Лекари в БУРГАС

• 227 494
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas, Bulgaria
При домашно насилие ако пострадалия иска да  си извади медицинско ,  къде трябва да отиде в Бургас,   има ли някой наясно ?

# 661
  • Бургас
МБАЛ, отделение Съдебна медицина

ОТДЕЛЕНИЕ СЪДЕБНА МЕДИЦИНА

Специалисти в отделението:

Д-р ГАЛИНА СТЕФАНОВА МИЛЕВА-ГЕОРГИЕВА
длъжност: ЛЕКАР, НАЧАЛНИК-ОТДЕЛЕНИЕ
специалност: СЪДЕБНА МЕДИЦИНА
Д-р КОСЬО НИКОЛОВ ЯНКОВ
длъжност: ЛЕКАР
Д-р ПАРАСКО ГЕОРГИЕВ ПАРАСКОВ
длъжност: ЛЕКАР

Телефонни номера в отделението:

Началник отделение д-р Галина Милева
Лекарски кабинет
Лаборанти   894-874
894-817
894-873

Май работеха до 13.00ч. и се плаща за медицинското. Това са ми спомени преди няколко години, когато съм водил пострадал там.

# 662
Препоръчайте ми добър ортопед.Дъщеря ми е на 3 години и забелязах,че някак има изкривяване на лявото краче.Гледах разни снимки в гугъл,показват как коригират същото изкривяване със супинатори,но в Бургас правят ли някъде?  ooooh!

Супинаторите са вид стелки за деца от корков материал. Продават се в магазин за ортопедични стелки в "Краставицата". Продавачката е много мила и компетентна и помага при избор на подходящ номер. Със супинатори се коригира свода при дюстабан. Вие говорите за изкривяване. Ако посетите Христов след това потърсете второ мнение от друг. Аз лично не съм с добри впечатления от него.

# 663
Благодаря ,Рори72 .  bouquet
Личния каза да не бързаме,че може да е моментно,ама мисля,че не е.От 10 дни ходи все така,пробвах с всякакви видове обувки ,но няма разлика.

# 664
  • Бургас
За бучка в гърдата да препоръчате лекар?  Единствено за Хрусанов се сещам. Може и на частно, само по-скоро да може да се запази час.

# 665
  • град-държава
Гяуров в 3 поликлиника, или в Дева Мария. Вече имат отделение и специалисти.

# 666
  • Бургас
Благодаря за бързия отговор!

# 667
  • Бургас
А в Св София дали преглежда още? Има такава информация в интернет, но не знам дали е актуална.

# 668
За бучка в гърдата да препоръчате лекар?  Единствено за Хрусанов се сещам. Може и на частно, само по-скоро да може да се запази час.

Д-р Ангелов

# 669
  • Бургас
Благодаря! През почивните дни намерихме само д-р Радев, началника на хирургията в Маджуров. За него мнения?

# 670
Ако сте попаднали на Живко Радев - страхотен хирург... но той НЕ е онкохирург

# 671
  • Burgas, Bulgaria
Мария ,  Радев е един от най-добрите хирурзи в Бургас ,  но на моменти е доста арогантен ,  самочувствието му личи от километри , ако си посещавала педиатъра Радева , тя му е съпруга имат доста общо като маниер .

# 672
  • Бургас
Да, при д-р Живко Радев бях. Наистина ми стори доста груб. Вадех му думите с ченгел от устата. Каза, че не е злокачествено, но трябва следене на 6 месеца. Пуснах си и туморен маркер на млечни жлези - резултат е добър. Въпреки това, мисля да посетя и д-р Ангелов. Той къде преглежда? Може ли координати?

# 673
  • град-държава
Аз все пак отново ще ти препоръчам да отидеш при д-р Гяуров. На мен ми е махал бенка и съм го посещавала за преглед на гърди + ехография. Също така други лекари са с изключителни препоръки за него. Аз именно така се ориентирах към него. И отношението му е професионално и дружелюбно.

# 674
  • Burgas, Bulgaria
Адаш ,  Радев изобщо не е по твоята част ,  Гяуров е човека .И как тъй от преглед вади заключения , хистология ли му занесе , на ехо ли те гледа .
Не е към теб и с лошо ,  просто се ядосвам ... 

Общи условия

Активация на акаунт