На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 070
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
Днес бях в Уайкики Бургас и купихме на половинът яке за 59.90 лв и си викам, че щеше да е по-евтино заради валутният курс.

Извинявам се, че повдигнах въпроса за Лозенград и Уйкики, без да погледна първата страница. Докато прескачах останалите теми изпуснах началото Embarassed

До Лозенград ще прескоча основно за дрехи и обувки. Признавам, че ми е малко трудно да проследя за кои магазини в кой град пишете Laughing

Ще започна да събирам и описвам цените тук на желаните от мен стоки и да ги сравнявам после на място, за да видя доколко е изгодно.

# 586
Верно ли вече в турското Уйкики, модата свързана с исляма Shocked
От кога това?
Признавам си, Февруари и Март като ходих в Едирнето, не съм влизала в Уйкики, щото съм си накупила доста неща от там преди година. А от там съм си купувала неща които тука в България не съм виждала. Мога да кажа същото и за Де Факто. А който ме познава от темата знае как се обличам.   Хиииич, ама хич не съм се очохлила. Съжалявам много, щом и там модата, огащена Sad
Туко що се сетих, че точно от там си купих едно сладко рокле на капки със изрязано деколте на гърба във вид на сърце.

Абе, глупости. И аз редовно пазарувам от там, да не кажа че само заради Уайкики ходя. Нищо напомнящо за ислям не съм видяла. А пазарувам по много за цялото семейство.

Аз такива неща гледам

# 587
  • На юг от тук
Здравейте! Имам питане към пътувалите с кола. Какви документи трябват за колата-зелена карта, нещо друго? Като се влезе на турска територия, плащат ли се някакви пътни такси (тип "винетка") или нещо друго?  newsm78
На българската граница искат и отрязъка от винетката,но спокойно ще те пуснат и да липсва.За такси до Одрин няма,но ако ще ползваш магистралата към Истанбул,се плащат.

# 588
Здравейте! Имам питане към пътувалите с кола. Какви документи трябват за колата-зелена карта, нещо друго? Като се влезе на турска територия, плащат ли се някакви пътни такси (тип "винетка") или нещо друго?  newsm78
На българската граница искат и отрязъка от винетката,но спокойно ще те пуснат и да липсва.За такси до Одрин няма,но ако ще ползваш магистралата към Истанбул,се плащат.
Талона на колата /малък или голям няма значение/го искат на нашета граница.Отрязъка от винетка никога не са ни искали /поне на нас/

# 589
  • Бургас
пълномощно за колата, ако не се води на името на шофьора и съответно да е преведено на турски + зелената карта за колата

# 590
Ако няма такова пълномощно не пускат ли? Аз мислех да отида с колата, която се води на мъжа ми, с една фамилия сме, пак ли трябва? Преди бях срещнала в темата, че трябвало нещо специфично като се влиза за пръв път с някоя кола, но не помня какво беше. Може ли малко помощ за това?

# 591
  • Бургас
трябва пълномощно, а иначе една кола когато влиза за първи път в страната си я вкарват в компютъра и те питат за първи път ли влиза, ако не я намерят.

# 592
Благодаря bouquet А за пътя Лесово - Одрин не ми трябва винетка, нали?

# 593
  • моята мила родна страна
Благодаря на всички за пътната информация!  bouquet

# 594
  • у нас
Благодаря bouquet А за пътя Лесово - Одрин не ми трябва винетка, нали?

От Лесово до Одрин - не. Винетката важи само за бълг. пътища.

# 595
А турска винетка или нещо да се плаща за пътя?

# 596
Здравейте момичета!Утре сутрин потеглям с приятелки към Одрин.Моля,някой да ме упъти,как с кола се стига до петъчния пазар(до колкото прочетох тук,бил някъде до борсите).Изобщо може ли да се паркира,някъде там.Много ще съм благодарна,ако някой се включи и ми окаже някакво съдействие! Живот и здраве ,в неделя,като се прибера ще споделя впечатления и отзиви.Хубав ден на всички! Hug bouquet Hug

# 597
А турска винетка или нещо да се плаща за пътя?
Нищо не се заплаща,до Одрин.....за понататък,незнам.

# 598
Благодаря, аз до там ще ходя, но нали през Лесово е малко по-дълъг пътят, че не знаех. За пръв път ще пътуваме само жени и ми е малко притеснено.

# 599
  • Бургас
Хапнете си ТАВА ДЖИГЕР много е вкусна

Общи условия

Активация на акаунт