхохо,
Малко над твоят пост, miss july e писала, че в Марги имат 50% намаления.

# 415
Чудя се сега когато е по студено на пазара в събота в Одрин дали ще има пак одрински точени кори, сирене, маслинки и изобщо има ли съботен пазар. Някой ходил ли е след Нова година?

# 416
  • На юг от тук
Чудя се сега когато е по студено на пазара в събота в Одрин дали ще има пак одрински точени кори, сирене, маслинки и изобщо има ли съботен пазар. Някой ходил ли е след Нова година?
Всичко си имаше вчера.Времето беше променливо,малко мъгла,малко слънце и малко българи и гърци,но спокойно.

# 417
И аз ходих вчера. На пазара зад Марги имаше и кори и маслини и сирене. Минахме за 2-3 минути през Лесово. Хубава беше разходката - доволна съм и времето беше супер.

# 418
Здравейте! Бихте ли написали какво се предлага на съботния пазар,зад Маргито,като стоки,артикули...т.н.

# 419
  • Бургас
Здравейте! Бихте ли написали какво се предлага на съботния пазар,зад Маргито,като стоки,артикули...т.н.
Плодове и зеленчуци, кори за баница, маслини, яйца, сирене, масло. Има и малко дрехи. Даже може да си купиш и жива кокошка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт