Искам да кажа ... (60)

• 35 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Постъпих супер гадно Simple Smile. На кучето му се играеше, а на мен не и му сложих капки в ушите, че я сърбят и и дадох витамини - две безкрайно гадни процедури за нея, почти равняващо се на къпане.
Сега лежи и ближе душевни рани и е кротка  Joy. (Дадох и и лакомство за извинение де) Joy.

# 586
Я кажете, като за лаик по темата, може ли да си сложа сушилнята в дрешника? Има ли нужда да е свързана към канализацията?

Може, само контакт ти трябва  Peace

# 587
Мерси, Руми  bouquet

# 588
  • Mediterraneo
Искам да кажа за гребена за въшки, че не ни свърши никаква работа! Купих от Ибей веднага като видях отзивите тук. Е, ходиха си въшлясали, докато не ми пратиха газ от Бг. Не подейства ни гребен, ни каквото и да е мазило от аптеката, страшни мутанти, ей!
Сега пак пратили бележка от училище да проверяваме главите, че имало зараза. Явно е перманентна история...

# 589
Е защо не ви подейства? От друга страна, ако имам достъп до газ, мас и оцет ще се намажа веднага. Толкова хубава ми ставаше косата.
Но наистина, аз имам много гъстае като мен, но по-къса коса и с дебел косъм, детето е със същата, но по-къса. И двамата се изчистихме с гребена.
Ох, засърбя ме  Joy

# 590
  • Ямбол
Лиле, честито! Със здраве да си я ползвате.

Я кажете, като за лаик по темата, може ли да си сложа сушилнята в дрешника? Има ли нужда да е свързана към канализацията?
И аз сега като експерт Wink по темата, прочела сума ти теми и инфо, ще ти кажа - можеш да я сложиш където си искаш, ако е на принципа на конденза. Стига да ти е удобно да я ползваш там.

# 591
Направо ме побърква една тема, но нямам времето и нервите да споря и се въздържам, но на моменти ми е трудно.

# 592
Честита сушилня, Лиляна. Кой модел е? Аз нямах твоя късмет.

# 593
  • sofia
Лиле, честита сушилня!

Днес направо пролет. Имах работа към центъра и си знам, че не трябва да влизам в магазин просто да разгледам! Ужасна съм.

Вчера си лъснах колата отвсякъде, три часа я мих, търках и тупах...на пролет ще е следващото подобно чистене  Laughing

# 594
Днес си останах с вързани ръце, чакам едни неща, от които ми зависят моите неща, не дойдоха и.. седя и си чакам  Crazy
Лили, да ти служи добре новата придобивка  Peace Аз сега обмислям покупка на парочистачка, защото купих по-скъп моп. Всичко чудесно, до момента, в който не пожелах да закупя подложки за него, а Метро са престанали да ги зареждат  Tired Та мисля в тази посока, много хора казват, че си чистят ламината без проблем с нея.
Сега ще си поръчам една чаша за кафе от тези с двойната стена, за да ми е хубаво сутрин.

# 595
  • София, Младост
Мър, да не ми да са спрели да зареждат подложките на Leifheit? По едно време не намирах моя размер, после пак ги пуснаха. Ако отново са изчезнали ще се ядосам. Остава и това да си поръчвам от чужбина  Mr. Green.

# 596
Мър, да не ми да са спрели да зареждат подложките на Leifheit? По едно време не намирах моя размер, после пак ги пуснаха. Ако отново са изчезнали ще се ядосам. Остава и това да си поръчвам от чужбина  Mr. Green.
Точно, затова ще си купя парочистачка.

# 597
  • Варна
Ама сте лоши, що не ме светнахте, че има такива
джаджи за въшки, моята като беше въшлясала Confused
Като замаяна пощих два дена...
Честито ти нова слугинче Лиляна да го ползваш без грижи.

# 598
нашата сушилня има някаква тръба май, за някакъв въздух, но не знам на какъв принцип е Embarassed
Сандо, какво стана с Миелето?

# 599
Со,  и аз по мои наблюдения има тръба, ама не съм ползвател и не посмях да се изкажа.
На Сандо третата ще му е Миле Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт