Лекари в БУРГАС

• 228 605
  • 755
  •   2
Отговори
# 90
Благодаря ви! В Сити Клиник прочетох че има, но там не е ли с кардиологична насоченост?

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 09:52 от lusia_

# 91
  • Пловдив
Благодаря ви! В Сити Клиник прочетох че има, но там не е ли с кардиологична насоченост?

Да, там е кардио център, инвазивна кардиология най-вече.

# 92
В Маджуров също има скенер

# 93
  • Бургас
Както и в Бургасмед.
Там съм правила скенер още като беше Черноморска и апаратурата им беше добра.

# 94
В Лайфхоспитъл закупиха нов скенер преди 3г. като изискване на някаква медицинска комисия. Така че апаратурата е нова, а вече кой е специалистът който работи с нея - не знам.

# 95
  • Бургас
Във всяка болница има скенер важно е кои ще го разчете,

# 96
Препоръчайте ми добър ортопед. Мнения за Зайков?

# 97
Кажете ми мнения за д-р Тодор Ангелов хирург онколог?

# 98
За д-р Тодор Ангелов лично аз мога да кажа само хубави неща. Преди всичко с мен, майка ми и сина ми е бил много човечен и внимателен в отношението си.
Смятам и че е добър диагностик, защото майка ходи и при него, и при д-р Хрусанов заради притеснения за напипано образувание в гърдата. Хрусанов й каза, че нищо й няма и е от предишна травма, но да не го мисли, д забрави за него /бях на прегледа и не интерпретирам нейни думи/, докато Ангелов й казал че образуванието го притеснява и даже беше назначил дата за операцията, но тя се уплаши, не отиде, отиде при Хрусанов за второ мнение и се хвана за неговите думи. По мое настояване се прегледа и в София и към днешна дата е оперирана в онкологията в София и образуванията /бяха станали вече две топчета/ се оказаха карциноми в начален стадий. С други думи в още по-начален стадий Ангелов беше усетил накъде отиват нещата.
А когато на сина ми се появи тумор за една нощ и бях психясала без час ни прие веднага щом му се обадих и въпреки, че детето беше бебе на 1г. и 3м. и прегледа с ехограф беше много труден не се отказа, докато не видя образуванието и не ми даде мнението си в писмен вид на гърба на ехографското изображение и дори не ми взе пари за прегледа на детето. Казвам това, защото заради детето съм ходила при много лекари, но само още един написа мнението си, а всички останали само устно се изказваха, въпреки че си плащах за разговора и преглеждане на документите на детето без дори да преглеждат самото дете.
Затова аз за себе си съм доволна от него и тук в Бургас, ако ми потрябва консултация в тази област ходя при него.
Но винаги има доволни и недоволни от всеки специалист и е добре да събереш повече мнения за да вземеш правилното за теб /твоите близки/ решение.
Успех! 

# 99
Благодаря ти много за откровенното споделяне. Определено имах нужда от потвърждение, че мога да му се доверя. Предстои ми операция за фиброаденом на гърдата и освен при Ангелов ходих и при проф. Гаврилов в София, който потвърди диагнозата. Интересното беше, че професорът ме насочи към Ангелов като добър специалист и че няма смисъл да постъпвам в онкото в С-я, като има добър лекар и в Б-с.
За това сега събирам мнения.

# 100
Изненадвам се, че точно проф. Гаврилов те е насочил към д-р Ангелов.
Той изглежда е приятел с д-р Хрусанов и се е опитал да препрати майка към него за операция и лечение, а когато тя му е казала че именно Хрусанов й е казал че нищо й няма, а и същото се е случило и с племенницата й /при братовчедка ми също Хрусанов пропусна да диагностицира рак/ и затова държи да се оперира в София, професорът видимо се е подразнил и е реагирал много остро, но все пак се е съгласил той да я оперира и лекува.

Обаче се учудвам, че ти препоръчват операция за фиброаденом.
Навремето имах 2 или 3 не помня колко точно бяха, но бях под 35г. и се борех със стерилитета. Тогава Ангелов каза, че под 35г. не се прави мамография на млечна жлеза още повече на нераждала жена, защото ехографското изображение е достатъчно добро, а фиброаденом се оперира след тази възраст, но при определени показания за операция. След като все пак забременях и родих точно на 35г. и после кърмих 1г. и 7м. гърдите ми си останаха проблемни, но фиброаденомите изчезнаха. Поне на на последния преглед който правих също нямам такива образувания. С бременността и кърменето се отървах от тях.
За операцията ти ще си решиш, но ако ще се чувстваш по-спокойна при Гаврилов твое право е именно той да те оперира и му го кажи.
Успех! Hug

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 12:48 от Рори72

# 101
Popи72, аз съм над 40 години, а фиброаденома е голям - 24 мм. За това е препоръчително да се махне. При теб хормоните от бременост и кърмене са свършили добра работа. И двамата лекари ми казаха, че когато са по-малки ФА се наблюдават.
Професорът определено не желаеше да ме оперира, опитах се да настоявам, а и бях подготвена за оставане в София.

# 102
  • в джунглата
Здравейте, трябва ми добър нефролог или в краен случай уролог. Става въпрос за чести цистити и бактерий. По принцип съм ходила при д-р Миринчева, но ще отсъства цял месец, а съм с болки и не мога да чакам.

# 103
Дънди, аз се лекувам при д-р Блецова в окръжна болница. Работи само сутрин до 14 часа. Винаги ми назначава лечение, което бързо дава резултат. Това което не ми харесва, но вероятно са ги задължили е, че настоява изследванията на урина да се правят в лабораторията на болницата, а там е отврат не само от хигиенна гледна точка. Преглеждала съм се и при д-р Маринова от която също съм доволна, но тя вече не работи в окръжна болница и нямам представа къде работи в момента.

# 104
  • Burgas, Bulgaria
дънди  и аз Блецова я уважавам много .Много ми е помагала. Но да те предупредя ,че аз три  години не успях да се отърва от Ешехерията .Какво ли не пих .Всъщност то  лечението е едно .Ще те изследва и ако всичко е ОК на терапия .Ако искаш пиши ми на лични да не спамим.

Общи условия

Активация на акаунт