Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 066
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Казанлък
Можете ли да ми кажете кога точно започва разпродажбата по българско време newsm78

на 11.11  в 10 сутринта българско време

# 91
Електрониката им пристига навреме. Днес получих третата доставка, а тракера ме уведоми, че и четвъртата е на път да пристигне (вече е в София).

Каква електроника-от любопитство питам?

# 92
Всички говорите за диспут аз чакам около 5,6 пратки вече минаха към 5 месеца имат ли давност как точно и какво се прави в този диспут ? Благодаря ви

# 93
  • София
след като изтече времето за защита, колко време можеше да се отвори диспут след това?

# 94
  • Berlin
From now on, all orders that were placed after June 25th will receive an extra Buyer Protection time of 15 days after order completion!
Значи 15 дни.

# 95
  • София
Мерси  bouquet
едно китайче влиза от дъжд на вятър, и нещо не знам баш кога ще е следващия път, когато ще се засечем. А сега му затворих диспута на оставащи 2 дни.... с надежда да ги удължи, но знам ли дали ще се весне... много сложно стана  ooooh!

# 96
  • София
Бихте ли ми казали къде проследявате поръчките си, тъй като вече дни наред 17track не ми зарежда.

# 97
  • София
зарежда, но трябва да си търпелива  bouquet

# 98
  • София
Anichka1987, смея да твърдя, че при мен не зарежда.  Peace Аз си оставям сайта да си се зарежда и не пипам. За съжаление и час да го оставя, все тая. Нищо не се получава. Преди никога не съм имала проблеми, не знам какво и защо се случва в момента.

# 99
Всички говорите за диспут аз чакам около 5,6 пратки вече минаха към 5 месеца имат ли давност как точно и какво се прави в този диспут ? Благодаря ви
Ако наистина са минали 5 месеца, то шанс за диспут няма.
Стандартния срок за диспут е 60 дни (+ още 15 които добавиха отскоро) ако в срока не е повдигнат диспут поръчката се смята за приключила и АлиЕкспрес плаща парите на продавача. Дотогава парите стоят в Али и чрез диспут можеш да си ги върнеш.

# 100
Здравейте,  имам едно бързо питане. Искам да си направя акаунт, но за плащанията искам да използвам картата на сестра ми. Смятате ли, че това може да създаде проблеми, единствената разлика в картата е само първото име.
 Peace Peace Peace

# 101

stanis, не разбрах, какво да добавя, не съм премахвала нищо от 1 -ви пост.

1. Проверка:
кога е отворен магазина, рейтинг на магазина, рейтинг на продукта, най-лошите коментари, потвърждение за доставчик /от около година те много се изхитриха - china air post а после seller shipping method/ и т.н.
2. Винаги използвайте пощенската си кутия в али. При диспут може да цитирате, а и алито има достъп до нея.
3. Отварянето на диспут е свързано с описанието на стоката и доставката. В случай че се усъмните - пишете и ако няма отговор два дни отваряте диспут. /Мога да кача екран на 7 пъти смяна на трак номера, и чак последният беше истински./ Пишете коментари и давайте оценки съобразно вашите очаквания / Всеки дава 5 звезди след като получи стоката - независимо от забавянето, независимо от гаранцията поета от продавача че в едиси какъв срок ще пристигне и т.н./. Оценявайте и качеството на стоката.
4. Избягвате доставка seller shipping method
5. Колкото повече продажби на даден продукт има един продавач толкова е по- голяма вероятността наистина да продава този продукт т.е. не купувайте продукти от продавачи които не са продали изобщо нищо от този продукт.
6. Обръщайте внимание на процесинг тайма.
7. Ако ще минавате през митници използвайте DHL. те ще ви спестят излишното ходене до митниците и ще ви оправят документите. Винаги може да се договорите с доставчика за намаляване на цената на DHL. Обръщайте внимание колко начина на доставка предлага даден продавач. Ако предлага само един/два значи е малък магазин и днес го има утре го няма.
8..........................

# 102
  • София
Електрониката им пристига навреме. Днес получих третата доставка, а тракера ме уведоми, че и четвъртата е на път да пристигне (вече е в София).

Каква електроника-от любопитство питам?

До сега получих, проектор, графичен таблет и слушалки. Чакам комбинирано USB.

[Допълнено!] Връщам се да добавя, че и комбинираната флашка пристигна днес, заедно с едни опаковки за визитки.

Бихте ли ми казали къде проследявате поръчките си, тъй като вече дни наред 17track не ми зарежда.

17-ката от време на време ми прави проблеми и браузера ми казва, че не открива такъв сайт.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 12:21 от дядо хаджия

# 103
Здравейте,  имам едно бързо питане. Искам да си направя акаунт, но за плащанията искам да използвам картата на сестра ми. Смятате ли, че това може да създаде проблеми, единствената разлика в картата е само първото име.
 Peace Peace Peace
За плащане, едва ли, но може да имаш проблеми с нашенската митница ако се наложи стоката да мине оттам. В митницата искат разпечатка на платежното, а ако имената не съвпадат ще стане една бюрокрация... Rolling Eyes
Питай и в темата за митница най-добре.

# 104
Аз пък се притеснявам, че искам да поръчам утре, а ме предупредиха, че китайчетата отказвали повечето поръчки /ако не всички/ от намалението. Защо да го правят? Приготвила съм се за голямо чакане, но все се надявам до празниците да дойдат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт