Лекари в БУРГАС

• 229 468
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
къде е този Данов, млад ли е, в какъв смисъл "напудрен"...
аз в момента ходя при Великова, но преглежда малко часове, без записване и е голямо чакане, пък и е доста възрастна, та искам към друг да се ориентирам

# 406
Това е сайтът му, в него може да откриеш информация, преглежда в ДКЦ II  и Транспортна
http://endokrinolog-burgas.com/

# 407
От д-р Димитрова - ендокринолог доволни ли сте?

# 408
Аз съм ходила само при Великова и Данов. За Димитрова само съм чувала, че е добра, не съм я посещавала.

# 409
  • Бургас
а Димитрова къде преглежда

# 410
Знам само за поликлиника "Бургас".

# 411
а Димитрова къде преглежда

Не знам. Само съм я чувала като име.

# 412
  • Бургас
Д-р Димитрова е превъзходен специалист, НО чакането е убийствено там. Преди години заради това я смених, защото дали с час, дали без, все чаках по 2 часа поне и често и не успявах да вляза, направлението ми изтичаше и после пак, и пак... Надали се е променило драстично това. Но като ендокринолог съм най-доволна от нея (И твърдо съм против Великова). Мисля, че все още преглежда в поликлиника "Бургас" срещу Космос, както писаха и по-горе Peace

# 413
  • Бургас
Великова май вече не практикува. Аз мин. седмица бях при Иван Данов. Беше ми препоръчан от двама гинеколози и въпреки че ми се струваше леко напудрен, ми допадна-разгледа ми обстойно архива, коментирахме и ми пусна направление за изследване.
Великова работи вече само в частния си кабинет, където е лабораторията на д-р Тошкина, на първия етаж.
При д-р Данов и аз бях, много приятно изненадана останах. Разбира си от работата, отнася се с внимание, загриженост, следи много неща, доволна съм. Аз имам богата база за сравнение що се отнася до ендокринолози, определно д-р Данов е приятна изненада за мен.

# 414
Когато бях бременна гинеколога ми ме прати при д-р Данов, бях много притеснена, не го бях чувала до тогава и бях много резервирана, ставаше въпрос за хипотиреоидизъм и гестационен диабет, но благодарение на д-р Данов и следящият ме лекар всичко беше прекрасно, те постоянно бяха в комуникация, обсъждаха ме и ме докараха до щастлив край, въпреки моите огромни притеснения.

# 415
Здравейте! Интересува ме ирисова диагностика в Бургас. Излизат ми в нета няколко такива, но ако има доволни от конкретен лекар моля да ми препоръча.
Да подновя питането Simple Smile . Приемам и отзиви някъде в по- близките градове

# 416
Мога да помогна само с оферта в Грабо, която видях днес
Скрит текст:
Гледам, че има коментари, може например да пишеш на хората, които са ползвали офертата преди.

# 417
Мога да помогна само с оферта в Грабо, която видях днес
Скрит текст:
Гледам, че има коментари, може например да пишеш на хората, които са ползвали офертата преди.
Благодаря!

# 418
  • Бургас
И аз пак да питам за добър гастреонолог в Бургас ?  newsm78

# 419
  • Бургас
От гастроентеролог и аз се интересувам. Вчера ходих при Д-р Мариана Янева в Бургасмед.  Някой впечатления за нея има ли? Ще търся и друг лекар зя второ мнение.

Общи условия

Активация на акаунт