Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 024
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Може и с обикновени, но по-гъсти лакове. Освен това печата трябва да има прозрачно фолио, което се маха преди първата употреба Peace

# 676
Благодаря ти за информацията  Hug Да махнах фолиото, но не стана нищо, пробвах с 2 лака, та си пимислих че за тях има специални лакове  Sunglasses ще пробвам и с другите, които имам  Heart Eyes

# 677
  • Пловдив
Благодаря ти за информацията  Hug Да махнах фолиото, но не стана нищо, пробвах с 2 лака, та си пимислих че за тях има специални лакове  Sunglasses ще пробвам и с другите, които имам  Heart Eyes
Здравей, за да може да ти се отпечата картинката лака или трябва да ти е от специалните за печати или да е от по-гъстите. На мен ми се получава с тези, които са за рисуване с тънка четка на Пърфект или тези на ГР, има момичета, които са доволни и от белия и черния на Бруклин

# 678
По принцип има боички, които се ползват (не мога да дам по конкретно инфо, но може да видиш в темата за печатите в подфорума "Красива мама"), но става и с повечето по-гъсти лакове или от тези за рисуване с тънките четки Simple Smile Друг вариант е да сложиш обикновен и да изчакаш малко да се сгъсти на самия печат и след това да опиташ да го отпечаташ.

# 679
*Padme*,  Зизу благодаря ви много за информацията  bouquet

# 680
  • Бургас
Весела Коледа и една по-хубава, успешна и усмихната 2016г.! newsm10
Влизам набързо в темата с молба за помощ. Максимално бързо ми се налага да поръчам батерия за лаптоп Тошиба, помня че имаше читави продавачи и хора, които бяха поръчвали..., моля да споделят отзиви и линкове с риск да стана досадна, но от 2 дни ровя като къртица и нищо не мога да открия....  Sick! Предварително благодаря Hug!

# 681
Няколко от търговците, от които чакам поръчки си удължават сроковете за защита/доставка.
Докога могат да го правят?

Интересното е, че едното нещо го получих днес.

# 682
Момичета , моля ви помагайте ! От скоро пазаря от този сайт и не ми е ясно , когато искаш да откажеш поръчка - какво трябва да се предприеме ?! Поръчах едни колонки и съм се заблудила в цената ...и искам да откажа поръчката ...писах на продавача да спре поръчката , но ... не знам какво ще стане ?! Моля , да ми дадете съвет как да постъпя ?! Ще ми върнат ли парите  78 долара ?! Предварително ви благодаря !  Hug

# 683
Честита нова година !!  bouquet

Или даваш cancel order или отваряш диспут.  Peace

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 00:06 от melina565

# 684
Честита Нова Година!
Търся си дебел хубав елек с косъм,ако някой е получил може ли да ми препоръча.

# 685
Привет! Не съм пазарувала от този сайт до сега.Може ли да ме ориентирате как да търся зим но мъжко яке ,не спортно,по-елегантно. Или да ми препоръчате нещо?

# 686
  • В един копнеж!
Честита Нова година, дами!

Искам да купя на мъжа си две жилетки за пролетта, есента и т.н.. Намерих това, което търся и то при един продавач.
Но видях, че има българско мнение, затова преди да скоча бих искала да попитам дали някоя от Вас, тук, не е купувала такава жилетка, за да ми каже с две-три изречения за качеството на стоката.

http://www.aliexpress.com/item/2015-New-cardigan-sweater-men-s-b … /32258498885.html

# 687
  • В един копнеж!
Привет! Не съм пазарувала от този сайт до сега.Може ли да ме ориентирате как да търся зим но мъжко яке ,не спортно,по-елегантно. Или да ми препоръчате нещо?

http://www.aliexpress.com/category/200000662/jackets-coats.html? … .7.LBwNCR&g=y
Цялата тази секция е за якета, палта и т.н. От ляво, вертикално, можеш да се насочиш конкретно към такова яке, каквото търсиш.

# 688
Няма такъв бутон  cancel order... Поръчката я пуснах на 29.12. 2015г. Лелеее...много съм разтревожена ! Как да откажа пръчката ?!

# 689
Няма такъв бутон  cancel order... Поръчката я пуснах на 29.12. 2015г. Лелеее...много съм разтревожена ! Как да откажа пръчката ?!
Какъв ѝ е статуса изпратена ли е вече ?

Общи условия

Активация на акаунт