Искам да кажа ... (60)

• 35 915
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Моята сушилня е точно на принципа на на конденза. Има едно "чекмедже" което се пълни с водата от сушенето. Има и филтър който чистя от косми, власинки....  Може и в дрешник да е но отделя много топлина Peace В банята е адски топло когато работи(банята е около 12 квадрата).
   Сушилнята ти е с нагревател, за това отделя топлина. Тия с термопомпите не отделят. И никой не те е питал колко квадрата ти е банята- фукла. Шегувам се.   newsm10

# 616
  • София
Моята е и много шумна, ужасно. Беше на остъклен балкон и бях много щастлива, но се развали два пъти и ни казаха, че е от това и я прибрахме в кухнята. Ейй, много е шумна, гледам да я пускам през деня като ни няма ...

# 617
Моята сушилня е точно на принципа на на конденза. Има едно "чекмедже" което се пълни с водата от сушенето. Има и филтър който чистя от косми, власинки....  Може и в дрешник да е но отделя много топлина Peace В банята е адски топло когато работи(банята е около 12 квадрата).
    Сушилнята ти е с нагревател, за това отделя топлина. Тия с термопомпите не отделят. И никой не те е питал колко квадрата ти е банята- фукла. Шегувам се.   newsm10

Rolling Eyes Hug Исках да кажа, че е доста широка и пак е много топло. И за да не съм фукла, стаята на детето е 9 квадрата. Wink И моята е много шумна и нощем не я пускам. Старичка е де, около 10 годишна.

# 618
  • Пазете Гор
Завъртях се нещо по колата следобеда и докато се усетя, песът се изнизал през отворената порта. Не съм го усетил, чак след час-два разбрах, че се е отправил на пътешествие. Никаква загуба не ми е той, не съм привързан или пък да е много полезен, но ново куче си е разправия - търсене, кастрации, обучения и разходи. Пък трябва да му се свиква със странностите в характера - я ще гризе обуща, я ще се изхожда в розите. Абе с две думи - много неприятно ми стана, чак обиколих махалата по гащеризон и две съседни също - няма.

Преди час се прибра от някъде с парче баница в уста. Точена баница, ръчно точена, комай със сирене. Имаше гузен и леко сдъвкан вид. Докато му исках обяснения къде е бил, котаракът (дето беше болен, ако се сещате) се прокрадна и отмъкна баницата. И те така.

Как и откъде се е сдобил с баница  - тайна сия великая ест. В радиус от около километър няма толкоз кадърна булка, да не говорим за мъжете. Пък дори и да има - как парчето се е озовало в устата на не ососбено интелигентното ми куче? Не допускам да я е отмъкнал - в нашият прайд никак не поощряваме дребнокриминалните прояви.

# 619
  • София
Хелоу Hug
Влязох тук да питам в темата за петокласниците нещо, че с баткото си имаме вълнения, и реших да мина да ви нагледам. Как сте, дами? Нещо ново? Някоя забременяла, емигрирала, влюбила се?
 Mr. Green
При мен нищо особено. Бач, бач, бач, гърч вкъщи с учениците, спира ми тока Crazy За разнообразие в почивните дни търча да видя баща ми, направи втори инсулт преди около месец. И въобще едно ми е хубаво на душата...
Моля някой да ми каже, че петокласниците в един момент се очовечват, защото моят все едно е марсианец...Гледа те и а-ха да проговори...Пубертет ли е, що ли...Направо се едно му няма главата! Просто не знам как да подходя...Уж гледам да съм внимателна, да не го стресирам, ама то...май има нужда от стресиране и една здрава точилка!

# 620
  • Пловдив
Белинда, къде се загуби? Grinning

Аз се занимавам с третокласника и аз се замислям за точилката. Все по-привлекателна ми се вижда. Мхм.

# 621
Белинда, драго ми е да те "видя". Наминавай по - често.

# 622
  • София
О, Белинда, баш днес в друга тема писах, че пети клас беше голям зор. Голям.
И все пак, в момента ми се струва розово облаче в сравнение с настоящия ми кошмар, 9 клас и истинския пубертет.
Ще се оправи петокласника, помагай му, че за тях си е голям стрес промяната.

# 623
  • София
Е, нали написах - копам тръстиката от сутрин до здрач, а вечер си почивам край печката smile3511

Ванини Hug Дай снимка на бебетата, че не съм ги виждала Praynig

# 624
Белинда, радвам се, че намина Hug Съжалявам за татко ти, дано се подобри! За петокласника...ами как да ти кажа, като стане седмокласник ще ти се прииска да върнеш рязко времето с две години назад, ако ме разбираш:)))

# 625
Хелоу Hug

Моля някой да ми каже, че петокласниците в един момент се очовечват, защото моят все едно е марсианец...Гледа те и а-ха да проговори...Пубертет ли е, що ли...Направо се едно му няма главата! Просто не знам как да подходя...Уж гледам да съм внимателна, да не го стресирам, ама то...май има нужда от стресиране и една здрава точилка!
моят е същия извънземен и май се възползва от марсианския си произход. Сондирам още на около и мисля да приема и предава само сигнали подадени от мен. Тези космическите, губят обхват често, на веф ще е положението.

дано баща ти се възстанови  Hug

# 626
  • тук-там

Моля някой да ми каже, че петокласниците в един момент се очовечват,

До колкото си спомням, от пети клас са с нов класен - нови учители и т.н.... Дай му време... Peace

# 627
  • София
Бърди, не мога да му помагам Embarassed Срам ме е, но истината е, че след като 20 години смятам с калкулатор, просто не помня как се делят десетични дроби на ръка Embarassed Даже и да го нацеля интуитивно, няма да мога да му обясня принципа, а то това е важното. Мъж ми се писА математик днеска, ама то стана война ooooh! Той има търпението на граната без халкичка, идеален е за учител, нема що...За малко и него да го погна с точилката.

Мерси, момичета Hug Ей, как ми е драго да ви видя Hug

# 628
Моят син също е в пети клас ,ама не иска да му помагам . Нямам проблем с математика или каквото и да е - проблема е ,че той иска да си учи сам Grinning

# 629

Моля някой да ми каже, че петокласниците в един момент се очовечват,

До колкото си спомням, от пети клас са с нов класен - нови учители и т.н.... Дай му време... Peace

Ай стига с тия точилки бе Joy Най се ядосвах майка като кажеше: " Донеси ми точилката".... Хем ще ме "дарува", хем да й я донеса Crazy Joy
Скрит текст:
Много се дразня на тези социални служби в западна Европа Rolling Eyes Ако си погалиш детето малко по-грубо и те навестяват. Мен не са ме, засега. Страшно е! Ние и двамата с брат ми сме бити! от родители педагози! Не зверски, разбира се, но по някой шамар, някоя точилка Crazy Ми нищо ни няма! И двамата сме добре реализирани (особено той), имаме семейства, гледаме деца.... Не са ни увредили тия шамари! Тука деца отнемат за грубо погалване Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт