Искам да кажа ... (60)

• 35 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Я как хубаво си говорите за подаръци и още нещо.
Аз ще ви върна на земята

Скривам, защото не е най-приятната тема, но искрено моля за съвет.

Скрит текст:
Вчера голямата ме сюрпризира - въшки.
Та въпросът ми е за електрическия гребен, за който говорихте преди време, а аз така небрежно не обърнах внимание.
Това такова ли е . Ефикасен ли е или след като го използвам трябва ли пак да чистя на ръка.

http://apteka.framar.bg/30040393/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82% … D%D0%B0-lcs-41010

ПП: Лили, честито. На какво се спря.

# 571
Честито, Лиляна, със здраве да я ползваш. Каква взе?

Айяла, Светкавица, ще ви напиша малко по-късно рецептата за тортата.

# 572
  • София
Тонка, какви плетки бе девойко, нали ще сме модерни баби. Коктейли и екскурзии и от време на време гледане на внуци Simple Smile.
Даунче, ами виж на какво съм готова за зетя. Нали знаеш - зет като мед!  Laughing Но щом ще минавам само с вечеря понякога, тъй да е.

Лиле, честито!

Руми, ето този гребен ми препоръчаха преди време:
http://www.amazon.de/gp/product/B000JLHSI2/=ox_sc_act_title_1?ie … amp;tag=bgma0c-21

# 573
  • югозапад, под "Марков камък"
Честито, Лиляна.
Много ме боли главата, дето се казва "не съм аз, когато не съм се наспала".

# 574
Я как хубаво си говорите за подаръци и още нещо.
Аз ще ви върна на земята

Скривам, защото не е най-приятната тема, но искрено моля за съвет.

Скрит текст:
Вчера голямата ме сюрпризира - въшки.
Та въпросът ми е за електрическия гребен, за който говорихте преди време, а аз така небрежно не обърнах внимание.
Това такова ли е . Ефикасен ли е или след като го използвам трябва ли пак да чистя на ръка.

http://apteka.framar.bg/30040393/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82% … D%D0%B0-lcs-41010

ПП: Лили, честито. На какво се спря.

Руми, не мога да отворя линка, но аз го хеалих, а и сбъдваща мечти го беше одобрила. За мен е страхотен, защото не уврежда скалпа и косата и спестява "пощенето". Деиства и на гъсти и дълги коси (изпитано  Embarassed). Бях пускала линк в предишни теми. Качи ако можеш друг линк и ще ти кажа дали е същия или подобен.

# 575

Това, дали ще можеш да го отвориш. Същия уред, но описанието е по-малко.

# 576
Честито, Лиляна! Хубаво си е човек да купи нещо за дома. Което и върши работа.

Навън времето е като пролет. След малко пак излизам. Дано целия ноември е такъв, ама надали.

Обичам да получавам подаръци, кой не обича. Но все още не съм готова с Коледните. Не че ще купувам на много хора. На мама и ММ. Но пак трябва да обмисля.

# 577
  • Ямбол
Взех Сименс, подобна на тази, която ми показа Сандоканчев, втора употреба. Дано да е сполучлива. Има гаранция и е на изгодна цена.

# 578

Това, дали ще можеш да го отвориш. Същия уред, но описанието е по-малко.
И това не мога, а и на Тонка линка, та явно проблемът е в моя телевизор, но това е моят (дано не ми се налага пак да го ползвам Simple Smile). http://www.pharmacyonline.com.au/catalog/product/view/id/1597/?g … 8kCFQkAvAodWZINnA

Има ги и в ибей, а и от другите марки са на същия принцип.

# 579
Даун - снимка + упътване (само най-важното копирах)

Скрит текст:

Електрическият гребен против паразити Medisana LCS, трябва да се използва единствено на суха коса. Ако е необходимо отплетете косата си и премахнете всички заплитания и възли, преди да използвате уреда.
-За да изключите уреда, плъзнете ON/OFF копчето -1- напред/назад. Високо честотен звук ще индикира, че уреда е включен.
-Поставете уреда под наклон от 45 °-90 ° градуса и бавно започнете да решите косата.
- Когато устройството направи контакт с въшка или яйца звукът от устройството ще спре. Ако в последствие уреда не започне да издава същият този звук, зъбите на гребена -4- са запушени. В такъв случай изключете Електрическия гребен.
Вземете малката почистваща четчица -2- която е поставена в долната част на дръжката на гребена и изчистете зъбите. След това продължете да решете косата. Решете цялата косата бавно, като отделите достатъчно време за това. Изключете уреда след употреба и го хубаво го почистете. Когато не използвате уреда винаги поставяйте защитното капаче
-За да гарантираме премахването на всички паразити и ефективността на гребена, съветваме той да се използва е продължение на 2 седмици.
-За да предотвратите повторно заразяване, съветваме да използвате Електрическия гребен против паразити веднъж
седмично като предпазна мярка.

Като начин на използване ми звучат идентично.

# 580
Даун - снимка + упътване (само най-важното копирах)

Скрит текст:

Електрическият гребен против паразити Medisana LCS, трябва да се използва единствено на суха коса. Ако е необходимо отплетете косата си и премахнете всички заплитания и възли, преди да използвате уреда.
-За да изключите уреда, плъзнете ON/OFF копчето -1- напред/назад. Високо честотен звук ще индикира, че уреда е включен.
-Поставете уреда под наклон от 45 °-90 ° градуса и бавно започнете да решите косата.
- Когато устройството направи контакт с въшка или яйца звукът от устройството ще спре. Ако в последствие уреда не започне да издава същият този звук, зъбите на гребена -4- са запушени. В такъв случай изключете Електрическия гребен.
Вземете малката почистваща четчица -2- която е поставена в долната част на дръжката на гребена и изчистете зъбите. След това продължете да решете косата. Решете цялата косата бавно, като отделите достатъчно време за това. Изключете уреда след употреба и го хубаво го почистете. Когато не използвате уреда винаги поставяйте защитното капаче
-За да гарантираме премахването на всички паразити и ефективността на гребена, съветваме той да се използва е продължение на 2 седмици.
-За да предотвратите повторно заразяване, съветваме да използвате Електрическия гребен против паразити веднъж
седмично като предпазна мярка.

Като начин на използване ми звучат идентично.

Различна му е формата, но принципът е еднакъв. Аз го изчетквам всеки път като "убие" някоя. Взимай го смело. Помисли и за някакво етерично масло за профилактика. Тук има едно от евкалипт, с което му мажех яките и в основата на главата. 

# 581
Благодаря  Hug

# 582
  • Euskal Herria
Лили, честито!
Руми, неприятно е, ама и това минава. То май всяко поколение се урежда с гадинки  Laughing.
Ванини, освен рецептата, пусни и снимка.

# 583
  • София
Лиляна, честито. Дълги години да ти служи безаварийно. С тез сушилни и мен ме запалихте, а нямах никакво намерение, мислех ги за ненужна вещ  Crossing Arms

# 584
Лиле, честито! Със здраве да си я ползвате.

Я кажете, като за лаик по темата, може ли да си сложа сушилнята в дрешника? Има ли нужда да е свързана към канализацията?

Общи условия

Активация на акаунт