Аз съм с петокласничка, за сега добре се справя, но всяка вечер поне по час преглеждам домашни и препитвам по разказвателните предмети. Тя самата ме кара да й прегледам домашните и се сърди ако не остане време, а време все няма
. Три пъти в седмицата ходи на спортна гимнастика до 19:30 и се прибираме в 20 часа-след това следва проверка на домашни, вечеря, къпане... а и дребния ни ръчка през това време за внимание. Миналата вечер като проверявах домашното по математика на една задача всички примери сгрешени, а те с еднакви числа, но различни действия. Сбъркала първото делене и после навсякъде преписала грешно.. Имаше сълзи и сополи докато ги пререши наново, но това е положението
На мен друго ми прави впечатление-дали от пубертета или нещо друго, но постоянно иска да я прегръщам и целувам и много се дразни, ако гушна брат й (на 3г), а нея не я гушна в същия момент. До сега не беше проявявала ревност, а изведнъж от известно време е станала много чувствителна.
Но там е неспасяемо. Когато се заселим в Австралия, ще си отдъхна. Засега и 300-те км разстояние между нас са крайно недостатъчни.
. Оказа се изгорял бушон, ама аз от къде да знам, че тя е на самостоятелен и понеже всичко останало си работеше не ми и хрумна. Добре че в сервиза се оказаха свестни и ми казаха първо да проверя и тогава да ги викам, защото много такива случаи имали
Започвам да виждам коледната отпуска като мираж, а тогава ми е най-любимото време за почивка да му се не знае.