За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА
Аз започнах да свалям произволни книги от читанка и много се запаолих по една авторка - Айрис Йохансен. Е за сега съм прочела само 2 книги - "Мургавият ездач" и "Среднощен бродник", но ми хареса стилът й!

Една от любимите ми авторки  Heart Eyes Ако се четат една след друга книгите обаче стават малко еднотипни,защото са устати героините и вечно се дракат с героя,затова си я пазя за случаите,в които искам силен женски образ  Peace Обикновено героините им са и доста попреживели в житейски план и с нелек живот  Peace фаворит ми е поредицата за Вихрения танцьор  Peace

# 286
  • София
romanti4ka, много благодаря за препоръката за "Corrupt" - https://www.goodreads.com/book/show/21981841-corrupt  В момента съм стигнала до 30% и е доста интересна.

# 287
romanti4ka, много благодаря за препоръката за "Corrupt" - https://www.goodreads.com/book/show/21981841-corrupt  В момента съм стигнала до 30% и е доста интересна.

Аз съм я изтеглила,но още не съм я подхванала.Ще чета за впечатленията ти.  Peace

# 288
  • София
45% и става все по-добре, дано до края да остане така.  Нямам търпение да я четеш, че ме сърбят пръстите да обсъдя нещо  Grinning

# 289
Въх, това звучи добре Simple Smile  Хем не ми харесват такива  завъртяни триъгълници - братя, сестри, майки, бащи, най-добри приятели, хем ми стана любопитно какво му е толкова лошото на този батко  Blush

# 290
  • София
За "Corrupt" ли говориш? И аз чакам да разбера - досега все хубави работи видях в баткото, да ти кажа  Smile  Но не съм сигурна, че книгата е твой тип  Thinking При мен засега покрива 1000% от очакванията ми за такъв тип любовен роман, но...

# 291
Сигурна съм, че не е мой тип, най-малкото не са на желаната от мен възраст. Но пък ми стана любопитно, ще се радвам ако дадете някой спойлер.   А пък и тези любовни триъгълници не са ми никак приятни и в книга даже Simple Smile

Сега се зачетох в поредицата на Сингх  Psy Changeling , доста време я избягвах, но май бива. На втора книга съм и за сега чета и не се отегчавам. Нататък има ли интересни герои и  истории или бавно  запада поредицата?

# 292
  • София
Всъщност, поне засега триъгълник няма. Обаче за спойлерите ще ми е доста трудно, а и наистина не мисля, че е добра идея - авторката залага не толкова на събития, въпреки че и тях ги има доста, а на напрежение, на загатнати усещания, чувства... Не знам как това нещо да го преразкажа като спойлери. Едно мнение от ревютата, което напълно съвпада с моето: "...this book is definitely one of them that you should go blind and live your imagination wondering what you will meet... But If you are looking for a dark, twisted and hot book this is exactly what you need!"

# 293
milenaka,стигнах където тя не може да се свърже с майка си.Засега върви добре.Не мога да разбера какво се е случило,че искат да й отмъщават,явно нещо свързано,че са били в затвора.

# 294
  • София
Доста си напреднала. Мен ме е яд, че след малко излизам и сигурно ще мога да чета чак довечера. Това, за което ме сърбяха пръстите одеве - мисля, че книгата "плаче" за още три - за тримата приятели.

# 295
Ще видим до края какво ще стане с тях.Този Деймиън не ми изглежда хич читав.  Crossing Arms

Обаче,ако е поредица,авторката щеше да отбележи.И на мен би ми било интересно.  Peace

# 296
Прочетох "По-кротко лейди"! Peace Хареса ми, макар с нищо да не ме изненада! Затова и  не чета подред книгите на С.Е.Ф тъй като са прекалено еднотипни... Crazy Героите са винаги шантави, особено жените...но пък диалозите са уникални!  Joy Остава ми да прочета само "Бляскаво момиче", но не я намирам в книги спасете ме...
Погледнах какво ще издава Егмонт другата година и ми направи впечатление, че ще започнат много нови поредици от непознати за мен автори!  Peace Това ме радва, но ми се искаше да завършат поредиците на Лорейн Хийт и Джей Лин, а и от време на време да издават и по някоя самостоятелна книга! Mr. Green

# 297
  • I Love You 3000
Аз завърших поредицата Fighting for Love и реших да сменя малко ММА бойци с бизнесмени  Grinning Laughing Сега захващам Madewood Brothers - https://www.goodreads.com/series/94616-madewood-brothers. Някой с мнения?

# 298
  • в страната на абсурдите
Почитателите на Лайза Клейпас могат да очакват скоро следващата книга от поредицата "Фрайдей Харбър"
Скрит текст:

# 299
  • Euskal Herria
Точно идвах със същата новина, да допълня тогава - това са писали Ергон на фейсбук страницата си:
Следващата седмица - между сряда и петък, зависи от печатницата

Общи условия

Активация на акаунт