За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Имам въпрос към феновете на Братството на черния кинжал-говореше се че към края на тази година ще излезе и на български поредната книга (за сенките),имате ли някаква информация кога да го чакаме това чудо невиждано,че и аз съм човек и имам нужда от коледен подарък Crazy
А иначе да се отчета прочетох втора и трета книга от Джипси брадърс и ми харесаха,дори повече от първата,е пак си има прилична доза бруталност, не следва просто схемата на всяка книга по един мъртъв брат,а историята се развива.Така че,ако сте започнали поредицата ,давайте смело -в МБ са качени.

# 557
Гледам, че съм я отбелязала за четене. Дай отзиви после  Simple Smile

Best Laid Plans се оказа доста интересна и динамична. Вече съм на 70% и главните все още се нападат (къде за бой, къде за секс Mr. Green) Напомнят на героите от филма Mr. & Mrs. Smith. Има екшън, хумор, еротика и изобщо от всичко  Simple Smile Надявам се финалът да е добър.

# 558
  • в страната на абсурдите
В коледния календар на bgworld.forumotion.com днес са качили превода на 8 книга от Породите на Лора Лей.

# 559
Silver, пак ли е част от книга или е цялата?

# 560
  • в страната на абсурдите
Погледнах, че е 186 стр. Сигурно е цялата.

# 561
  • София
Гледам, че съм я отбелязала за четене. Дай отзиви после  Simple Smile

Best Laid Plans се оказа доста интересна и динамична. Вече съм на 70% и главните все още се нападат (къде за бой, къде за секс Mr. Green) Напомнят на героите от филма Mr. & Mrs. Smith. Има екшън, хумор, еротика и изобщо от всичко  Simple Smile Надявам се финалът да е добър.
Мерси  Grinning   Значи да не я махам от списъка  Laughing

Бях казала, че ще започна това https://www.goodreads.com/book/show/21957919-stupid-girl   Минах 25% и засега не разбирам защо оценката ѝ е под 4, за мен заслужава може би малко повече от 4. Сюжетът не е чудо невиждано - дотук наистина много прилича на Джей Лин, стилът е далече от шедьовър, но не е лош, попадала съм на немалко книги, които са написани по-зле, но имат по-високи оценки. А рускините докъде са стигнали с превода?

Последна редакция: нд, 20 дек 2015, 12:32 от milenaka

# 562
Milenaka, iма преведени пет глави на книгата от рускините.

# 563
  • София
Мерси  Simple Smile  Аз съм съвсем малко по-напред - в момента чета 8-ма, общо са 29.

# 564
  • Плевен / София
В коледния календар на bgworld.forumotion.com днес са качили превода на 8 книга от Породите на Лора Лей.
аз нея намерих.... ooooh! newsm78
открих я.....има и 3 част на правилата на милиардера...

# 565
milenaka  ей сега попаднах на послеписа. Simple Smile Щях да изпусна.. Получена е! Мерси!
 започнах 1-2 книги, но не си струват и споменаването тук. Едната е за извънземни , другата за спортисти нек'ви. Simple Smile Тази за извънземните е  блаааа, голяма скука. Другата пък не грейва с  нищо , та.. няма да ги споменавам. Simple Smile

# 566
А може ли на лични един линк?
Много благодаря предварително.

# 567
  • Плевен / София
интересни са

# 568
  • София
интересни са
Нали? И на мен ми харесва - 41%. Единственото, което ме дразни, е това натъртване върху акцента му.

# 569
интересни са
Нали? И на мен ми харесва - 41%. Единственото, което ме дразни, е това натъртване върху акцента му.
Хайде метнете,моляяяяя newsm17 newsm45 newsm20

Общи условия

Активация на акаунт