РИМ - XII тема

• 64 771
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Значи точно от там си мислех, че се влиза, защото и при нашето посещение опашката беше на същото място.
 Иначе, всеки си има право на мнение, но си мисля, че просто Рим не ти е харесал достатъчно и за това и храната не ти е харесала. Peace
Уж ми хареса Рим, но както казах може би не бих го посетила отново на собствени разноски. Ако някой ме черпи една екскурзия до там, веднага тръгвам пак  Mr. Green , ама ще си нося сандвичи  Laughing
Два пъти ядохме в Карло Мента беше по-добре от другите места, но наистина не разбрах защо толкова се възхвалява. Цените наистина бяха добри, а храната приемлива, но нищо повече.
Препоръчаха ни ресторант Сент Клементе, точно срещу църквата. Там ядохме макарони с пръжки (ама съвсем във вида, който си ги знаем тук) и пармезан - отврат, солено и гадно. Всъщност бяхме поръчали паста с бекон. Спагетите бяха с доматен сос и отново поръсени с пармезан. Бяха пак толкова гадни като пастата, ама поне нямаха пръжки  Joy
Не помня особено много цени, плащам и забравям, че да не се ядосвам Laughing Сладоледа беше три топки май 5 евро, а малкия сладолед 2,50 нещо такова, но много добре си спомням, че ми се видя скъпо.
Обаче не съм забравила, че супата (постна) на дребния струваше 9 евро . #Crazy

# 451
  • Вестерос
Явно не обичаш италианска храна, аз се върна за 10 дни с 4 кила отгоре като по цял ден бях по улиците Grinning

# 452
  • в града на вечния купон
Ей успях да  видя папата .
Без покани,гвардейците . ...
Днес  аудиенцията  беше на  площада  и с папа мобилна мина покрай  нас

# 453
  • Бургас
На който му се пътува пак до Рим днес Wizz имат 20 % Отстъпка на всички полети Simple Smile)

# 454
Храната в Рим и на мен не ми харесва много, сравнено като цени и качество с много други градове в Италия, особено пицата на парче.

# 455
  • Вестерос
За пица аз съм яла само от заведения по кварталите и беше божествена  Laughing Но съм и съгласна за в другите градове  Blush

# 456
  • Пловдив
Храната в Рим и на мен не ми харесва много, сравнено като цени и качество с много други градове в Италия, особено пицата на парче.
И аз съм решила за кухнята следващия път да заложа на китно малко италианско градче  Laughing

# 457
ican, кой хотел резервира последно и хареса ли ти?
Някой знае ли кога свършва ремонта на Испанските стъпала, прочетох че ще пролетта, но ме интересува по скоро в периода 21 - 24 април, дали ще сложат цветя за празника на града.

# 458
Някой знае ли кога свършва ремонта на Испанските стъпала, прочетох че ще пролетта, но ме интересува по скоро в периода 21 - 24 април, дали ще сложат цветя за празника на града.
има  ли смисъл  да ходя да ги гледам  утре?

# 459
Сега за теб не знам, но аз ако съм ще отида да ги видя, фонтана също е хубав.

# 460
  • Луната
Има разбира се. Фонтанът също си заслужава. Simple Smile

# 461
Мерси !
Утре  ще  отида 

# 462

Радост кажи в кой хотел сте?

# 463
В един хостел Dhali
Ама  е на супер място и има закуска
За без пари
Но за едното преспиване е ок

# 464
  • Пловдив
Бяхме в Hotel Colosseum. Резервирах го по препоръка на Woman^In^White, за което много и благодаря  bouquet
Чудесен е хотела - уютен, чист, любезен персонал и закуската беше много добра.

Общи условия

Активация на акаунт