На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 083
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, дами! Simple Smile Търсих в темата, но не ми излезе информация. Интересуват ме турски прежди-магазин или борса в Одрин. И после как става на границата-до колко килограма мога да изнеса?
Благодаря на отзовалите се!  bouquet
Уф, много съм тежка в имената. Има една постройка между джамията и малката Капалъчарши.

Благодаря, Ассамарис!   bouquet А случайно цени да помниш, дори ориентировъчно....

# 556
Дами,искам да попитам,дали в аптеките в Одрин има витамини Супрадин(разтворимите таблетки) и Ценнтрум и на каква цена? Споделете,ако някой си е купувал някакви витамини.....Благодаря предварително! Hug

# 557
  • На юг от тук
Дами,искам да попитам,дали в аптеките в Одрин има витамини Супрадин(разтворимите таблетки) и Ценнтрум и на каква цена? Споделете,ако някой си е купувал някакви витамини.....Благодаря предварително! Hug

На 1-ва страница има търсачка на лекарства,която ще ти помогне.

# 558
Да благодаря, KKATINNA....разгледах много внимателно,но за витамини и хр.добавки,нищо не намерих...нищо,на място ще проверя в някооя аптека,там.Имам и още едно питане,ако може някой да ми отговори-на 1 стр.разгледах актуалните брошури на магазините и някой знае ли,къде са магазините-А101  и SOK(ходила съм веднъж в Одрин,но не съм ги виждала)има много добри предложения... Rolling Eyes

# 559
Да благодаря, KKATINNA....разгледах много внимателно,но за витамини и хр.добавки,нищо не намерих...нищо,на място ще проверя в някооя аптека,там.Имам и още едно питане,ако може някой да ми отговори-на 1 стр.разгледах актуалните брошури на магазините и някой знае ли,къде са магазините-А101  и SOK(ходила съм веднъж в Одрин,но не съм ги виждала)има много добри предложения... Rolling Eyes

Да, има супрадин, произведен специално за Турция. Нашият представител на Байер ми беше казал, че за там бил с вкус на баклава. Една колежка в Истанбул много се смя.

# 560
Здравейте, дами! Simple Smile Търсих в темата, но не ми излезе информация. Интересуват ме турски прежди-магазин или борса в Одрин. И после как става на границата-до колко килограма мога да изнеса?
Благодаря на отзовалите се!  bouquet
Уф, много съм тежка в имената. Има една постройка между джамията и малката Капалъчарши.

Благодаря, Ассамарис!   bouquet А случайно цени да помниш, дори ориентировъчно....
Утре ще видя и ще докладвам. Но те са много видове и обикновено няма написана цена.

# 561
  • тук-там
Малко съм офф, но търся хубав ресторант с турска кухня - тип кръчма.  Peace
С места на вън....времето просто е чудесно! Heart Eyes

# 562
За преждите  - http://vbox7.com/play:ca4f7e0568
Супрадин видях само таблетки.

# 563
 Здравейте,да попитам - колата е на лизинг имам пълномощно на английски трябва ли друго ?Аз съм от Бургас ,ходила съм с моята кола до Лозенград,но сега е развалена и ще бъда с другата до Одрин трябва ли пълномощно на турски?

# 564
Здравейте,да попитам - колата е на лизинг имам пълномощно на английски трябва ли друго ?Аз съм от Бургас ,ходила съм с моята кола до Лозенград,но сега е развалена и ще бъда с другата до Одрин трябва ли пълномощно на турски?
ние правихме превод и легализация от бг на турски; казаха че е по добре да е на турски от посолството, може и с английски да става, питай най-добре  Peace

# 565
  • на морския бряг
Ако пълномощното е от лизингодателя не трябва.Аз лично съм минавала 5 пъти, поглеждат го и това е.

# 566
  • Разпиляна във въображението
Не съм ходила в Турция, но планирам да го направя за пазар. Бих искала да подменям гардероб на момичетата ми, т.е. повече дрехи. Ще направят ли проблем на границата? Уайкики има ли в Лозенград?

# 567
  • Бургас
Не съм ходила в Турция, но планирам да го направя за пазар. Бих искала да подменям гардероб на момичетата ми, т.е. повече дрехи. Ще направят ли проблем на границата? Уайкики има ли в Лозенград?
Има.
Няма да ти направят проблем на границата.

# 568
  • Разпиляна във въображението
Благодаря. Ще си спестя ходенето до Одрин Party

Кога зареждат есенно-зимните колекции?

# 569
  • Бургас
Ако за Уайкики ще ходиш до Одрин, по-добре си купи от тук. Цените не са по-евтини там, да не говорим,
че моделите им за жени /момичета/ са доста по-строги и различни от нашите, предвид исляма.

Общи условия

Активация на акаунт