Обяснение в любов към бившата

• 3 624
  • 9
  •   1
Отговори

Привет,

За някои от вас може това да е доста глупав въпрос , но търся някакви съвети как да се обясня в любов на бившата ми приятелка . С нея се разделихме одавна(4 години). Имах много жени след нея, но нито една не можа да ме грабне. От известно време доста си мисля за бившата , усещам ,че тя е жената на живота ми и искам да си я върна....Въпреки че , не сме заедно продължаваме да се чуваме и виждаме от време на време..... Може ли накой да даде идея по какъв начин да й се обясня в любов ??

# 1
  • Tам през Атлантическия океан
На колко си годинки чеде ?

# 2
Каква беше причината да се разделите преди 4 години?

# 3
Най-добре е каквото отвътре ти идва това да изкараш. Бъди себе си.

# 4
 Еми ето така - обичам те, ти си жената на живота ми, непрекъснато мисля за теб, искам да се върнеш. Както си го написал тук.

# 5
Че още имаш чувства към нея, че си опитвал с други, но не ти се получава, че я искаш.

# 6

Привет,

За някои от вас може това да е доста глупав въпрос , но търся някакви съвети как да се обясня в любов на бившата ми приятелка . С нея се разделихме одавна(4 години). Имах много жени след нея, но нито една не можа да ме грабне. От известно време доста си мисля за бившата , усещам ,че тя е жената на живота ми и искам да си я върна....Въпреки че , не сме заедно продължаваме да се чуваме и виждаме от време на време..... Може ли накой да даде идея по какъв начин да й се обясня в любов ??

А тя за тези 4 години дали не е срещнала своята половинка? А дали ще пожелае да се срещне с теб? Някой беше попитал за какво сте се разделили? Ако е за изневяра-забрави..... newsm78

# 7
Грамотно. Обясни ѝ се грамотно.

# 8
  • Tам през Атлантическия океан
Че още имаш чувства към нея, че си опитвал с други, но не ти се получава, че я искаш.

Да , не му се е получило с други  Mr. Green и затова йОк решил че има оШе има  чуства  завалията  Laughing
Ако му се бе получило даЛ щеше да се присети  Whistling

Joy
Ако обичаш някого, пусни го на свобода.. Ако се върне, значи и никой друг не го искал.. Simple Smile))

# 9
Щом така го чувстваш, не ти пречи да опиташ, в крайна сметка нищо не губиш. Както е казал някой - право куме в очи..

Общи условия

Активация на акаунт