Лекари в БУРГАС

• 227 522
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Аз водих моя при Бохосян.
Сега пак ще трябва да ги водя и двамата,че на големият,логопедката му е казала,че трябват шини.

# 646
  • Бургас
Здравейте,
Един може би малко глупав въпрос: Преди да отидете на гастроентериолог правите ли си предварителни изследвания - ехография и др., или доктора назначава такива при прегледа, ако е необходимо?

# 647
Мен гастроентерологът ме е преглеждал с ехограф, нищо предварително не съм правила.

# 648
  • Бургас
А д-р Йорданов дали има ли ехограф?

# 649
А д-р Йорданов дали има ли ехограф?
    Не

# 650
  • Бургас
Здравейте!
Скоро се преместих в Бургас и ще трябва да си сменя личния лекар. Разбрах, че това става два пъти годишно, което не е лошо, тъй като така или иначе не знам към кого да се насоча...
Бихте ли споделили вашите лични лекари - имена, болница и доволни ли сте - от отношението, компетентност и даване на направления и болнични?
Също така и някой скоро правил промяната да ми каже каква точно е процедурата?
Много благодаря на всички отзовали се предварително!

# 651
  • Burgas, Bulgaria
Трябва ти само синята книжка с която отиваш при новия  личен лекар .  Той ще ти обясни  мисля, че попълваш бланка , която му оставяш и това е .
Лично моята фамилия без децата сме при доктор Радка Димитрова . Работи в два кабинета (единият е в Окръжна болница , другият в кооперация зад Макдрайв ), преди обяд и следобяд . За мен това е идеално, защото реално цял ден има къде да отидеш при нужда  . Възрастен лекар с много опит,  не ми е отказвала никога направление ,  но последните години  предпочитам тя да ме лекува , от колкото да ходя по "специалисти" . Много мила, възпитана и отзивчива .  За 16 години от как ни е лекар , НИКОГА не съм я чула да бъде груба или да повиши тон , тя и не може май , душичка .
Имам и огромно доверие ,  много открито говоря пред нея ,  не се притеснявам да кажа , ако съм прочела нещо или чула свързано с лечение . Ако има проблем става и тръгва с пациента .  Много съвестна , ако трябва да фалшифицира нещо , не е тя човека . 
Болнични дава , доколкото са и възможностите , 7 дни май беше ,  не помня  .

# 652
  • Бургас
Трябва ти само синята книжка с която отиваш при новия  личен лекар .  Той ще ти обясни  мисля, че попълваш бланка , която му оставяш и това е .
Лично моята фамилия без децата сме при доктор Радка Димитрова . Работи в два кабинета (единият е в Окръжна болница , другият в кооперация зад Макдрайв ), преди обяд и следобяд . За мен това е идеално, защото реално цял ден има къде да отидеш при нужда  . Възрастен лекар с много опит,  не ми е отказвала никога направление ,  но последните години  предпочитам тя да ме лекува , от колкото да ходя по "специалисти" . Много мила, възпитана и отзивчива .  За 16 години от как ни е лекар , НИКОГА не съм я чула да бъде груба или да повиши тон , тя и не може май , душичка .
Имам и огромно доверие ,  много открито говоря пред нея ,  не се притеснявам да кажа , ако съм прочела нещо или чула свързано с лечение . Ако има проблем става и тръгва с пациента .  Много съвестна , ако трябва да фалшифицира нещо , не е тя човека . 
Болнични дава , доколкото са и възможностите , 7 дни май беше ,  не помня  .

Много благодаря за насоките, мадам тиква! За болничните и направленията ме интересува само дали, ако има нужда ще се дадат, а не за щяло и нещяло. Ще се радвам и други да споделят впечатления от лични лекари...

# 653
  • Бургас
Ние, цялото семейство, сме при д-р Джендова, в центъра МЦ"Св.София"
От 10 години сме при нея, много съм доволна. Но мисля, че тя не приема повече пациенти. Трябва да попиташ предварително.

# 654
  • Бургас
При смяна на адресната регистрация може веднага да се запишете при нов личен лекар, не е нужно да чакате юни и декември.

# 655
  • Бургас
А в клиника Лайф хоспитал,можете ли да ми препоръчате джипи?

# 656
  • Бургас
Всички са добри в Лайф хоспитал. Едната лекарка е в основната сграда, а другите двама - вдясно надолу от входа.

# 657
Препоръчайте ми добър ортопед.Дъщеря ми е на 3 години и забелязах,че някак има изкривяване на лявото краче.Гледах разни снимки в гугъл,показват как коригират същото изкривяване със супинатори,но в Бургас правят ли някъде?  ooooh!

# 658
  • Бургас
Д-р Стоян Христов - има кабинет в Зорница, бл.58, завеждащ отделение ортопедия в МБАЛ - Бургас. Посещавал съм го за моите деца.

# 659
Д-р Стоян Христов - има кабинет в Зорница, бл.58, завеждащ отделение ортопедия в МБАЛ - Бургас. Посещавал съм го за моите деца.
Много Ви благодаря  Blush

Общи условия

Активация на акаунт