Лидл ::73::

• 85 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На мен пък ми казах освен талончетата и касовата бележка да си пазя.
Да и снимка с касиерката! Simple Smile
Според мен само талончетата са достатъчни.
Дано някоя от нас, пишещите тук да спечели!

# 106
  • Бургас
След малко ще ходя и специално ще питам.
Блатовете за торта на мен ми харесват.

# 107
  • Пловдив
Забелязахте ли,че охладените пил.сърца ги няма от известно време Thinking

# 108
и аз онзи ден търсих,но нямаше.Мисли че просто е било моментно,защото табелката с цената стоеше.Дано скоро пак има в асортимента, че тяхните бяха много хубави и чисти.

# 109
За хората от Пловдив - ако има още търсещи стикита, днес видях в Триумф в Тракия, че продават. На касите, в опаковка по едно, не се вижда какво е, цена - 0,69 лв.

# 110
На мен пък ми казах освен талончетата и касовата бележка да си пазя.
Да и снимка с касиерката! Simple Smile

Joy Joy hahaha

# 111
  • Сливен
Здравейте Simple Smile търся лампа за контакт и се сетих, че в Лидъл съм виждала, намерих я в каталога от 8 септември 2014 http://en.calameo.com/read/00364448417b21fe35b14  на 13 страница,ако някой е видял изостанали или нещо подобно, ще сте ми мн полезни.
провери в брошурката на К. мисля,че там гледах такава лампа

# 112
  • Бургас
Попитах защо да пазя касовата бележка и отговора беше:Незнам,за доказателство предполагам.Незнам.
Толкова. Grinning
Как не се сетих и за снимка да попитам. ooooh!

# 113
  • Stuck in a moment
Хубави ли са блатовете за торта? Досега не съм вземала от Лидл.
За пишман сладкарка като мен са добри (аз по-хубави и не мога да направя, спестяват ми време и нерви). Купувам и от двата вида и правя шарена торта с един прост крем от маскарпоне, сметана и пудра захар и сироп от захар и вода. Става много бързо, а вкъщи ме гледат с голямо преклонение. Simple Smile

И аз като тебе  Laughing
Само че правя крем от квасена сметана и банан. Ако искам да се оцвети крема, пасирам и боровинки. Харесват ми блатовете  Peace

# 114
  • София
И за мен този символ е l.

Според мен виждащото се на снимката е 5701. Така бих го регистрирала.

Запазете си една бележка за всеки случай (дори някоя зарязана в количката от предишен клиент Wink ). Няма как да разберат кой талон с коя бележка е даден. Но според мен никой няма да иска бележка.

# 115
  • софия

Запазете си една бележка за всеки случай (дори някоя зарязана в количката от предишен клиент Wink ). Няма как да разберат кой талон с коя бележка е даден. Но според мен никой няма да иска бележка.
Не е 7. Имам на друг талон с този шрифт 7ца.
Гаден шрифт са избрали. Това е.

# 116
И аз имам талон и седмицата изглежда по друг начин. А също и единицата на моя талон няма чертичка отдолу, а на показания има.
Пак ще кажа, че за мен тази игра е недомислена. Самия факт, че мога да регистрирам един и същ код безброй пъти и всеки път да ми изпише, че е успешно, означава, че тези кодове никъде не се запазват.

# 117
  • Сливен
Някой взе ли от кутиите за съхранение?  Rolling Eyes

Аз съм в голяяма, глупавка дилема. Измислила съм им перфектното място, само че трябва да са точно 30 на 30 на 29 см. А в брошурата са дадени със сантиметър от всяка страна по-големи!  hahaha Днес ги загледах на живо, пишеше приблизителни размери. Обнадеждих се, ама пак не посмях... не че не мога да ги върна, ако не станат, ама...

Дали някоя мила душа ги има и може да ми ги премери Embarassed
Купих си тази вечер,размерите са 31/32/31.

# 118
  • Sofia
Това с бележките обвързани с талоните, не знам от къде тръгна... от тук май...
Щом не са споменати в правилата на играта, не могат да ги искат. Точка.  Crossing Arms
И аз спирам да пиша и да чета за талоните.

# 119
  • София

Не е 7. Имам на друг талон с този шрифт 7ца.
Гаден шрифт са избрали. Това е.
Аз смятам, че това е Т. Просто не е отпечатана част от буквата. Ясно се вижда, че е главна буква, а не цифра (малко по-високи са от буквите) При това в долната част също има липса на мастило.

Общи условия

Активация на акаунт