Лидл ::73::

• 85 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Нищо не идва на е-майла, само след като въведете всичко отгоре излиза надпис, че е успешна регистрацията  Peace

# 91
  • Бургас
Интересно,ако го регистрирам още веднъж,но не като L,дали пак ще мине за регистрация.
Пробвах.L си е.

# 92
  • София
Защо в сайта я няма новата брошура?

Има я, аз от там я гледах. Заповядай http://issuu.com/lidlbg/docs/week_1546?e=9356139/31145711

Благодаря!  bouquet

# 93
Ето един символ, приличащ на търсения: ˥

О, благодаря  Simple Smile! Детето успя да регистрира талона.

# 94
Интересно,ако го регистрирам още веднъж,но не като L,дали пак ще мине за регистрация.
Пробвах.L си е.

Ох...не разбрахте ли бе момичета- с всичко минава, с 1, с 7, с L, с l.....
Все изписва успешна регистрация. Аз не бих била толкова категорична кое точно е  Peace
Май трябва на кол центъра да питаме  Mr. Green

# 95
  • Русе
Белачките другата седмица добри лиса?Вчера счупих керамичната на Ернесто и се появяват като по поръчка.

Аз си купувам от левчетата- много са  добри  Mr. Green
Виж на свястна преса за чесън не мога да случа там, тази хубава ли е? Искам да прави чесъна  на каша буквално, защото дребната ако го усети и не яде
raja_nikol,пресата е с по-едри отвори и чесъна определено не става на каша.Аз миналия път като я пуснаха с голямо желание си я купих,но сега си карам със старата преса.Тази определено прави късчетата едри и моите деца се мръщят.

# 96
  • Бургас
Аз не направих нова регистрация.Още от написването на първите символи останалите си излязоха/това е настройка в компютъра ми/,но този символ специално излезе като ел,а не както е на картончето.
Спирам да пиша за тези талони вече. Laughing

# 97
това с бележката вече е пълна глупост и как точно ще докажеш че този талон е с тази бележка,като той не е маркиран на бележката.

# 98
  • София
Много се радвам на бельото другата седмица, на мен пък тези бикини са ми любими. Да, поотпуска се горе ластика, принципно съм между S и М на лидълските размери, та от тези задължително по-малкия размер, за който се колебае. От сутиените също имам от миналата година, но от тях не съм толкова доволна, нося ги, но не са баш като за мен. Банелите са с доста голяма извивка и не ми пасват много добре, освен това като се изпере и памучната част се свива, при което чашката малко си губи формата, но при носене се пооправя.

# 99
Здравейте Simple Smile търся лампа за контакт и се сетих, че в Лидъл съм виждала, намерих я в каталога от 8 септември 2014 http://en.calameo.com/read/00364448417b21fe35b14  на 13 страница,ако някой е видял изостанали или нещо подобно, ще сте ми мн полезни.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 15:21 от патенце-то

# 100
Патенцето, линка не се отваря.

А на мен ми прави впечатление, че винаги единият брой от бельото е по-голям от другия.  Rolling Eyes При един размер, винаги едното ми е добре, другото по-широко.

# 101
6tastliva, поправих го благодаря Simple Smile

# 102
  • София
Хубави ли са блатовете за торта? Досега не съм вземала от Лидл.
За пишман сладкарка като мен са добри (аз по-хубави и не мога да направя, спестяват ми време и нерви).

Само веднъж съм купувала, дебели са ми на мен, аз харесвам по-тънки блатове, за да е по-сочна тортата.
Киса, в една опаковка има 3 блата, дебели са околкото 1 см. Моята първа торта беше като реване, затова сега внимавам със заливката. Ама всеки си знае, де, аз по-тънки от тези не си представям, ама пак да си кажа, не съм голям кулинар!

# 103
Ох, добре ,че сте вие, та да разбера за пресата за чесън, от кога е и на каква цена, че не мога да разгледам брошурата, някаква приставка все ми блокира  #2gunfire
Две преси счупих до сега, и искам нещо качествено, а по магазините все на Факелман попадам  Confused

# 104
  • Русе
Хубави ли са блатовете за торта? Досега не съм вземала от Лидл.
За пишман сладкарка като мен са добри (аз по-хубави и не мога да направя, спестяват ми време и нерви).
Само веднъж съм купувала, дебели са ми на мен, аз харесвам по-тънки блатове, за да е по-сочна тортата.
Киса, в една опаковка има 3 блата, дебели са околкото 1 см. Моята първа торта беше като реване, затова сега внимавам със заливката. Ама всеки си знае, де, аз по-тънки от тези не си представям, ама пак да си кажа, не съм голям кулинар!
Има и по-тънки. Ако не се лъжа, това са са правоъгълните блатове, но такива няма в ЛИДЛ. Аз такива неща не купувам, предпочитам да си ги направя.

Днес си купих от промоционалното деликатесно свинско филе. Като се прибрах вкъщи сравних етикета му с този на свинската шунка(изрезки). Разлика не намерих newsm78
Дадоха ми талон без да си искам. Касиерката дори не беше чувала за новата игра. Аз също не си пазя касовите бележки. Предимно за стоки от първа необходимост са ми и съм ги изхвърлила.

Общи условия

Активация на акаунт