Лекари в БУРГАС

• 229 468
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
За д-р Манолова, да, дава направления за хормони, но имайте предвид че касата не покрива всички  Peace

# 376
Да, знам. А някакво мнение за другия лекар?

# 377
  • Бургас
и аз търся ендокринолог, казаха ми за някаква д-р Великова в центъра, някой има ли впечатления

# 378
Аз лично не останах доволна от Д-р Великова. След първите изследвания отидох при нея, още от вратата ми написа рецептата и ми постави диагнозата. Тогава преглеждаше в Транспортна болница. Доколкото знам вече е пенсионерка.

# 379
Здравейте , мами ! .. Нова съм във форума и се извинявам ако не е тук мястото за въпроса ми !
Бих искала да ми препоръчате специалист гинеколог към който мога да се обърна за преглед.
На 22 г съм и до сега не съм ходила , за което ми е малко гузно.
Нямам оплаквания , просто искам да си направя преглед.
Благодаря Simple Smile

# 380
  • Бургас
Здравейте , мами ! .. Нова съм във форума и се извинявам ако не е тук мястото за въпроса ми !
Бих искала да ми препоръчате специалист гинеколог към който мога да се обърна за преглед.
Благодаря Simple Smile

Аз ходя при Татарова. Като цяло всички лекари от Дева Мария/Света София са добри /с изключение на Драгнева/.

# 381
  • Бургас
Здравейте,
търся добър гастреонолог, бихте ли ми препоръчали.
Благодаря ви  Hug

# 382
Благодаря Simple Smile

Аз ходя при Татарова. Като цяло всички лекари от Дева Мария/Света София са добри /с изключение на Драгнева/.

Благодаря , miss july

# 383
Препоръки за диетолог, който може да изпише рецепта за подходящо хранене на малко дете, с изразена алергия по тялото?

# 384
Аз знам само за д-р Мария Николова.Тя е диетолог, гостува в МЦ Св.София.Аз съм ходила при нея преди няколко години, но някак не мога да си формирам мнение за нея Simple Smile

# 385
Искам да изкажа възмущението си от очния лекар д-р Кузнецов. Пълен безхаберник и некадърник, той остави без сън две поколения от една фамилия заради непрофесионално проведен преглед. Не ходете при този доктор!

# 386
Интересно, ние сме доволни пък от него. Разкажете повече.

# 387
Не съм доволна от д-р Зикидис (хирург). Уж добър лекар в областта на херниите и т.н. , а в същото време ме отпрати по - живо , по - здраво и каза след две седмици ела отново (без да ме погледне на видеозон). Обаче, тази болка се увеличава и реших да отида на видеозон на частно и какво се оказа - херния.
Според мен този лекар изобщо не става и не трябва да практикува специалността си!

# 388
  • град-държава
Може ли отзив за д-р Гяуров хирург-онколог в болница Маджуров. Благодаря предварително.

# 389
Прочетох препоръки тук в темата за д-р Асеникова. Търся добър невролог, освен нея доволни ли сте и от друг, защото ми предложиха час чак за следващата седмица... И още едно питане - къде правят доплер и веднага ли може да се направи или се чака и за него?

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 23:18 от beauty_magnolia

Общи условия

Активация на акаунт