Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 113
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Аз никога не си заснемам отварянето....трябва ли да се прави и иначе не уважават ли евентуални липси? Не се бях замисляла.

# 451
Къде в бг пощи пишете номера в полето item ID ли, защото на мен ми излиза, че няма информация за всичките ми пратки?

Щом няма информация, значи още не са в БГ.
Едната вече я получих, без да има информация, в това поле ли пишите номера item id, защото аз там го поставям и не ми излиза?

# 452
Аз никога не си заснемам отварянето....трябва ли да се прави и иначе не уважават ли евентуални липси? Не се бях замисляла.
Ако не го заснемеш (най-вече за скъпи стоки) китаеца винаги може да каже "Аз изпратих всичко, а сега купувача лъже за да спечели от мен!", което преди време е било редовен номер сред клиентите от България и заради което някои китайци не работят със страната ни Peace

# 453
  • Berlin
Къде в бг пощи пишете номера в полето item ID ли, защото на мен ми излиза, че няма информация за всичките ми пратки?

Щом няма информация, значи още не са в БГ.
Едната вече я получих, без да има информация, в това поле ли пишите номера item id, защото аз там го поставям и не ми излиза?

Щом не излиза, значи не е препоръчана пратка и не може да се проследи, чакаш.

# 454
Момичета помагайте, китаеца ми е писал, че палтото, което съм поръчала понякаква причина се върнало обратно при него и ще ми го прати с EMS, щяло да дойде за 10 дни, безплатна доставка, аз се съгласих, обаче незнам нищо за тези EMS да не са като DHL и да отиде на митница, ще ми излезе доста скъпо?

# 455
Здравейте,  как мога да изпратя видео на съответен продавач? Embarassed

# 456
  • here and now
Здравейте, редовно чета темата и отдавна пазарувам от сайта, но днес ми се случи нещо и не знам как да постъпя. Получих пратка поръчана на 11.11 от магазин, от който пазарувам може би за 5-6 път (детски дрешки за дъщеря ми). Отворих я без да заснема отварянето (това съм го правила само на по-скъпи неща), едната от дрешките е спортен екип, на което липсва долнището. Реших да не отварям диспут, а писах първо на магазина, но се опасявам, че ще ми предложат частичен refund, а аз си искам долнището. Да повдигам ли диспут още сега или да изчакам да ми отговорят, но не знам и как мога да докажа, че липсва само долнището  newsm78
На пакета има грамаж, теглиш каквото си получила (снимаш) и съответно излиза, че липсва нещо  Peace
Здравейте,  как мога да изпратя видео на съответен продавач? Embarassed
Качваш видеото в сайт за видеосподеляне и му пращаш линка.

# 457
  • София
Здравейте, редовно чета темата и отдавна пазарувам от сайта, но днес ми се случи нещо и не знам как да постъпя. Получих пратка поръчана на 11.11 от магазин, от който пазарувам може би за 5-6 път (детски дрешки за дъщеря ми). Отворих я без да заснема отварянето (това съм го правила само на по-скъпи неща), едната от дрешките е спортен екип, на което липсва долнището. Реших да не отварям диспут, а писах първо на магазина, но се опасявам, че ще ми предложат частичен refund, а аз си искам долнището. Да повдигам ли диспут още сега или да изчакам да ми отговорят, но не знам и как мога да докажа, че липсва само долнището  newsm78
На пакета има грамаж, теглиш каквото си получила (снимаш) и съответно излиза, че липсва нещо  Peace

Hug Ще го направя и това, но те пак могат да кажат, че съм махнала нещото и съм снимала само остатъка, яд ме е че не направих клип на отварянето.

# 458
http://www.aliexpress.com/item/2PCS-Washing-Ball-Wash-Soften-Clo … earchweb201560_10

Някой поръчвал ли е нещо подобно? Заслужава ли си парите?

# 459
Момичета моля,помогнете ми да разбера точно какво става с тази пратка RS360066166NL свети че в БГ но не разбирам какво става!Благодаря ви предвариетлно! Hug
В момента е на митницата. Ако от там не я задържат-утре най-вероятно ще тръгне към теб.
Благодаря отново вече е при мен и всичко е точно,доста се бях притеснила!

# 460
  • Пловдив
Здравейте, искам да искажа огромното си възмущение от мързелите в бг пощи.
Тъй като прочетох, че доста хора са получили голяма част от пратките си от 11.11 реших да мина и да проверя дали няма нещо за мен в пощата и познайте какво имаше 2 пакета. Като толкова ги мързи да ги носят, макар че пакетите не бяха големи (в къщи винаги има човек преди обяд, така че не е било това причината) поне да оставят известие, но явно и това коства огромни усилия да напишеш две имена

# 461
Аз не разчитам те да ме информират. Проверих в сайта видях, че пратката е там и отидох. Навръщане известието беше закачено на вратата. Дано и при следващите да е така Simple Smile

# 462
Здравейте. И моите пратки от 11.11 почти пристигнаха, поне повечето от тях. И при мен не оставят известие, но съм си оставила телефонния номер заедно с адреса и при всяка пратка ми се обаждат да ме информират от местния клон на пощата. До вкъщи никога не са ми ги носили.

# 463
  • Berlin
На мен ми ги носят, понякога ми се обаждат, ако е нещо голямо, аз да го взема. Номерът ми е изписан на етикета за препоръчаните пратки и жената от пощата ми се обажда. Само една е дошла от 11.11 от 5.

ani0443, в сайта на бг пощи ти излизаше движението по пратката ти, не е ходила на митница.

# 464
Когато за пръв път поръчах, ми се обадиха /клипнаха и аз набрах/, че имам пратка. Звъниха и втори път също, но после по някакъв повод споменах на гишето, че са ми звъннали и бурсукът там ме попита  ядосано "искате да кажете, че някой от тук ви се обажда за пратка ли?". Аз потвърдих и оттогава повече никой не ми се е обадил. Обикновено ми донасят уведомлението няколко дена след като съм си взела пакета от пощата. Тези без тракинг няма как да ги хвана и явно отлежават с дни, понеже съм си вземала по 3-4 непроследими наведнъж.  Само последните две по необяснима причина пощальонката ги донесе вкъщи  newsm78   Освен да са назначили нов човек, друго обяснение нямам.

Общи условия

Активация на акаунт