Лекари в БУРГАС

• 229 468
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Скоро и аз издирвах хематолози.Най-добри думи чух за д-р Костов и д-р Лалева.
Ходих при Костов, пусна ми изследвания, но така и не се върнах за да ми назначи медикаменти.Скоро пак ще ходя при него.
За Лалева мнение нямам лично, макар да лекува свекърва ми.

# 451
  • Бургас
Здравейте! Някой дали може да препоръча хематолог? 

Препоръчаха ми Рибов и Лалева.
Отзиви все още не мога да дам.

# 452
Ekaterina,  Мон, благодаря за отговорите  bouquet

# 453
Рибов се държа грубо и просташки, когато свекърва ми лежа в отделението.Не прояви човешка или професионална грижа, не го препоръчвам Peace

# 454
Здравейте, бихте ли препоръчали добър ортопед за проблем със ставите?

# 455
  • Бургас
За хематолог-доктор Тодор Бояджиев!Преди,когато бях бременна,работеше в Мбал.
Този човек ми спаси живота и на детето ми.

# 456
    Здравейте. Бихте ли препоръчали ревматолог, работещ по Здравна каса. Болестта е Лупус.

# 457

Препоръчвам ви ортопедите в Дева Мария- много са добри и работят с качествени импланти,ако се наложи смяна на става- колянна или тазобедрена. Оперираха баща ми на 82 год. и на третия ден вече ходеше с проходилка, а на 10-тия вървеше сам.

# 458
Здравейте,
включвам се с препоръка за дерматолог - д-р Йотова, преглежда в кожния диспансер.

# 459
  • Бургас
Здравейте. Понеже искам да сменя личния лекар на детето, може ли отзиви за д-р Радка Димитрова и д-р Татяна Иванова, които се намират в Зорница бл.50. Блогодаря.

# 460
Ние сме при Татяна Иванова. Какво точно те интересува? Пуска изследвания, бие си ни ваксините, стандартни неща... Не ме е натискала за ранно захранване. За лечение не мога да кажа, да чукна на дърво не ми се е разболявала досега, а аз я водя и при Търнева в Девата. Доволна съм като цяло, бих я препоръчала

# 461
  • Burgas, Bulgaria
Доктор Радка Димитрова ни е личен лекар от 14години .Тя е от старата школа лекари. Много е добричка и мила .Никога не е отказвала направления на нито един от фамилията. За дете не знам как стоят нещата, защото моите деца са при друг лекар .

# 462
  • Бургас
Исках да попитам дали дават направления и дали дават антибиотици за щяло и нещяло.

# 463
Детето ми е малко и личните лекари май няма как да ми откажат задължителните изследвания за новородено - ортопед, кръвни и какво още имаше... Освен тях, Иванова ми е давала и за коремен ехограф, офталмолог, сега последно ми даде и да изследваме желязото и чак тогава ще назначи лекарство. Не знам за антибиотици, не се е налагало, но веднъж за коликите изписа хомеопатия (аз не съм привърженик и не я купих). Като цяло ми прави впечатление, че когато е възможно се съобразява с мнението на родителя. Има доста дечица при нея, вижте дали записва нови пациенти, скоро някой беше казал, че не го приела.
Като недостатък мога да отбележа, че не си вдига телефона извън работно време. Ако не е на смяна, се ходи в света София, с тях има договор.

# 464
  • Бургас
И последен въпрос за двете лекарки. С часове ли е или кой когато отиде.

Общи условия

Активация на акаунт