Лекари в БУРГАС

• 229 596
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Здравей,
гостуващ в бургасмед др.Сираков от Стара Загора, аз ходих при него много съм доволна.
Кога и как бих могла да си запазя час и колко струва прегледът? Веднъж месечно ли идва или повече? И благодаря  bouquet

От изброените доволна ли си от някой? Една позната се оправи след лечение при Йорданов, но друга изобщо не е доволна..
Частично съм доволна от Атанасова и Йорданов.
От Попова и Андронов съм крайно недоволна.
Искам обаче и още едно мнение, затова питам.

# 526
  • Бургас
Идва един път в месеца, трябва да звъннеш в бургасмед ще ти кажат и сумата и кога ще е в месеца в бургас. аз ходих до стара загора защото нямаше часове и не можех да чакам.

# 527
За д-р Хрусанов съм чувала много добри отзиви, наистина е внимателен, НО ....
Преди години изтърва рак 2 степен в гърдата на братовчедка ми, а сега нещо подобно се случи и с майка ми.
За образование което напипва, притеснява я и му носи ехографско изображение казва, че няма нищо обезпокоително, да забрави за него и да не предприема нищо. След взета иглена биопсия /в София от специалист образна диагностика кадър на онкологията/ констатацията е, че вероятно се касае за карцином, но поради малкото количество на материала не могат да определят със сигурност и смятат, че е наложително да се оперира докато е малко.
Д-р Ангелов - онколог и хирург й беше казал че е по-добре да се оперира, защото се съмнява че може да създава проблем, но майка ми не се престраши за операция и затова отиде при д-р Хрусанов, а заради противоположните им мнения стигнахме до София.

Здравейте , бихте ли споделили , къде в София и точно от кой специалист сте останали доволни?

И двете се оперираха при проф. Гаврилов в онколоогията в Дървеница, и при двете се оказаха две ракови образувания, като при майка в началенн стадий. Ппреди операциите и двете ходиха за образна диагностика и биопсия при д-р Валентин Иванов в Токуда. След операцията и лъчетерапията, която проведе в Бургас, но не е доволна /получи изгаряне втора степен на голяма зона от гърдата и около 17 месеца по-късно още не е оздравяло мястото/ се следи при д-р Ангелов. Братовчедка ми се следи при друг лекар, но не помня името, но е доволна от него.

# 528
  • Бургас
Да ми препоръчате добър невролог в Бургас. Мъжа ми получи възпаление на лицев нерв , от няколко дни е хоспитализиран в Първа поликлиника и внимание никакво.

# 529
Морски бриз, преди седмица ходих при д-р Димитър Генов .Доволна съм.Не работи със ЗК,прегледът е платен .
http://zdravencatalog.com/doctor-dimitar-genov-nevrologia-i-sportna-medicina/  мобилният телефон е актуален .Ако не ти отговори на позвъняването,връща обаждане при възможност Simple Smile

# 530
За д-р Хрусанов съм чувала много добри отзиви, наистина е внимателен, НО ....
Преди години изтърва рак 2 степен в гърдата на братовчедка ми, а сега нещо подобно се случи и с майка ми.
За образование което напипва, притеснява я и му носи ехографско изображение казва, че няма нищо обезпокоително, да забрави за него и да не предприема нищо. След взета иглена биопсия /в София от специалист образна диагностика кадър на онкологията/ констатацията е, че вероятно се касае за карцином, но поради малкото количество на материала не могат да определят със сигурност и смятат, че е наложително да се оперира докато е малко.
Д-р Ангелов - онколог и хирург й беше казал че е по-добре да се оперира, защото се съмнява че може да създава проблем, но майка ми не се престраши за операция и затова отиде при д-р Хрусанов, а заради противоположните им мнения стигнахме до София.

Здравейте , бихте ли споделили , къде в София и точно от кой специалист сте останали доволни?

И двете се оперираха при проф. Гаврилов в онколоогията в Дървеница, и при двете се оказаха две ракови образувания, като при майка в началенн стадий. Ппреди операциите и двете ходиха за образна диагностика и биопсия при д-р Валентин Иванов в Токуда. След операцията и лъчетерапията, която проведе в Бургас, но не е доволна /получи изгаряне втора степен на голяма зона от гърдата и около 17 месеца по-късно още не е оздравяло мястото/ се следи при д-р Ангелов. Братовчедка ми се следи при друг лекар, но не помня името, но е доволна от него.

Освен Хрусанов, друг с частен кабинет и да е читав знаете ли в Бургас ?

# 531
  • Бургас
къде да отида да отида за профилактичен преглед на гърдите, първо на ехограф ли се ходи или направо при някой лекар трябва да отида, моля препоръчайте къде

# 532
аз ходя първо на ехограф и със снимката при лекаря, но така и не успях да се запиша при д-р Хрусанов

# 533
  • Бургас
моля препоръчайте къде да отида на ехограф и  при кой лекар после

# 534
аз ходя първо на ехограф и със снимката при лекаря, но така и не успях да се запиша при д-р Хрусанов

И аз не мога да се свържа с Хрусанов
Към кого се обърнахте ?

# 535
къде да отида да отида за профилактичен преглед на гърдите, първо на ехограф ли се ходи или направо при някой лекар трябва да отида, моля препоръчайте къде

профилактични безпл. прегледи в онкото до края на октомври месец ( вижте из интернет повече информация)

# 536
ходих на ехограф в Света София не е скъпо беше 20 лв, и лекарката беше много внимателна, както и предния път, показах и  старата снимка, каза че нищо ми няма, имах огромна кистичка, но след като пих вечерна иглика се е свила като малко възелче, а за д-р Хрусанов не знам как да се запиша и още не съм ходила при хирург

# 537
А защо всички държите точно при Хрусанов да отидете? Да, предубедена съм спрямо него заради моите близки, но в този град няма ли друг добър диагностик-онколог. Гаврилов например беше препоръчал Тодоров. Някой с отзиви за него няма ли?

# 538
и при д-р Тодоров е същата ситуация с приема, не знам има ли частен кабинет, в трета поликлиника е ужас, съвестно ми става , има толкова много болни

# 539
  • в джунглата
Аз си мислих че д-р Тодоров е главно уролог, незнаех че извършва и мамологични прегледи. В нета прочетох че д-р Киселков извършва мамологични прегледи и даже има и ехограф. Някакви отзиви за него? 
А иначе аз съм посещавала само д-р Хрусанов и д-р Ангелов. Ангелов има ехограф,но когато съм ходила при Хрусанов съм носила снимка от д-р Табакова или от Света София.

Общи условия

Активация на акаунт