Искам да кажа ... (60)

• 35 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Съни, затова лично съм звъняла на всички, да преценят. Не бих искала да имам скандали. Стрнното е, че доста хора казат, а няма проблем щом ше има топла, да ама ще има за по 2 часа сутрин и два вечер...
Стигало да се изкъпят, не им трябвало вода, оптимисти:)
Соу, профилактика ще е.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 16:06 от JACKLIN*

# 691
  • София
 Joy

# 692
  • Mediterraneo
Стрнното е, че доста хора казат, а няма проблем щом ше има топла, да ама ще има за по 2 часа сутрин и два вечер...
Стигало да се изкъпят, не им трябвало вода, оптимисти:)

Реално, ако съм на семинар, и на мен вода няма да ми трябва за друго, освен за къпане  Laughing Достатъчно са 2 часа сутрин и 2 часа вечер. Обикновено дните са така запълнени по тези семинари, че нямаш време и да се изпикаеш. Така че ги разбирам и тези  Peace Виж, като гост живо ще ме интересува да има храна, поднесена на време, и, ако може, да не е в пластмасови чинии. Но това пряко не е моя работа като гост.

# 693
 то и тези 2 часа няма да са на мкас. Налягането ще е славо, а и всички ще се премиват по едно и също време. За кухнята не ми се мисли как съдомиялна не може да се пусне, а хотела е пълендо горе и има поне 3 хранения. На ръка, с кофи от водоноска кухня и сервизни помещения. Жаки с право я тресе нервата.

Онна, браво на математика!

# 694
И това е така, но е голямо неудобство. Добре, че си предупредила. Не знам как с кухнята ще се оправите.

# 695
Жаки, именно! Много се радвам на коректността ти. Ако си предупредила, всеки си знае, ако не си, е кофти.

# 696
  • София
Благодаря за поздравленията  Hug

Много гадно е това с водата. Не мога да си представя как така решават да спрат водата за повече от ден и то от днес за утре  Confused

Малкият ми син като порасне щял да стане котка-циганин  newsm78

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 16:46 от Onna-bugeisha

# 697

Малкият ми син като порасне щял да стане котка-циганин  newsm78
добър избор.

# 698
  • дядовата ръкавичка
Котка-циганин е яко, то си е почти едно и също, де.
Май съм споделяла тук, че и моят син поне време искаше да стане котка, после пък космическа маймуна  Wink

# 699
  • София
Моя щял да ства бандит и да кара ямаха Joyи спортна яхта.

# 700
  • София
Дъщеря ми мечтае да стане крадец и да краде шоколад, ненаяла се горката.

# 701
  • София
Душичка малка,ние зад блока имаме такъв квартален магазин и малкия като не му купувам всичко,каквото е награбил ходи и го крие по рафтовете най-отзад.И на другия ден ходи и си ги взема.

# 702
Привет днес  Hug
Жаклин, от снощи чак сега се включвам и виждам за лекарството, съжалявам, но като се изключих и легнах, не съм поглеждала форума... Бързо да се оправяш, че с тия болки е много гадно.

Днес ми стана весело, на фона на целия ми дискомфорт. Синът ми се прибира от училище и ми казва, много тъжен - "Мамо, еди къде си имаше хора, които се опитваха да се забавляват като се опитваха да хванат малки котенца, сигурно са искали да ги убиват". При което аз ей така  Shocked, започвам предпазливо да разпитвам - "Деца ли са?", той - "Не, не са деца, някакви хора бяха, големи"
При което аз го питам "Големи младежи ли?", той ми пояснява, че големи хора като мен. Казвам и ти какво видя, нямаше ли някой възрастен, при което детето казва - ами не, нямаше, обаче те слагаха капани и чакаха котенцата, и ние наблюдавахме като се отдалечат и освобождавахме клетката, за да не влизат котетата. И по едно време на финала ми казва - Мамо, те като си тръгнаха се качиха в кола, на която пише "Четири лапи"  Laughing При което на мен хем ми олекна, хем ми стана приятно, че децата са се чудели по какъв начин да помогнат на тези котета, след това ми стана смешно, като си ги представих как в старанието си да свършат добро са саботирали работата на 4 лапи, без да подозират дори. Но за мен най-приятното беше, че са се опитали да помогнат. Хора, има надежда някаква  Hug
Разбира се обясних му и за тази организация и така  Simple Smile

# 703
  • Ямбол
Много мразя да ми спират водата.

Вижте колко е скучна математиката:
Скрит текст:
Заспа докато учеше. Тъкмо ѝ хвърлих едно одеяло.

# 704
Като каза математика се сетих, че напоследък ми попадат все някакви математически казуси, около които се вдига голям шум.

Диванът изглежда огромен и удобен  Wink

Иначе нищо нямам за казване. Само ви чета по диагонал.

Общи условия

Активация на акаунт