За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,предложете ми някакви исторически любовни романи.На скоро прочетох Годениците на Леърд,Шотландски леърди,Братството на меча и още няколко,свързани с Шотландия.Ако се сещате за книги,свързани с леърди,с Шотландия ,или пък други интересни исторически романи,очаквам предложенията ви.Също ще ми е интересно,ако има в тях уреден брак.А като прочетох Венчило с дявола,покрай сестрата Мери се замислих дали има главна героиня като нея,в смисъл да не е някаква отракана,както са по принцип,а ревла,мрънкаща,нищо не и харесва,нищо не може,но с течение на времето свиква.Благодаря!!!

# 586
И аз съм на тази вълна и си изтеглих "Един секси планинец" и " Отвличането на леърда -" и двете са фен превод и ми изглеждат интересни  Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

Момичета,предложете ми някакви исторически любовни романи.На скоро прочетох Годениците на Леърд,Шотландски леърди,Братството на меча и още няколко,свързани с Шотландия.Ако се сещате за книги,свързани с леърди,с Шотландия ,или пък други интересни исторически романи,очаквам предложенията ви.Също ще ми е интересно,ако има в тях уреден брак.А като прочетох Венчило с дявола,покрай сестрата Мери се замислих дали има главна героиня като нея,в смисъл да не е някаква отракана,както са по принцип,а ревла,мрънкаща,нищо не и харесва,нищо не може,но с течение на времето свиква.Благодаря!!!

# 587
От историческите романи ми допадат някои на Сюзън Джонсън Simple Smile Има в читанка..

Един стар исторически любовен ми се върти в главата, но не мога да се сетя автор и заглавие. ТЯ е някаква европейска благородничка, бяга от нещо си с няколко приближени и с една карета се скитат из Северна Америка. Наемат главния за водач, ако не греша   newsm78 , ако не бъркам той има смесена кръв . Хмф, до тук само мога да разкажа. Върти ми се някакво име на главната с А, но не съм сигурна. Simple Smile

# 588
# 589
Друга е, но и тази не беше лоша. Simple Smile

# 590
# 591
Загледах го онзи ден, но нали не ми допадат YA и NA...  Simple Smile отказах се да го търся.

# 592
Здравейте. Може ли някой, прочел,, Скотланд стрийт"да изкаже мнение дали си заслужава покупката  Simple SmileЗнаете ли дали ще я издадат електронно newsm78

# 593
  • Пловдив
По повод Скотланд Стрийт да кажа две неща.

Първото е, че ако си поръчате книгата от сайта на Orange center, ще получите и новелата Касъл хил в пдф. Много ме е яд, защото вече си взех книгата от друга книжарница. Това е страхотна прецаквация за тези, които вече са си взели книгата от други места. Инфото от фейсбука на книжарницата:

Пета книга от поредицата "Дъблин Стрийт" вече е факт! Само сега Скотланд Стрийт от Саманта Йънг ви очаква в онлайн магазин Orange center с ПОДАРЪК - новелата "Касъл Хил" в pdf!

Второто е, че книгата явно не е претърпяла корекция, защото е пълна с разменени и изпуснати букви и т.н. След добре оформените предишни книги, това не го очаквах.

И последно, една молба. Някой чете ли Лора Флоран на английски? В началото на месеца излезе една новела - Night Wish, която е напълно безплатна за сваляне, само че от сайтове, от които не мога да се оправя. Можете ли да ми помогнете Hug Ето корицата и инфото от фейсбука на Лора:

Happy Holidays to everyone! I come bearing GIFTS.

And of course the one gift I know how to give to everybody is not chocolates or cups but a STORY.

November had such a stain of darkness across it for those of us with connections to France, and I just wanted to do something that was happy and spread love and hope.

So I've continued the prequel story of Jess and Damien's first meeting (a popular request!), and I'm giving it to all of you this month as my present to you for the holidays. Finding love and hope in dark times...that would be Jess's story.

The ebook contains "Be Careful What You Wish For", which you've already seen if you subscribe to my newsletter or keep up with my website, and now the continuation "Night Wish". It's about 30 pages.

It's free at all of the below.

I hope 2015 winds up beautifully for all of you and that this story can bring you all some happiness.

Amazon: http://www.amazon.com/dp/B018PACLXU
Kobo: https://store.kobobooks.com/en-us/ebook/night-wish-2
iBooks: https://geo.itunes.apple.com/…/book/night-wish/id1062451193…
Barnes & Noble: http://www.barnesandnoble.com/w/night-wish-laura…/1123048269
Google: https://play.google.com/…/books/d…/Laura_Florand_Night_Wish…

# 594
mese4inkata - Аз изчетох всичко на Лаура, което намерих с изключение на една къса новелка.
Инсталирай си киндъл на компютъра от тук - https://www.amazon.com/gp/digital/fiona/kcp-landing-page?ie=UTF8 … =kcp_ipad_mkt_lnd , направи си регистрация в амазон (например или в който и да е от другите сайтове) и ще можеш да я свалиш или да я четеш. Като се свалят по този начин книгите имат някаква защита, която хич не ми е ясна и май не могат да се отварят от друг.

# 595
  • Пловдив
Фри, много ти благодаря за инфото и съвета Hug bouquet Ще се пробвам да инсталирам киндъла. Кажи коя новела ти липсва на теб, да видя дали я имам Hug

# 596
  • Разпиляна във въображението
Чета Шотландската съпруга на Хана Хауъл и се заливам от смях. Забавна е. Не съм търсила, но май няма първите книги от поредицата. Жалко.

# 597
Фри, много ти благодаря за инфото и съвета Hug bouquet Ще се пробвам да инсталирам киндъла. Кажи коя новела ти липсва на теб, да видя дали я имам Hug
не ми липсва, имам я, зачетох я - разказваше се за един от готвачите след като се е оженил и са му се родили децата, но се бях преситила явно, не ми беше интересна и я зарязах.

# 598
  • Пловдив
Чета Шотландската съпруга на Хана Хауъл и се заливам от смях. Забавна е. Не съм търсила, но май няма първите книги от поредицата. Жалко.

Има ги на руски всичките.

# 599
  • Разпиляна във въображението
Предпочитам на английски да чета, но ме помръзва Grinning Признавам, че на руски не съм пробвала Thinking

Общи условия

Активация на акаунт