Искам да кажа ... (60)

• 35 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ще ми повярвате ли, че винаги, като ми предложат да си избера подарък (независимо от повода), изпадам в огромна чуденка?

# 556
  • Варна
Искам да кажа, че нищо не ми се прави, а имам доста
работа. Тренировката беше изтощителна,уморено ми е.
Я, още едни почитатели на Междузвездни войни и аз
купих миналата седмица, rummi_pl  Peace
Подаръци за никой не съм измислила още. Изтърсака
има РД другата седмица. Гордо заяви,че иска мъжка
вечер с приятели на кино и ел. игри в мола. Направо
ми спести организацията на детски РД, как ги мразя...
Баща му да му мисли, от мен торта за градината и толкова.

# 557
Пак Борил сте обсъдили Simple Smile. Малко ме изненадва, че модератор се е "изпуснал", че е с два акаунта или повече, а не е спряно това, а и ако е жена, не ми се струва редно да го/ч оствят да си се вихри. То всеки може да се представя за каквото си иска, но като те хванат е редно да спрат троленето.
Тази Коледа няма да купувам подаръци  Crossing Arms, а май и нищо няма да правя. Ще се отдам на мързел и нищоправене.

# 558
  • София
За Коледа ще пазарувам в началото на декември. Свикнах дъщеря ми лошо - всеки ден от Коледа до Нова година включително под елхата да си намира подаръци. Опитах се да й обясня, че към децата, които ходят в училище, Дядо Коледа не е толкова щедър, но тя ме отразя с: "Той на мен си ми носи всеки ден, защото му пиша бележки и му оставям почерпки". Кофти автогол съм си вкарала.

В момента чакам три колета от Спортс-а (уж големи намаления имат в момента) и не знам колко още от Али-то, и направо съм се ошашавила. Все с дрехи и обувки. От Али-то са само дрънкулки - гривни и колиенца, най-вече за подаръчета. Има и две якета, колкото да не е без хич.

# 559
  • Euskal Herria
Даун, ами излиза, че можеш да имаш два-три акаунта, ама щом не ги ползваш едновременно, няма проблеми. Т.е. ако питаш от единия, а си отговаряш от другия профил - било нарушение, а ако пишеш известно време от единия, известно време от другия - не.
Поне така излиза.

Много ми е рано за коледни подаръци. А и в последните години просто пращаме пари на децата, за да си купят каквото искат. Те са вече достатъчно големи.

# 560
Тонка, умна е Кати Simple Smile. Спокойно, след време зетят ще прави подаръците.

Яна, така излиза, но не е по правилата. Не че ми пречи, в интерес на истината във форума пиша по конкретно нещо, което ми е станало интересно и не се вълнувам, кой седи зад поста. Не се впечатлявам от комплименти, флиртове и надцакване с перални. По-задълбочено пиша на лични или във фейсбук/скайп, ако се е породило желание за общуване (не става дума за мъже  Joy).

# 561
  • София
Тонка, умна е Кати Simple Smile. Спокойно, след време зетят ще прави подаръците.
Горкият ми зет!  Hug  Joy Ще приготвя по 7 подаръка от Дядо Коледа (моето шаранче сигурно и тогава още ще вярва в съществуването му) плюс и по няколко от себе си.  Mr. Green

# 562
Аз вече купих един не коледен и не празничен подарък - просто изненадата - ще пращаме пак колетче и този път реших да пратя на дъщеря ми това ,което на мен ми е най -свидно било - и нейн закрилник да е .
 Обичам подаръци без повод и празници не наложени ми - обичам щастие непрограмирано и дребни неща топлещи сърцето.

# 563
Горкият ми зет!  Hug  Joy Ще приготвя по 7 подаръка от Дядо Коледа (моето шаранче сигурно и тогава още ще вярва в съществуването му) плюс и по няколко от себе си.  Mr. Green

Хич не го жали, ще го успокоиш с някоя вечеря, ама май мъжът ти ще трябва да я зготви  Hug.

# 564
  • В Космоса
Обичам подаръци! От малка получавах много и бях супер щастлива. За съжаление мъжът ми не е по тази част и все имаме спорове. Аз искам на детето задължително на празник да му купуваме нещо, той все иска по-практично да подхождаме и да не е специално на датата, а едикакво си, малко по-натам, от което ще има нужда и пр. Или по-добре за екскурзии да сме ползвали парите, отколкото за ненужни неща. Прав е, ама... все пак...

Свталчо, Алекс.Вики, радвам се, че ви е било интересно! Hug

# 565
  • София
Даунче, заради зетя съм готова да се науча и да плета. Всъщност там не знам дали носите пуловери...  Grinning
Колкото до готвенето - готвя бре, даже сравнително прилично, просто не ми се налага да го правя.  Wink

# 566
  • София
 Много лоша майка ли съм, че преди няколко месеца лично разкрих пред дъщеря си историята около дядо Коледа и подаръците? На 7 е. Разплака се.

# 567
  • София
За Коледа ще пазарувам в началото на декември. Свикнах дъщеря ми лошо - всеки ден от Коледа до Нова година включително под елхата да си намира подаръци. Опитах се да й обясня, че към децата, които ходят в училище, Дядо Коледа не е толкова щедър, но тя ме отразя с: "Той на мен си ми носи всеки ден, защото му пиша бележки и му оставям почерпки". Кофти автогол съм си вкарала.
Те и моите деца като си искаха някои безполезни и скъпи подаръци, за които директно ги отрязвах, решаваха да си ги поискат от Дядо Коледа. Та затова обясних, че той трябва да отнесе подаръци на много деца по целия свят и затова джуджетата нямат възможност да правят много големи подаръци. Те правят много, но по-малки, за да има за всички деца, а останалите големи и скъпи подаръци са от нас.

# 568
Тонка, какви плетки бе девойко, нали ще сме модерни баби. Коктейли и екскурзии и от време на време гледане на внуци Simple Smile.

# 569
  • Ямбол
Купих си сушилня. Не мирясах значи.

Общи условия

Активация на акаунт