Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 075
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Saudadе, а защо ти е да поръчваш утре? Утре са истинските цени, в момента са завишени изкуствено. След седмица-две, според мен, отново ще паднат. Преди 10-ина дни цените си бяха нормални.

# 106
Ще поръчвам няколко бройки от пилата на Шол, днес и по принцип е на 10-тина долара с опаковка и резервни ролки, а утре ще я има и по няма и 3 долара. Ако чакам още, не знам кога ще пристигнат, а и не вярвам да паднат цените специално на този продукт. Тук разликата в цената не е фрапантна, както при посочения от теб случай.Simple Smile Просто се притеснявам дали изобщо ще пристигнат нещата от намалението.

# 107
  • Пловдив
Запис по темата  bouquet

// чакам си часовник от края на септември - още не е дошъл, пък не ми се е случвало да чакам толкова  newsm78

# 108
  • Berlin
Истинските цени на кое му казвате? Защото се получава объркване май.

# 109
Момичета, а отдавна се чудех на това - като плащам има бутон "save the card" и отгоре 5$ OFF  Rolling Eyes Ако си запиша картата, какво точно става с тези 5$  Blush ... спестяват ли се, приспадат ли се или ... ?
Вие всеки път ли я въвеждате?

# 110
  • софия
Къде виждате, че пилата на Шол ще е на 3 долара newsm78, някъде на определено място ли има утрешните намаления.

# 111
Истинските цени на кое му казвате? Защото се получава объркване май.
Истинските цени са цените в дни, когато няма намаление Simple Smile В момента някои са завишени, за да ги представят че уж продават с намаление. Разбира се, има и стоки с истинско намаление. Но в АлиЕкспрес трябва да следиш нещата във времето.
Ето например ММ гледа там и иска да купим 2 флашки, защото му трябват а и защото са на изгодна цена с намаление. Поглеждам аз - китаеца намалил цената, но сложил 2 долара доставка  hahaha което прави цената същата както преди (аз ги следях тези флашки заради него). Като цяло цената пак е иззгодна в сравнение с България и ще се купуват Simple Smile но промоцията ще бъде "друг път"  Laughing

# 112
  • софия
Момичета дайте съвет ,бях поръчала няколко пакета семена за цветя и днес в пощата ми дадоха 4 пакета.Когато ги отворих всичките са пакетирани в прозрачни пликчета и няма никъде бележка кое какво е.Опитах се да им разчета някакъв номер отпред ,но не съвпада с нищо и всичко е на китайски.Има ли вариант да се разбере кое от кой продавач е?

# 113
  • Berlin
Мерси и аз така мисля. Просто при моите неща няма завишение на ненамалени цени, а и намалените ще са лееееко по-намалени от обикновено и си чакам 11ти. Laughing

# 114
Цитат
Ето например ММ гледа там и иска да купим 2 флашки, защото му трябват а и защото са на изгодна цена с намаление. Поглеждам аз - китаеца намалил цената, но сложил 2 долара доставка  hahaha което прави цената същата както преди (аз ги следях тези флашки заради него). Като цяло цената пак е иззгодна в сравнение с България и ще се купуват Simple Smile но промоцията ще бъде "друг път"  Laughing

Внимавайте с флашките. Почти никога не са читави, особено тези с по-голям капацитет. Обикновенно част от него не е достъпен и са кошмарно бавни. Аз лично се излъгах или по-скоро полакомих за една флашка с капацитет космическите 2 TB и въпреки, че знам че не е възможно, си поръчах. Реших че и 1/4 от този капацитет да е достъпен, пак е супер. Както се сещаш, нищо такова не се стана - е, флашката отиде в кофата, а аз пих една студена вода:)

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 15:17 от Nadin_ka

# 115
Момичета дайте съвет ,бях поръчала няколко пакета семена за цветя и днес в пощата ми дадоха 4 пакета.Когато ги отворих всичките са пакетирани в прозрачни пликчета и няма никъде бележка кое какво е.Опитах се да им разчета някакъв номер отпред ,но не съвпада с нищо и всичко е на китайски.Има ли вариант да се разбере кое от кой продавач е?
Ако поникне нещо ще разбереш. Laughing Joy

# 116
  • софия
Оправих се ,намерих номера къде е.

# 117
  • София

Цитат
Ето например ММ гледа там и иска да купим 2 флашки, защото му трябват а и защото са на изгодна цена с намаление. Поглеждам аз - китаеца намалил цената, но сложил 2 долара доставка  hahaha което прави цената същата както преди (аз ги следях тези флашки заради него). Като цяло цената пак е иззгодна в сравнение с България и ще се купуват Simple Smile но промоцията ще бъде "друг път"  Laughing

Внимавайте с флашките. Почти никога не са читави, особено тези с по-голям капацитет. Обикновенно част от него не е достъпен и са кошмарно бавни. Аз лично се излъгах или по-скоро полакомих за една флашка с капацитет космическите 2 GB и въпреки, че знам че не е възможно, си поръчах. Реших че и 1/4 от този капацитет да е достъпен, пак е супер. Както се сещаш, нищо такова не се стана - е, флашката отиде в кофата, а аз пих една студена вода:)

Ако си купила от тия фалшивите Леново дето се рекламираха у нас е напълно възможно да е така. При мен компютъра ми разпознава флашката и прочита точно толкова памет, за която съм я купил (32 ГБ). Хубавото е, че е комбинирана и мога да я ползвам едновременно за компютър (лаптоп), смартфон или таблет, защото е с два накрайника.

# 118
Не. Беше брандирана HP, но според мен е все тая, какво лого са лепнали. И имах предвид тези с по-голям капацитет, т.е над 64 GB.

P.S. Объркала съм капацитета - моята беше/трябваше да бъде 2 TB, а не 2GB:)

# 119
  • София
Не. Беше брандирана HP, но според мен е все тая, какво лого са лепнали. И имах предвид тези с по-голям капацитет, т.е над 64 GB.

P.S. Объркала съм капацитета - моята беше/трябваше да бъде 2 TB, а не 2GB:)

Абе стига бе. Къде сте видяли флашпамет за 2 ТВ. Тука у нас едни бяха пуснали реклама за такива уж на Леново, та ги гониха после и полиция и прокуратура.

Общи условия

Активация на акаунт