Искам да кажа ... (60)

• 35 934
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • В Космоса
Ако на някой му е инттересно като ходихме на Трещеник: http://stambone.blogspot.bg/2015/11/blog-post.html

# 541
  • София
Искам да кажа, че почти приключих с Коледните подаръци. Вчера изпратих десет колетчета до всички краища на света. Подаръците за дъщеря ми са купени, за мъжът ми почти. Остава да ги опаковам и ще съм съвсем готова.
Впечатлена съм smile3501
А аз все още дори не знам на кого какво ще купувам.

# 542
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Акаша, страхотен излет сте си направили!
Много е хубаво това, което правите - да не оставате вкъщи в почивните дни, а да сте сред  природата.

# 543
Добро утро,
Акаша беше ми много интересно  Heart Eyes. И малката е голямо сладурче  Hug.

Аз от днес започвам 3 предизвикателства за 30 дни планк+корем+дупе. Направих вече упражненията за деня и както очаквах цялото тяло ме заболя.

# 544
Даун, видя ли ги?  Heart Eyes

Тортата ми стана дин път. Измислих си я, не е по рецепта. Обаче не съм яла по-вкусна торта. /умря циганката дето.../

# 545
  • София
Добро утро!
Като видях колко много сте изписали и се хванах за главата.... пък вие Борил сте нищили  Confused
Софи, много ти завидях че си готова с подаръците. Аз все още не съм започнала, а всяка година си обещавам че ще се подготвя от рано за да избегна предколедната лудница по магазините. Поне имам идея за част от подаръците, защото обикновено и изборът ми е труден.
Мъжът ми има рожден ден в събота. Там нямам никакъв проблясък какво да му взема  newsm78
В сряда съм на родителска среща... опитах се да пратя мъжа ми да се срамува, но не ме огря. Аз ще трябва да се червя, а като чета електронния дневник и...

# 546
  • Някъде там
Искам да кажа че направо ви завиждам че имате идеи а някой даже и подаръци...Аз купувам само на децата мъжо и майка ми...ама дори да са малко пак идея нямам..девойките са сложни  Grinning
А днес така ми се спи..(понеделнишки)хич не ми се работи.

# 547
  • дядовата ръкавичка
Мър, къде е тази сладкарничка?
Vanini, кажи и ти рецептата за импровизираната торта, моля.
Скоро имам РД, чудя се да правя ли торта или да купя. Вероятно ще пробвам да направя, ако не стане ще мина на вариант Б.

Седмицата започва с прекрасно време! Дано и съдържанието й да е подобаващо прекрасно!

# 548
Добро утро!
Чудесният ми уикенд снощи завърши лошо, сега съм нервна, глава ме боли и ми се яде. Не просто ми се яде, а ми се яде нещо калорично. Ще видим как ще се развие денят.
Честито на патерица на всички празнуващи! Да сте живи и здрави и вие и близките ви.

# 549
Добро утро!

Честито на вчерашните празнуващи, да сте живи и здрави. Четох ви през телефона и нямаше как да се включа.

Още съм болнава, обаче пък довечера съм на фризьор, та се мотивирам да издрапам Simple Smile

Съни и на мен ми се ядат вредности... Ама имам едно кисело мляко, та ще си го изям жално, жално. Дано днес ти е по-добър ден.

С подаръците съм на никъде. Само моя знам какъв ще е  Mr. Green Иска ми се да си сменя телефона.

# 550

Съни и на мен ми се ядат вредности... Ама имам едно кисело мляко, та ще си го изям жално, жално. Дано днес ти е по-добър ден.

Оздравявай бързо. Аз предлагам по един шоколад да хапнем и да се успокоим Simple Smile

# 551
Айяла, ето го
Времето навън е чудесно, ще се опитам да си открадна малко от деня да се разходя, но ще видим, много ме боли всичко все още, а и съм си дала време до 9:30 да си изпия кафето, до тогава все едно ме няма в офиса. След това ще е лудница.
А ми писна от всички шумове в апартамента ни, новото строителство ли е гадно, не знам от какво е, но не се търпи. Още малко и официално ще започнем да спим арзделени - той не може да се наспива в спалнята ни, мрази я  Crazy Най-вече, защото е много шумно, вчера някакви се караха към 3, когато забелязах, че той се е изнесъл в хола. Аз пък не мога да спя на дивана, при наличие на спалня и ще се гръмна скоро. Да идва май месец, за да решаваме накъде - къща ли ще правим, в чужбина ли ще се изнасяме, само да се наспим най-сетне  ooooh!

# 552

Тортата ми стана дин път. Измислих си я, не е по рецепта. Обаче не съм яла по-вкусна торта. /умря циганката дето.../

Ако не е много трудна, може ли рецепта? Praynig

# 553
Мъжът ми има рожден ден в събота. Там нямам никакъв проблясък какво да му взема  newsm78

И аз съм в събота  Flutter
Нали знаеш, обичаме практични подаръци  Laughing
Скрит текст:
Тази година реших кардинално въпроса и си казах какво искам. Ще прескочим уикенда до морето. Хем аз ще съм доволна, хем децата ще се радват - сестра ми ще бъдат с нас и за децата сме наели отделна стая. Достатъчно големи са вече. Обичам изненадващи, непланувани разходки по никое време.

Видях, че ще нищили пак великата конспирация. Така и нищо не разбрах, ама не ме и интересува  Crazy

Да се похваля, че си взехме билети за Междузвездни войни. Чакам го с нетърпение.

# 554
О, тази година и аз си казах на мъжа ми какво искам, даже смятам да си го избера. Той напоследък виждам, че се затруднява, да не говорим, че миналата година получих неочакван подарък - шегувах се, че искам нещо, но всеки път доста иронично. Е... получих си го, не разбрал Laughing Така че, онзи ден съвсем нетактично си го наместих. Да видим в прав текст дали ме разбра. За мъжете си е казано - в прав текст, кажа ли му нещо направо, никога нямаме проблем. Започна ли с увъртанията и намеците - ела да видиш  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт