На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 094
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Варна
В Лозенград паркинг пред Кипа не сме плащали, а винаги спираме отвън. Голяма Кипа има една, другите адреси са може би на малки магазини, под "шапката" на Кипа.
Не знам да има борси за перилни препарати.

# 542
Благодаря за информацията относно памучното бельо bouquet
Сега да попитам, вие как процедирате с парите, предварително обменяте или на границата?
Аз където и да тръгна, все предварително обменям, но  гледам, че хората масово го правят на границата.
Не съм обърнала внимание, като се минава през Малко Търново, винаги ли има отворено обменно бюро, дори и в почивните дни?

# 543
  • Варна
Винаги, когато сме минавали, бюрото е било отворено - и посред нощ, и в почивни дни. Курсът е приличен, но по-неизгоден от този в градовете. Не бих оставила да сменям там, най-малкото за да не се бавя, а и да съм сигурна, че имам валута. Всичко се случва.

# 544
В турските градове ли? Аз имах предвд, че обменям преварително в България, което понякога ми е доста неудобно. Затова се чудех, дали мога да тръгна спокойна само с български пари и да обменя на границата.

# 545
  • Варна
За българските градове става дума. Мислех, че написаното по-нататък не оставя съмнение, че си обменям още тук, преди да тръгнем.

# 546
Аз един път реших да сменя в одрин и за една лира ми поискаха 1.20 лв. Купувам лири в България за 0.62 лв.
По добре подготвена, от колкото изиграна или в добрия случай 1 към 1.

# 547
Питане - какво представлява съботния пазар? Разбрах, че бил само за храни.

# 548
  • На юг от тук
ASSAMARIS,

Основно е за зеленчуци.Има и сергии със сирене,маслини,кадаиф.Малко дрехи/поне на мен никога не са ми харесва ли/,сергии с домашни джундуриийки.Това е .

# 549
ASSAMARIS,

Основно е за зеленчуци.Има и сергии със сирене,маслини,кадаиф.Малко дрехи/поне на мен никога не са ми харесва ли/,сергии с домашни джундуриийки.Това е .
Благодаря, просто решихме да идем в събота. То на петъчния пазар и без това ме заболява главата на 15-тата минута.

# 550
Здравейте, дами! Simple Smile Търсих в темата, но не ми излезе информация. Интересуват ме турски прежди-магазин или борса в Одрин. И после как става на границата-до колко килограма мога да изнеса?
Благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 551
Здравейте, дами! Simple Smile Търсих в темата, но не ми излезе информация. Интересуват ме турски прежди-магазин или борса в Одрин. И после как става на границата-до колко килограма мога да изнеса?
Благодаря на отзовалите се!  bouquet
Уф, много съм тежка в имената. Има една постройка между джамията и малката Капалъчарши.

# 552
Здравейте, може ли някой да ми даде GPS координати на магазини в Чорлу /за дрехи и на Тач/. Благодаря Ви предварително!

# 553
Моля за GPS координати на петъчния пазар

# 554
Моля за GPS координати на петъчния пазар
    И аз се интересувам..... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт