Перилни препарати и омекотители - 35

• 58 609
  • 717
  •   1
Отговори
# 675
  • оттам, откъдето започва България
 Simple Smile Гес, разбрах те, просто си изразих мнението, че трябва да се пробва. Нали знаеш, че чета, чета и експериментирам. В крайна сметка си решавам сама. Още съм ти благодарна за мнението ти за Биоактива.  bouquetОбичам да ви чета.  newsm51

# 676
  • Пловдив
Жармен,вече и в Кауфланд няма от твоето Бинго Wink

# 677
Чета мненията на Жармен в няколко теми и забелязвам, че ако харесва нещо, цената му задължително бива повишена или го променят, или го спират. Моля те, Жармен, недей да харесваш ОМО и Коколино. Praynig

# 678
Чета мненията на Жармен в няколко теми и забелязвам, че ако харесва нещо, цената му задължително бива повишена или го променят, или го спират. Моля те, Жармен, недей да харесваш ОМО и Коколино. Praynig
А може би дори ако намрази нещо то ще ни залее във всички магазини и ще му падне цената. Хихихи...

# 679
  • Пловдив
Мдааа,Жармен,замисли се... Laughing

На мен ми похвалиха омекотителя на Сано като най-добрия Thinking Дали е така?Ще пробвам,ама в момента имам туба Юмюш,розов.

# 680
На мен ми похвалиха омекотителя на Сано като най-добрия Thinking Дали е така?
О, да! Като трайност на аромата не съм открила по-добър.

# 681
Само за концентрата ли се отнася или не. А концентрат не мога да открия в Бургас.

# 682
Взех зелен Сано Алое Вера - много странен аромат, нищо общо с останалите като Ленор и др., някак различен, нежен...
Следващия път пак ще бъде синия вариант.

# 683
Не, muoil и за двата вида се отнася, но аз предпочитам концентрата, защото от другия се слагат 100 мл, а отделението за омекотител не ми ги събира наведнъж и трябва да доливам.
В Бургас има концентрат в няколко магазина. Да ти пиша ли на лични къде?

# 684
  • Пловдив
bowuu
а този от Кауфланд ли взимаш или от спец. магазин?

# 685
От специализираните магазини. В Кауфланд е много скъп. Ако в Кауфланд е 4,60, аз го купувах на 3,50 (за пликовете става въпрос).

# 686
Не, muoil и за двата вида се отнася, но аз предпочитам концентрата, защото от другия се слагат 100 мл, а отделението за омекотител не ми ги събира наведнъж и трябва да доливам.
В Бургас има концентрат в няколко магазина. Да ти пиша ли на лични къде?
Къде къде? Пиши ми.

# 687
  • София

От години ползвам белия омекотител на Сано Максима.Доволна съм!
В съчетание с Ариел дава невероятен аромат.Неведнъж са ме питали с какво пера дрехите си или тези на детето.

Сега се сещам да попитам дали има разлика между омекотителите,които се продават в  магазините за паралелен внос и тези,които се продават в останалите магазини?

# 688
  • Варна
Вчера занесох немски Ариел на приятел, и той ме накара да гледам това ( но не схванах смисъла ) :

https://www.youtube.com/watch?v=a9jCmEGsE_4

# 689
  • София - Рим и обратно
Гес, ОМО-то за бяло ли го ползваш или за цветно?

Общи условия

Активация на акаунт