Лекари в БУРГАС

• 231 400
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Искам да попитам, знаете ли дали д-р Евелина Табакова (която извършва прегледи на ехограф на ул."Морска"1 до д-р Хрусанов) работи, тъй като от два дни й звъня на телефона да запиша час, но телефона й е все е изключен.... А не съм от Бургас и не мога да отида на място... Благодаря ви предварително!

# 316
Здравейте Simple Smile Бихте ли ме насочили към добър уролог!Благодаря ви!!!

# 317
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Бихте ли ме насочили към добър уролог!Благодаря ви!!!

Д-р Калоянов, завежда урологията в Дева Мария, един път седмично преглежда в Света София.

# 318
   Мнения за добър ревматолог, моля!

# 319
Някой може ли да сподели мнение за Димитър Арнаудов, извършващ акупунктура?

# 320
Някой може ли да сподели мнение за Димитър Арнаудов, извършващ акупунктура?

Преди години съм ходила да ми намества кръста. Бях доволна, но само за това имам впечатления  Peace

# 321
Благодаря ти, че сподели. Аз имам възпаление на нерв и ако хапчетата не подействат до 2-3 дни, може би ще се обърна към него

# 322
   Мнения за добър ревматолог, моля!

И да попитам за актуален телефон на д-р Маринов - ендокринолог. На този, който е публикуван в интернет,  не отговаря.

# 323
  • Бургас
Знам, че многократно е обсъждано, но.. търся препоръки за очен лекар за дете на 6 години. Запомнила съм, че препоръчвате д-р Кузненцов, обаче е в отпуска до края на ноември и не мога да чакам толкова. За д-р Балимезова (кабинета й е на Вардар) нещо? Или друг лекар.

# 324
  • Burgas, Bulgaria
Хрелева. Ние след нея ходихме във Варна и общо взето се припокриват мненията.

# 325
  • Бургас
Да, от д-р Хрелева и аз съм доволна, водила съм сина ми при нея.

# 326
  • Бургас
Благодаря!  Hug
А къде й е кабинета и работи ли с касата? Забравих да пише, че сме с направление.

# 327
  • Бургас
Ходили сме в Оксиком преди години, после с направление в "Св. Николай Чудотворец". Дали в момента обаче е още там не знам.

# 328
  • Burgas, Bulgaria
Да ,още е там. И в Оксиком и на другото място .Искам да кажа , че при нас проблема е кривогледство , не е нещо ,кой знае колко сериозно.

# 329
Момичета, а прегледите при офталмолог с разширяване на зениците ли са?Синът ми ми присмигва с едното око, извърта се леко настрани като показва нещо надалеч!Имам основателни подозрения, че има проблем.Мислих си за Кузнецов, но май не ми се чака, щом е цял ноември в отпуск.Ще взема да го заведа при Хрелева Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт