Лекари в БУРГАС

• 229 602
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Благодаря ти bouquet

# 556
Здравейте
първо само да "подскажа" - всеки четен месец в Св. София се правят ехографски прегледи по 10лв за система включително и ехография на млечни жлези и лекарят правещ ехографията прави заключение от прегледа..-т.е те препраща /дано не се налага на онколог/ или ти казва че всичко ти е ок и така до следващия преглед  - така че възползвайте се - навсякъде другаде цените са минимум 2 пъти по- високи.
А сега моля вие да ми препоръчате читав но не скъп  стоматолог- до преди 2-3 год ходех при един  и много съм доволна от него,  но вече не мога да насмогвам  финансово.... един мост малък ми излезе 1600лв Disappointed Relieved или аз не съм в час със тарифите ?

# 557
  • град-държава
Мога да препоръчам дентално студио Йорданови в Братя Миладинови. ✌
Сега за скъпо не знам какво се има предвид, но правенето на зъби принципно е скъпа необходимост и е важно работата да е свършена качествено.

# 558
Мост за 1600 лв.? Frowning Последно ходих в този кабинет - цък за почистване и понеже имах един мост ми предложиха 3 варианта като най-скъпият беше около 500 лв. Имаше и вариант за 360лв.
Така се стекоха обстоятелствата, че зъболекарят който ползвам не е в Бургас, но иначе докторката беше много мила. Обясни ми доста неща, отговори на въпросите ми и т.н.
Иначе от няколко места ми препоръчаха една друга, зад р-т Грог, мога да проверя за име и да пиша.

# 559
Благодаря за предложенията:tulip:Ако  може още малко информация за Йорданови понеже  са ми съвсем близко до работата....дали работят по каса ? 

# 560
  • град-държава
Да, работят по каса, но не мисля, че мостове се поемат от касат, но и не съм запозната. От години цялото семейство, включително и моите родители, си правим зъбите при тях. Студиото има и страница във фейсбук. Но имай предвид, че са много заети и ако ти е спешно, трябва да го уточниш.

# 561
Здравейте, да препоръчате добър дерматолог - проблемна кожа по лицето и тялото

# 562
Аз съм ходила при д-р Невяна Йотова, също и при Светла Бянова. От първата съм по-доволна, въпреки че много зависи от естеството на проблема ти.
Ако имаш пъпки по лицето и тялото почти съм сигурна, че ще те посъветват да изследваш половите хормони.

# 563
Аз съм ходила при д-р Невяна Йотова, също и при Светла Бянова. От първата съм по-доволна, въпреки че много зависи от естеството на проблема ти.
Ако имаш пъпки по лицето и тялото почти съм сигурна, че ще те посъветват да изследваш половите хормони.
да, имам - благодаря  bouquet

# 564
Трябва ми ревматолог за диагноза вероятно автоимунно заболяване с кожни проблеми и ставни оплаквания, но картинката е неясна и ми е нужен диагностик истински 😐

В Бургас няма да откриете добър ревматолог. От 10 години съм с такова заболяване. Отидете в София, Ревматологията на ул. Урвич"
           Успех в лечението!

# 565
  • Бургас
Аз също имам проблемна кожа на лицето и от никоя дерматоложка в Бургас не съм доволна. Накрая взех да се самолекувам и благодарение на момичетата от темата за акнето успях да овладея проблема си.

# 566
  • Бургас
трябва ми ендокринолог, една позната ми препоръчва д-р  Чавдарова, дали е добра, къде преглежда

# 567
  • Бургас
трябва ми ендокринолог, една позната ми препоръчва д-р  Чавдарова, дали е добра, къде преглежда

Имам близка, която я посещаваше, не се изказа много добре.

# 568
  • Бургас
трябва ми ендокринолог, една позната ми препоръчва д-р  Чавдарова, дали е добра, къде преглежда
Данов или Димитрова.

# 569
  • Бургас
къде е кабинетът на Димитрова

Общи условия

Активация на акаунт