Лекари в БУРГАС

• 229 579
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • в джунглата
  Трябва  ми спешно кожен лекар. 10г ми дъщеря по принцип е с по рядка коса, но от известно време косата и започна много да се омазнява и да капе. Вече е голяма и разбира и започна да се стресира от това, брои си падналите косми  Sad

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 07:14 от дънди

# 346
Аз съм доволна от Диляна Кенолова  Peace Водих детенцена една година, тъй като е с дерматит и жената точно определи кое,как кога и защо Simple Smile

# 347
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър ревматолог, по възможност да работи със ЗК, но не е задължително. Някой, който не поставя диагноза и не тъпче с лекарства без изследвания.

# 348
Търся педиатър  Confused Били сме при всички в Дева Мария и Света София,но търся нов.С направление сме,исках за гастроентеролог,обаче ЛЛ каза,че педиатър трябва да ни изпрати.Става въпрос за запек.  Rolling Eyes

# 349
  • Пловдив
Търся педиатър  Confused Били сме при всички в Дева Мария и Света София,но търся нов.С направление сме,исках за гастроентеролог,обаче ЛЛ каза,че педиатър трябва да ни изпрати.Става въпрос за запек.  Rolling Eyes

За такъв проблем най-добре е да минете през доц.Георгиева от Варна, преглежда в Света София един път месечно, само часовете се запълват бързичко и не мисля , че работи с направления.

# 350
За нея чаках,следя сайта за часове и все няма.Реших накрая да отида при друга лекарка,обаче ЛЛ каза да мина пак през педиатър.Сега не ми се иска пак да ходим при тези,през които сме минали и не са помогнали  ooooh!

# 351
  • в джунглата
  Д-р Бъчварова е педиатър, не и се свидят направленията, така че  ще ви свърши работа.
Относно доц. Георгиева във Варна работи с ЗК, тя си записва часовете.  И с пътя до Варна пак не правят 80лв преглед както в Св.София.

# 352
  Д-р Бъчварова е педиатър, не и се свидят направленията, така че  ще ви свърши работа.
Относно доц. Георгиева във Варна работи с ЗК, тя си записва часовете.  И с пътя до Варна пак не правят 80лв преглед както в Св.София.

Благодаря  bouquet
Днес отидохме при нея,много беше внимателна и успя да накара вечно плачещо от лекари дете да млъкне  Laughing

# 353
Моля за мнение  за ендокринолог д-р Димитрова с/у Космос.Преглежда ли по здравна каса?Как протича първия преглед?Изследванията на хормоните минават ли по здравна каса или не,за да знам да чакам ли или да отида предварително да си ги направя?

# 354
Извинявайте и още нещо-има ли ехограф в кабинета или те изпраща другаде?

# 355
А препоръки за  стоматолог  в района на Лазур , Център или Братя Миладинови ?
 - бременна съм -просто за профилактичен преглед  в края на годината , засега нямам оплаквания и проблем  .

# 356
За д-р Димитрова мога да кажа, че е много внимателна и загрижена от една страна, от друга не спазва предварително даден от нея час или реда пред кабинета и може да се окаже че ти е дошъл реда, но вместо да влезеш ти, тя вкарва друг. Случи ми се дори когато бях в деветия месец две седмици преди термин в жегите, което много ме разочарова.
Що се отнася до изследването на хормоните ми е давала направление за единия, а другите два си ги плащам. По принцип работи по здравна каса в определено време /не помня кои дни и часове/.
Моята лична лекарка ми я препоръча като най-добрия ендокринолог в града, но също толкова добри отзиви съм чувала и за ендокриноложката в транспортна болница, но на нея не й помня името.

# 357
Благодаря ти „Рори72„А ехограф има ли в кабинета?

# 358
Кабинетът се състои от две помещения, като във второто има апарат за изследване за остеопороза, но не съм сигурна, че има и ехограф за щитовидна жлеза. Сякаш ми се върти бегъл спомен че тя ми е правила такава ехография, но тъй като съм превила и на други места спомените ми не са много ясни. По-вероятно е да има, щом сама прави изследвания за остеопороза.

# 359
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър ревматолог, по възможност да работи със ЗК, но не е задължително. Някой, който не поставя диагноза и не тъпче с лекарства без изследвания.
Със здравна каса в ЦЯЛАТА ОБЛАСТ БУРГАС работи само Д-р Екатерина Господинова. Не съм ходила при друг ревматолог за да правя сравнение. Хвалят Д-р Казмин, но нямам лични наблюдения....

Общи условия

Активация на акаунт