Лекари в БУРГАС

• 229 596
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
къде е кабинетът на Димитрова
В поликлиниката срещу Космос. Винаги обаче се чакало по няколко часа, аз затова нямам нерви да ходя при нея. Великова и Данов засега ми вършат работа.

# 571
  • Бургас
тя и Великова работи без часове, отиваш и чакаш, поне 1-2 часа винаги мръзнеш пред вратата

# 572
  • Бургас
тя и Великова работи без часове, отиваш и чакаш, поне 1-2 часа винаги мръзнеш пред вратата
A, не, последно ходих през януари, имаше като никога много сняг в Бс. Влязох точно 5 мин след като отидох. Освен заради "лошото" време да съм извадила късмет и да не е имало хора. В крайна сметка то съвсем без чакане може би рядко се случва, но както съм чувала, че трябва едва ли не в 6:30ч да отида да чакам, за да съм сигурна, че след 2-3-4 часа ще вляза при Димитрова просто няма как да се случи. Нямам нерви. А и така или иначе всички гледат само ТСХ и правят едно и също. За ехография специално от Данов имам много добри впечатления.
Великова пък винаги е била много отзивчива, внимателна и ми е помагала неведнъж в трудни моменти /по време на бременност, след раждане, по време на кърмене, при постпартален тиреоидит, при редица симптоми на хипофункция и т.н./

# 573
Търся гастроентеролог.Бях при Андронов,но търся друг.Четох за Силвия Атанасова,но намерих само два коментара за нея- ужасно отношение към пациентите.Ще се радвам,ако ме насочите  bouquet

# 574
  • Бургас
 Bandida др.сираков идва един път в месеца в бургасмед да преглежда, от стара загора е доктора, обади се на 20.11. да си запазиш час за декември, на 17.11 ще преглежда но няма свободни часове,ако е спешно ще ти пратя номера му да запишеш час за стара загора.
аз ходих при него но в болница тракия стара загора, много съм доволна, има отзиви в нета за него.

# 575
  • Бургас
Може ли някакви препоръки за лекар в новата очна клиника на д-р Хубанов в Славейков? Или да запазвам час за когото и да било и на късмет...

# 576
  • Бургас
запазвай си час и който се случи, аз попаднах на една много любезна докторка на средна възраст, то за преглед и консултации е важна апаратурата

# 577
Bandida др.сираков идва един път в месеца в бургасмед да преглежда, от стара загора е доктора, обади се на 20.11. да си запазиш час за декември, на 17.11 ще преглежда но няма свободни часове,ако е спешно ще ти пратя номера му да запишеш час за стара загора.
аз ходих при него но в болница тракия стара загора, много съм доволна, има отзиви в нета за него.
Ще съм благодарна да ми дадеш номера му.  bouquet

# 578
  • Бургас
Някой има ли лични впечатления от д-р Налбантов - ортопед. По то-точно за операция на коляното питам.

# 579
Синът ми има кокоши трън на големия пръст на крака.Има направление за кожен лекар, към кой да се ориентираме за горене?

# 580
Синът ми има кокоши трън на големия пръст на крака.Има направление за кожен лекар, към кой да се ориентираме за горене?

Със същия проблем чакаха доста хора, вкл. и едно дете, при д-р Колева в транспортна.

# 581
в темата за мамолозите в София съм писала много за моите проблеми с гърдите - dani_pd прочети там . Относно Хрусанов -когато започнаха проблемите ми с гърдите отидох при него -да, излекуваме /имах силно възпалена гнойна киста/ и каква бе изненадата ми като отидох на контролен преглед -направление за операция познай с каква диагноза.....направо изпаднах в амок -не ме питай как съм успяла да вляза при проф. Гаврилов който се изсмя и ми изписа Геритамин /вит А+ вит. Е/ и ме излекува... За съжаление като всяка раждала жена имам кистозна мастопатия... е при мен дойде ли пролет и като почнат възпаленията ....За съжаление не можах да намеря читав лекар мамолог в Бургас а при Гаврилов- той е нац. консултант  се влиза изключително трудно/3-6мес чакане с час / затова се преорентирах към мамолог във ВМА- там ходя при Кесов/веднъж и при Байчев/ сигурно от 6-7 год - така че ето тези лекари които на мен са ми помогнали
Много благодаря за отговора 🙂Малко късно го виждам , но ми е много полезно , още веднъж Благодаря,  ще се опитам да намеря темата , не влизам много често тук и малко трудно се ориентирам.Ако няма да ви затрудня , може ли да помоля за линк към темата?🙂

# 582
За д-р Хрусанов съм чувала много добри отзиви, наистина е внимателен, НО ....
Преди години изтърва рак 2 степен в гърдата на братовчедка ми, а сега нещо подобно се случи и с майка ми.
За образование което напипва, притеснява я и му носи ехографско изображение казва, че няма нищо обезпокоително, да забрави за него и да не предприема нищо. След взета иглена биопсия /в София от специалист образна диагностика кадър на онкологията/ констатацията е, че вероятно се касае за карцином, но поради малкото количество на материала не могат да определят със сигурност и смятат, че е наложително да се оперира докато е малко.
Д-р Ангелов - онколог и хирург й беше казал че е по-добре да се оперира, защото се съмнява че може да създава проблем, но майка ми не се престраши за операция и затова отиде при д-р Хрусанов, а заради противоположните им мнения стигнахме до София.

Здравейте , бихте ли споделили , къде в София и точно от кой специалист сте останали доволни?

И двете се оперираха при проф. Гаврилов в онколоогията в Дървеница, и при двете се оказаха две ракови образувания, като при майка в началенн стадий. Ппреди операциите и двете ходиха за образна диагностика и биопсия при д-р Валентин Иванов в Токуда. След операцията и лъчетерапията, която проведе в Бургас, но не е доволна /получи изгаряне втора степен на голяма зона от гърдата и около 17 месеца по-късно още не е оздравяло мястото/ се следи при д-р Ангелов. Братовчедка ми се следи при друг лекар, но не помня името, но е доволна от него.
Благодаря ви за отговора, дано всичко да се оправи и при двете.

# 583
  • бургас
Има ли някъде в Бургас да правят ултразвукова диагностика на стави и мускули  -най-вероятно имам " тенис лакът" и рентгенова снимка нямало да покаже измененията

# 584
Препоръчаха ми невроложка - д-р Иришкова/Ширкова, но не мога да открия в интернет нищо. Възможно ли е да съм чула погрешно името? Доколкото разбрах била в I-ва поликлиника.

Общи условия

Активация на акаунт