На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 082
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Не съм ходила в Турция, но планирам да го направя за пазар. Бих искала да подменям гардероб на момичетата ми, т.е. повече дрехи. Ще направят ли проблем на границата? Уайкики има ли в Лозенград?
Ако за Уайкики ще ходиш до Одрин, по-добре си купи от тук. Цените не са по-евтини там
Полека да не е по-евтино. Не само, че е по-евтино заради разликата във валутния курс, но и често пускат хубави намаления, които ги няма в магазините на Уайкики в България.

# 571
Събота ходихме до Одрин и нямаше хубави намаления, включително и в Уайкики.

# 572
Присъединявам се към вас, в следващите месеци планираме посещение на Одрин bouquet
Как е със сигурността, усеща ли се напрежение?

# 573
Не съм ходила в Турция, но планирам да го направя за пазар. Бих искала да подменям гардероб на момичетата ми, т.е. повече дрехи. Ще направят ли проблем на границата? Уайкики има ли в Лозенград?
Ако за Уайкики ще ходиш до Одрин, по-добре си купи от тук. Цените не са по-евтини там, да не говорим,
че моделите им за жени /момичета/ са доста по-строги и различни от нашите, предвид исляма.

Не съм съгласна. Дори да няма намаления цените са по-добри и има много по-хубави и повече неща откъм модели. И никак не са консервативни дрехите им Simple Smile

# 574
Ако за Уайкики ще ходиш до Одрин, по-добре си купи от тук. Цените не са по-евтини там
Полека да не е по-евтино. Не само, че е по-евтино заради разликата във валутния курс, но и често пускат хубави намаления, които ги няма в магазините на Уайкики в България.
коледните намаления бяха 10-20% по- високи отколкото в БГ, и разликата в курса си оказва влияние , особено ако се закупят повечко дрехи  Peace

# 575
Да, по-изгодно е от тук, заради курса на лирата. Например взехме грейка на редовна цена 60 лири /ок. 37лв/, а в БГ са ок. 50 лв.

# 576
Ако за Уайкики ще ходиш до Одрин, по-добре си купи от тук. Цените не са по-евтини там, да не говорим,
че моделите им за жени /момичета/ са доста по-строги и различни от нашите, предвид исляма.

Не съм съгласна. Дори да няма намаления цените са по-добри и има много по-хубави и повече неща откъм модели. И никак не са консервативни дрехите им Simple Smile

Подкрепям, че е съвсем различна дамската мода в турското Уайкики  Peace Което хич не значи, че не ми харесва, но определено има връзка с исляма.

Явно усещаме по различен начин нещата  Simple Smile Не го пиша, за да си противоречим, а за да се види от питащия тук в темата, че има поне 2 мнения по въпроса.

# 577
  • Варна
Така е,но има много неща,които присъстват и в нашите магазини  Peace

А за разликата в цените,купих си зимно яке за 48 лв от Одринското УайКики,а тук във Варненското беше 99 лв Peace

# 578
  • Варна
Здравейте, не съм чела всички теми назад /може и да има отговори на въпросите ми/,но ще попитам..Планираме еднодневно посещение в Одрин от Варна, с фирма. Очаквано е, че за 1 ден всичко е сбито,но ако има пътували с фирма интересува ме стига ли времето, къде имаш повече време /за да мога да си набележа оттук , не да ме свалят на площада за 3 часа и да се чудя къде да поема/. Или не струва така набързо?

# 579
  • Варна
Аз ходих един път с фирма и мисля да не си го причинявам повече,това е мое мнение,прекалено много време за забележителности,а за пазар нищо,да не говорим за кафе или храна.

# 580
  • Варна
Поне този аутлет става ли? В Истанбул ни заведоха във Виаленд /м. ноември/, оставиха ни 3 часа. Нито парка да посетиш, вътре магазините са на доста Хай цени, и 3 часа разглеждах Мигрос и пих кафе. Накрая във Мол Форум ни дадоха 45 минути!! Не познавам Одрин и ме интересуваше къде спират за забележителности /които ние ще видим за 10 минути и можем да тръгнем, но накъде?/

# 581
  • Varna
Верно ли вече в турското Уйкики, модата свързана с исляма Shocked
От кога това?
Признавам си, Февруари и Март като ходих в Едирнето, не съм влизала в Уйкики, щото съм си накупила доста неща от там преди година. А от там съм си купувала неща които тука в България не съм виждала. Мога да кажа същото и за Де Факто. А който ме познава от темата знае как се обличам.   Хиииич, ама хич не съм се очохлила. Съжалявам много, щом и там модата, огащена Sad
Туко що се сетих, че точно от там си купих едно сладко рокле на капки със изрязано деколте на гърба във вид на сърце.

# 582
  • моята мила родна страна
Здравейте! Имам питане към пътувалите с кола. Какви документи трябват за колата-зелена карта, нещо друго? Като се влезе на турска територия, плащат ли се някакви пътни такси (тип "винетка") или нещо друго?  newsm78

# 583
Делте, ти ся да не вземеш да си представиш бурки и фереджета в Уайкики  Laughing
То и това ще стане, де, само въпрос на време е  Tired

Имах предвид примерно някои по-дискретни елементи като дълги ръкави, поли и прочие  Peace

# 584
  • Варна
Здравейте, не съм чела всички теми назад /може и да има отговори на въпросите ми/,но ще попитам..Планираме еднодневно посещение в Одрин от Варна, с фирма. Очаквано е, че за 1 ден всичко е сбито,но ако има пътували с фирма интересува ме стига ли времето, къде имаш повече време /за да мога да си набележа оттук , не да ме свалят на площада за 3 часа и да се чудя къде да поема/. Или не струва така набързо?

Здравей,ние ходихме няколко приятелки с фирма от Варна преди около 3 години.Автобуса беше пълен с лелки тръгнали на пазар.Затова разгледахме няколко забележителности,накупихме ядки,баклави и препарати.Хубавото беше,че автобуса спираше навсякъде до нас и не сме мъкнали тежки неща.Всичко това до към обяд 12,00ч.След това ни спряха близо до площада и ни оставиха до вечерта свободно време.Имаше време за ресторант,кафе и разходка по магазините за дрехи.Прибрахме се след полунощ.Автобуса ни остави до музея до общината.Хубаво е ,ако си с жени да има кой да те вземе,че ние бая се натоварихме.Или,ако си с мъжо,колата да е паркирана на близо,че да ви е удобно прибирането.
Беше много весело.Пак бих отишла,сега обаче Одрин и Лозенград с приспиване.
Брат ми и снаха ми ходиха.Накупиха си доста спално бельо на Тач.Само заради това си струва ,според мен.

Общи условия

Активация на акаунт