"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-27

• 19 927
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Туй изстинало за бръчки  Joy Joy Joy
Че те нал са подчинени, докат не им каже Домината, кафе не близват  hahaha hahaha hahaha hahaha
Престояло викаш Joy Joy
Не ги знам въобще какви са  hahaha hahaha hahaha
И за пръв път се радвам че не съм у кюпа хахах

# 31
  • У Диспансера ...♥♥♥
Че те нал са подчинени, докат не им каже Домината, кафе не близват  hahaha hahaha hahaha hahaha
Престояло викаш Joy Joy
Е, Домината им е оная нюансовия, а те са му подчинени, като им каже на колене и падат  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако само пък си позволят да въртят очи, такъв пердах ги очаква по задницата, че не могат седнат на нея после  Joy Joy Joy Joy

# 32
Престояло викаш Joy Joy
Е, Домината им е оная нюансовия, а те са му подчинени, като им каже на колене и падат  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако само пък си позволят да въртят очи, такъв пердах ги очаква по задницата, че не могат седнат на нея после  Joy Joy Joy Joy
Ммм дааа Joy Joy хубаво че не влизах толко често хахаха

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
То и да влизаш пак нямаше разбереш, аз понеже нямах ток вчера, както знаеш  Joy Joy Joy
Та прочетох Нюансите, и вече са им ясни разговорите им  Mr. Green

# 34
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нюансовите отделна тема ли си имат? newsm78
Ей ся ми стана ясно що Чумата рядко се вясва тука. hahaha

Въх!  #Crazy Рекох да видя що от два дни съм без сутиен и се оказа, че сайта го продават. Shocked Иначе любезно са написали, че "Поради технически проблем, сайтът е временно с ограничена функционалност". Бахти, ни една снимка не ми се види, а аз там имам няколко албума, в т.ч. със снимки дето ги нямам на компа, че си освобождавах място, качвайки ги на хостинга.  ooooh! ooooh! ooooh! ДефибрилаторчИтУ мииииииииии  smile3514

# 35
# 36

вЪх! стана ми мноУ убу от написанто ммммм   Mr. Green
Кофето бе каймак , чи изстина докат Чума са весне  Crossing Arms

АкУ има друга тема за нюансити ми я каити веднага , са наместа и там Mr. Green

Ирка са живи и здрави от енергото пак ти го спрат , чи да прочетеш и другите 2 книги  Mr. Green Mr. Green

# 37
Майкоууу намерила си Систър какво да четеш  hahaha аз предпочитам да броим звЕзди или овци ма нема го четем тва

# 38
Майкоууу намерила си Систър какво да четеш  hahaha аз предпочитам да броим звЕзди или овци ма нема го четем тва

Аз го четох и даже ми и хареса.  Mr. Green Само третата вече ми стана като захарен памук и се поспрях.  Laughing

# 39
ако ви каем , чи сам чела книгите от по 7-8 пъти всяка  Mr. Green ни сам дУбре бе знам си  Joy
Ви снимам шкафа у съута кат съм на раута ми го видите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

# 40
ако ви каем , чи сам чела книгите от по 7-8 пъти всяка  Mr. Green ни сам дУбре бе знам си  Joy
Ви снимам шкафа у съута кат съм на раута ми го видите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

Ти на работа книжки ли четеш!?  Mr. Green Малиии, тихо дън тъ чуят шефовите ти!  Joy

Между другото и аз ги прочетох през компа на предната ми работа.  Mr. Green Сега у тоз аквариум дето се намирам даже и у мамата не мога да вляза като хората....  ooooh!

# 41
 Киара  Hug мини и през къщата си видиш изгората  Mr. Green

# 42
Киара  Hug мини и през къщата си видиш изгората  Mr. Green

Феми,  Hug ще се опитам тая вечер да мина, та да му видя очите.  Mr. Green

# 43
ако ви каем , чи сам чела книгите от по 7-8 пъти всяка  Mr. Green ни сам дУбре бе знам си  Joy
Ви снимам шкафа у съута кат съм на раута ми го видите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green 
Па и 10 пъти да ги прочетеш ...няма да се променят  hahaha hahaha

# 44
hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт